Kto študuje na vysokej škole v Spišskej Novej Vsi?

ajusssa
9. sep 2014

Ahojte, prosím Vás kto študuje na VŠ v SPišskej novej vsi. Vraj je tam detašovane pracovisko z Nitry. Ozvite sa 🙂 Ďakujem.

stary_ujco
9. sep 2014

To chces naozaj dobrovolne platit za "vzdelanie" v odbore Sociálna (a misijná) práca v rómskych komunitách???
To chces akoze kde pracovat a cim sa zivit?
Tieto otazky si poloz skor ako zacnes riesit, ci tam zacnes studovat...

ajusssa
autor
9. sep 2014

@stary_ujco To čo chcem robiť a kde chcem použiť svoje peniaze je moja vec, nemyslíte??

stary_ujco
9. sep 2014

@ajusssa : myslim, ale nehovor, ze ta nikto nevaroval.
Aj ked podla sebaisteho prejavu len potrebujes papier s Bc. alebo Mgr. na ziskanie teplejsieho fleku na nejakom statnom urade. V takom pripade je tento vzdelavaci institut to spravne pracovisko, kde ti dany doklad po uhradeni pravidelnych platieb vydaju. Prajem vela zdaru.

ajusssa
autor
9. sep 2014

Veľmi pekne ďakujem za radu. Presne preto ten titul potrebujem. 🙂 😉

malinka158
9. sep 2014

ahoj ja som ta studovala hoci iba par mesiacov 😀 😀 😀

cinnamon111
9. sep 2014

áno, aj ten titul potrebujem, resp. zamestnávateľ vyžaduje VŠ - akéhokoľvek zamerania, pokiaľ si chcem udržať svoju prac. pozíciu . Tak som začala šudovať....Ale späť k tvojej otázke,neviem či je detaš. pracovisko UKF , ale možné to je, lebo ja som koncom prázdnin, našla letáky u nás v ZA polepené v autobusoch, že UKF, otvára detašované pracoviská a jedno bolo aj v Martine. Neštuduje sa tam žiadna sociálna a a ni misijná práca. Tam bol odbor Etika v spoločnosti, alebo niečo také. je to zamerané na pácu v ofise v bank. sektore at%d., na spracovanie etických kódexov pre zamestanancov, napr. aj pri výberových koniach , porsonálne otázky a tak.......myslím že je to ono. kukni na stránku UKF - univerzita konštantína filozofa v nitre...ale majú tú stránku dosť zle spracoavnú a neprehľadnú..

cinnamon111
9. sep 2014

alebo myslíš detašované pracovisko Vysokej školy sv. Alžbety a soc. práce v BA - lebo tá má detašované pracovisko v Spišskej. A áno tam sa študuje sociálna práca...

ajusssa
autor
9. sep 2014

@cinnamon111 nie myslim to detašované z Nitry. Nemyslim socialnu pracu. Skôr pedagogiku alebo tento smer. A maš pravdu ta stranka je strašne neprehľadná. Preto som sa chcela najst spriazennu dušu ktorá mi pomože sa zorientovať.

ajusssa
autor
9. sep 2014

@malinka158 A aky odbor si študovala? Externe či denne?

malinka158
9. sep 2014

@ajusssa terenna socialna praca myslim tak sa to nejako vtedy volalo 🙂 denne som studovala

denka275
9. sep 2014

Som v šoku ! Po uhradeni pravidelných platieb vydajú doklad ???? Tiež študujem externe na súkromnej škole, stojí to veľa, som tretiačka. Ale nikto nám nič nedaruje....máme to ,,oddreté,, odučené a niektorí lietajú zo skúšok na opravý termín. Nikto sa s nikým nepapre !!!!!! Ajussa ak máš možnosť študuj, škola Ti dá nové obzory, iné pohľady na veci a budeš inde po čase. Ja nebanujem, študujem pedagogiku a pomáhami to aj pri výchove detí, na všetko sa inak dívam.....Držím palce !

ajusssa
autor
9. sep 2014

@denka275 Pravdepodobne reaguješ na poznámku stareho ujca 😖 😠 ;) :D Kde študuješ pedagogiku???

denka275
9. sep 2014

Napíšem súkromnú s

alienka823
9. sep 2014

Je to detašované pracovisko Ukf, Fakulty sociálnych vied a zdravotníctva. Študovala som v Nitre denne, zadarmo to nebolo ale pre šikovného študenta v pohode, ja som zvládla s dieťaťom, robotou a aj na prospechove štipko vyšlo. Lietalo sa hlavne na skúškach zo psychológie a metodologie. Rovno pán vedúci Klein na Spiši mi bol oponent na diplomovke, je odborník na sociálnu pedagogiku.