Kto študuje v Sládkovičove odbor právo?
Neviete ako to tam funguje? Aké sú ťažké skúšky oproti skúškam na Trnavskej univerzite na práve a pod..ďakujem 😉
ahoj, ja osobne som toho nazoru ze VS v Sladkovicove ma velmi dobre meno a je to jedna z tych lepsich sukromnych skol. Pokial viem skusku ti tam len tak nedaju 😉 , vyzaduju vediet...
Co poznam zopar ludi, tak s touto skolou boli spokojni. Aj ju uspesne dokoncili bez ujmy na psych. zdravi . 😉
Uz davno neplati, ze sukromne skoly su nenarocne a len pre tych, co si ju vedia zaplatit. Skor by som povedala, ze na statnych ucia stare struktury bez akejkolvek praxe....na sukromnej ti spravia aspon take ustupky, ako prednasky a skusky po prac. dobe.... a hlavne prednasky formou diskusie a nie citania pouciek zo skript napisanych studentmi 😀
@zuzzuli to snad nemyslis vazne 🙂 na sukromych VS ucia skoro ti isti ludia ako na verejnych, akurat naroky su na sukromnych velmi nizke, lebo ak by boli take ako na verejnej skole, nikto by sa im tam nehlasil
@radina a co sa tyka tych starych struktur bez praxe, tak to je vidno, ze si nikdy nestudovala na verejnej pravnickej fakulte, kazdy jeden ucitel robi v praxi, hadam si nemyslis, ze by zili z tych ubohych platov, co maju na skole
@jana13579 ak ti ide len o titul, ktory nikdy nevyuzijes, tak tam chod, ak chces nieco vediet, a neskor sa aj niekde zamestnat, tak sa tej skole vyhni, lebo zamestnavatelia si urcite radsej vyberu niekoho z verejnej VS, lebo sami vedia, aka uroven je na sukromnych VS
co poznam lud, ktori tam chodili a skoncili tu skolu - vsetci mali na strednej problemy...to som povedala elegantne...tym chcem povedat, ze je to kupeny titul...ako takmer vsetky sukromne skoly ...tak to aj vyzera v tomto state..
milion socialnych pracovnikov plus pravnikov..
ja by som povedala,ze vsetky tituly dnesnej doby su narychlo vykvasene...a potom sa to len tak hemzi,titul by si napisali aj cestovny listok....
a co mi je smiesne,ze vacsina z nich je na UP
@radina no, chapem ze aj ty by si potrebovala prachy, aby si sa dostala na verejnu skolu, kedze nevies aky je rozdiel medzi statnou a verejnou 🙂
toto ti pomoze sa zorientovat http://www.portalvs.sk/sk/informacie-o-vysokych...
VS v Sladkovicove je skola odpad, kam idu ludia, ktorych by inde nevzali, mam kamosku, ktora mala na zakladnej skole stvorky, potom sa vyucila za predavacku, a zrazu je z nej vysokoskolacka, a ze ako jej to ide 🙂
odo mna nikto ziadne prachy nikto nechcel, tiez som sa na UK nedostala okamzite, ale dostala som sa tam bez akychkolvek uplatkov/pomoci, a to ma kazdy odhovaral, ze bez protekcie nemam sancu, a vidis
dnes vznikne VS aj v obci so 600 obyvatelmi co je hanba.mam vysoku skolu,dokonca cerveny diplom no skolu takehoto razu by som ani v zlom sne nesla studovat.....mam statnu vysoku skolu a historiou a bohatym akademickym zazemim...VS v Sladkovicove z mojho pohladu nie je skola v pravom zmysle slova
@liz_lemon mam podobny nazor na VS v Sladkovicove.
@asocial: ze skoro vsetci mali problemy na strednej? A co ten kto ma problemy na strednej skole nemoze vystudovat vysoku skolu? prave ti ktori maju problemy na strednej skole su ti ktoi su v realnom zivote a na vysokej skole prosperujuci a nie ti ktori poslusne sedia a hlasia sa. Takym svet vzivote patrit nebude takze to ze sukromne skoly su zle a nic nenaucia je vyhovorka pre takych ktori tam vzivote patrit nebudu.
@liz_lemon : prosim ta vzivote z verejnej skoly sa nedostanes do najlepsich kruhov. vzivote si tam takych ludi nepripustia (samozrejme su vinimky ale to niesu top kruhy). Vsetky verejne skoly co su absiolutne nepouzitelne biflovacky kde pouzivaju primitvne stare systemy ucenia. Troaku su urob prieksum o tom ako sa ludia najednoduchsie ucia a ake metody su uspesne a ake nie. preto nase skolstvo je aboslutne zle pretoze vsetky zakladne skoly a stredne co su stastne su prepadak kde studenti vychadzaju bez akejkollvek pripravy a so sebavedomim tak na nule. takze to ze sukromna skola nieje takak tazka to je len preto ze maju novodobe systemi ucenia a ludom to ide jednoduchsie a ti ktori nemaju na taketo skoly a kruhy tak potrebuju si komplexy kompenzovat ze to su zle skoly a su tam sprosti ludia. Takym urcite patri svet
@sssss1 ja som si mala sancu vyskusat aj metodu jednej takej moderne sukromnej skoly, lebo mgr. v mojom odbore nasa skola uz neponukala, vyskusala som si to na dva dni, tie ich technologie a podobne blbosti, no jeden horor a bordel..este ze vracali skolne ked si hned odisla a isla som na klasicku vysku statnu a teraz budem statnicovat a som spokojna...kazdemu vyhovuje nieco ine, ale nepoznam cloveka co by z neho ubudlo z klasickych vyucovacich procesov a nepoznam ani zamestnavatelov, ktorym by statna vyska nevyhovovala.... prave naopak uprednostnuju takych zamestnancov a niekde dokonca v inzerate davaju, ze studentov z takej a takej skoly neberu...no asi preco....
nic v zlom, ale platene skoly, (tym nemyslim externe studium) proste nikde nemaju dobre meno...a ano casto su pre tych, ktori by inak skolu nezvladli..su tam nejake tie prisposobenia a ulavi, no nech ides na akukolvek skolu ucit sa musis vsade, lebo ked je v hlave prazdno nic ta nezachrani
@sssss1 to mozno plati pre nejake zahranicne sukromne VS, ale nie pre tie, ktore su tu na Slovensku
tu su sukromne VS len a len o peniazoch, beru ludi, ktori zlyhali na verejnej VS (mam niekolko takych spoluziakov, ktorych vyhodili, ale silou mocou chcu mat tu skolu, tak idu zo zufalstva na sukromnu, lebo vedia, ze keby zacali na verejnej odznova, tak by opat skoncili vyhodenim)
a dalsi typ ludi, ktori idu na sukromne VS su taki, ktori proste nemaju sancu prejst prijimackami, a kedze na sukromnu beru bez nich, tak idu rovno tam, ved rodicia skolu zaplatia
na sukromnych VS uci vela ucitelov z verejnych VS uplne rovnakou metodou, a to ze si nieco odprednasaju, a dovidenia, vidime sa na skuske, a kriteria na splnenie podmienok prejdenia skuskou su ovela nizsie (potvrdil mi to ucitel, ktory prednasal u nas, aj na sukromnej VS), ak by tam mali take kriteria ako na verejnej VS, teda, ze by zo skusky bezne vyletela aj polovica studentov, tak by sa na sukromnu VS nikto nehlasil
Ahojte, v rámci medzinárodného projektu Eurostudent robíme prieskum o vysokom školstve a tak vás, milí aktuálni študenti prvého a druhého stupňa VŠ, chcem poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka. Vopred ďakujem za pravdivé vyplnenie celého dotazníka.... vďakaaa...
http://www.svslm.sk/limesurvey/index.php/868644...

tieto sukromne univerzity potencialni zamestnavatelia neberu vazne, ked tak studuj externu formu normalnej univerzity