icon

Kto ukradol nafukovacieho žraloka z bazéna?

21. júl 2024

Chcem sa len poďakovať zlodejovi, ktorý nám na kúpalisku z bazéna na drzovku ukradol obrovského nafukovacieho žraloka, nech mu a jeho deťom padne na úžitok a užijú si s ním kopu zábavy 😃 Viac, ako stihol môj syn, ktorý ju dostal na narodeniny...Ako teraz vážne, to fakt niekomu napadne šlohnúť metrového žraloka z bazéna, keď sme sa nepozerali, utekať s ním na deku, vyfúknuť ho, zbaliť si do tašky a potom na druhý deň nafúkať a dať decku, že ,,aha, toto som Ti ukradol na kupku?,, 😀 Nejde tu o 18 €, synovi kúpim novú, ale o ten princíp. Ako je to smiešne, no som smutná a nahnevaná z ľudí, či toto im chýbalo ku šťastiu...

Strana
z2
30katrusa40
21. júl 2024

Už len počkať kto vytiahne nafukovačku najbližšie dni.

autor
21. júl 2024

@deedol Obehli sme všetko, podľa mňa ho niekto zobral a hneď vyfúkol, možno ho plánuje používať na inom kupku...

kukuk29
21. júl 2024

tak aspoň vieme že nielen na Slovensku sa kradne :( strach a hruza toto :(

petulda333
21. júl 2024

Mme aj napadlo ci ho nemohli omylom prasknut a tak ho mozno zahodili,lebo sa hanbili/bali priznat

autor
21. júl 2024

Nevadí, nabudúce už nepožičiame, ideálne na nafukovačku napíšem meno a výzvu NEUKRADNÚŤ 😁 Inak, kamarátovi ukradli zo sauny (z chodby na topánky) značkové botasky, vraj to boli iní klienti sauny, kamarátkam zase z telocvične, kde cvičili tiež botasky z chodbičky. Tu vraj niekto vbehol, ukradol a zdrhol. Nechápem, použitá obuv, čo to popredávajú na Bazoši či ponosia ešte? 😃

livka_
21. júl 2024

Raz! Az raz v zivote nas odrbali na kupku, a to prave v Sarospataku minuly rok o manzelove slapky TH. Presne ten bazen velky s malou vodou, normalne aky osud. Tam sa proste kradne neuveritelne.. Vies co nam povedala plavcicka ktora ho strazila? (Hovorime madarsky). Ze zoberme aj my ine slapky a hotovo ked nema v com ist domov. Dovi dopo. Ze vedia o tom, ze to tam bezne.

kukuk29
21. júl 2024

@livka_ 🙈🙈🙈😂že jaká super rada 😂😂

autor
21. júl 2024

@livka_ No super 🤦🏼‍♀️ Tak si ukradni aj Ty iné šľapky 😄Inak aj synovi tam zmizli šľapky, asi pred mesiacom, ale to som brala tak, že ich asi niekde zabudol pri nejakom bazéne alebo na ihrisku a nepamätá si kde...domov išiel naboso 😁

livka_
21. júl 2024

Ale chapes, to povedala brigadnicka, ona cert s tym ma, nezodpoveda za to, jej to moze byt jedno. Ale ze manazment kupaliska do riti s tym nic nerobi ked o tychto veciach vedia. Sak dam navnadu 10 parov slapiek a nech v civile sedia dvaja policajti a cihaju, par zakrokov a toto by prestalo. Inak nemysli si autorka ze to bolo take ze "jeeeeeeej nnafukovacka a idem vyfuknut", oni su skupina uz, rovno berie z bazena nafukovacku k vychodu alebo prehodi cez plot co na kradnute veci caka a odnasa prec. To nie je ze ulakomenie sa, to je uz proces

miskakyska
21. júl 2024

Aha😆tak pardon..myslela som, že čakáš, keď zacinaš písať vetou "chcem sa len poďakovať zlodejovi"... veď ja v dobrom myslela, že kde sa skôr nájde..

autor
21. júl 2024

@livka_ No tak to je strašné - a my tam tak radi chodíme 🤔 Nabudúce si budeme dávať väčší pozor, čo iné nám zostáva...

petulda333
21. júl 2024

@livka_ my tam chodime casto a nikdy nic nezmizlo.

livka_
21. júl 2024

@petulda333 jak vam dobre

brigitte93
21. júl 2024

Nám slapky adidasove ukradli. Dcera aj plakala . Som jej kupila ten deň ako jej ich ukradli. Mala na sebe 10minut.

petulda333
21. júl 2024

@livka_ asi sme mali stastie

marianarem
21. júl 2024

Tiez nechapem, na co sa ludia ulakomia. Ja som si raz kupila v Tescu v akcii dve sadenice levandule, jedna stala 1.50€. A este aj tie niekto vykopal a ukradol.

niekto2hy
22. júl 2024

@marianarem Zrejme nemohol spat v noci...

marsmykkok
22. júl 2024

Dúfam len, že to nenosíte aj do veľkých bazénov a nezaberiete tým pol bazéna, ľudia si chcú aj zaplávať niektorí, tiež zaplatili vstupné, vyššie ako tie deti a majú právo aj ísť do bazéna nielen sedieť na deke a pozerať sa ako je bazén preplnený blbostami. To len do budúcna,.viem, že píšeš, že bol väčší. Ešte otázka prezreli ste areál? Nemohli tie deti ísť von z vody a možno vám ho chceli vrátiť, ale nenašli vás a rodičia ich už súrili že musia ísť preč lebo im ide napríklad autobus? Už tam potom tá partia deti nebola, že by ste sa ich spýtali kde je nafukovačka?

avicii18
22. júl 2024

Mne šlohli nafukovaciu Anču, keď som s ňou bol na káve a odbehol som si na wecko.

Strana
z2