Kto študuje na vysokej škole v Spišskej Novej Vsi?
Ahojte, prosím Vás kto študuje na VŠ v SPišskej novej vsi. Vraj je tam detašovane pracovisko z Nitry. Ozvite sa 🙂 Ďakujem.
@stary_ujco To čo chcem robiť a kde chcem použiť svoje peniaze je moja vec, nemyslíte??
@ajusssa : myslim, ale nehovor, ze ta nikto nevaroval.
Aj ked podla sebaisteho prejavu len potrebujes papier s Bc. alebo Mgr. na ziskanie teplejsieho fleku na nejakom statnom urade. V takom pripade je tento vzdelavaci institut to spravne pracovisko, kde ti dany doklad po uhradeni pravidelnych platieb vydaju. Prajem vela zdaru.
áno, aj ten titul potrebujem, resp. zamestnávateľ vyžaduje VŠ - akéhokoľvek zamerania, pokiaľ si chcem udržať svoju prac. pozíciu . Tak som začala šudovať....Ale späť k tvojej otázke,neviem či je detaš. pracovisko UKF , ale možné to je, lebo ja som koncom prázdnin, našla letáky u nás v ZA polepené v autobusoch, že UKF, otvára detašované pracoviská a jedno bolo aj v Martine. Neštuduje sa tam žiadna sociálna a a ni misijná práca. Tam bol odbor Etika v spoločnosti, alebo niečo také. je to zamerané na pácu v ofise v bank. sektore at%d., na spracovanie etických kódexov pre zamestanancov, napr. aj pri výberových koniach , porsonálne otázky a tak.......myslím že je to ono. kukni na stránku UKF - univerzita konštantína filozofa v nitre...ale majú tú stránku dosť zle spracoavnú a neprehľadnú..
alebo myslíš detašované pracovisko Vysokej školy sv. Alžbety a soc. práce v BA - lebo tá má detašované pracovisko v Spišskej. A áno tam sa študuje sociálna práca...
@cinnamon111 nie myslim to detašované z Nitry. Nemyslim socialnu pracu. Skôr pedagogiku alebo tento smer. A maš pravdu ta stranka je strašne neprehľadná. Preto som sa chcela najst spriazennu dušu ktorá mi pomože sa zorientovať.
@ajusssa terenna socialna praca myslim tak sa to nejako vtedy volalo 🙂 denne som studovala
Som v šoku ! Po uhradeni pravidelných platieb vydajú doklad ???? Tiež študujem externe na súkromnej škole, stojí to veľa, som tretiačka. Ale nikto nám nič nedaruje....máme to ,,oddreté,, odučené a niektorí lietajú zo skúšok na opravý termín. Nikto sa s nikým nepapre !!!!!! Ajussa ak máš možnosť študuj, škola Ti dá nové obzory, iné pohľady na veci a budeš inde po čase. Ja nebanujem, študujem pedagogiku a pomáhami to aj pri výchove detí, na všetko sa inak dívam.....Držím palce !
Je to detašované pracovisko Ukf, Fakulty sociálnych vied a zdravotníctva. Študovala som v Nitre denne, zadarmo to nebolo ale pre šikovného študenta v pohode, ja som zvládla s dieťaťom, robotou a aj na prospechove štipko vyšlo. Lietalo sa hlavne na skúškach zo psychológie a metodologie. Rovno pán vedúci Klein na Spiši mi bol oponent na diplomovke, je odborník na sociálnu pedagogiku.

To chces naozaj dobrovolne platit za "vzdelanie" v odbore Sociálna (a misijná) práca v rómskych komunitách???
To chces akoze kde pracovat a cim sa zivit?
Tieto otazky si poloz skor ako zacnes riesit, ci tam zacnes studovat...