Kto v Martine robí gélové nechty?
🙂 ahojte baby ktore ste z martina poradte mi poznate niektora niekoho kto doma robi gelove nechty najlepšie KOšUTY1,KOSUTY2,DAKUJEM ADA
poznam paani ktora je z podhaja a robi vseliake gelove nechty za 10 eur..popripade telefonne cislo vam dam,,,,
Dobrý den aj ja by som chcela číslo na pani čo robi nechty za 10e je tom este u nej aktualne?
Lenka prosim Vás, môžte mi dať kontakt na pani z Podhaja, ktorá robi nechty za 10€?
Žienky aj ja robím gelove nechty, v salóne aj DOMA , tejto práci sa venujem 6 rokov...som z MT..cena 12€ nové, dorabka 10€ . Ak by ste mali záujem, 0948 313 613 🙂
Môžem poprosiť , nevie niekto číslo na pani ktorá robí kvalitné gélové nechty ??? Najlepšie zo sucian s kosut . dakujem
Dobry den, popri materskej dovolenke robim gelove nechty. Ak by mala nejaka mamicka zaujem tak mi moze napisat a mozme sa dohodnut. Rada sa prisposobim a pridem aj ku vam 🙂
Iwka2 ahoj Ivka. Potrebovala by som spraviť nechtíky. Mohli by sme sa nejako dohodnúť? Ďakujem 😊
Ahojte nevie niekto o dakom kto robi akrylove nechty? Skusila som 3 x gelove a padli ale mam okusane nechty dakujem za info
Dobry den,ja robim gelove nechty v Mt ak mate zaujem najdete ma na fb Gelove nechty RADKA
Dobry vecer,robim gelove nechty. Ak by bol zaujem staci mi napisat a urcite sa dohodneme 🙂
Gélové nechtíky v pohodlí vášho domova, MT, cena 12€ .. baby, ak máte záujem ozvite sa - 0948313613
Dobry den prajem, obnovujem tuto temu, viete mi prosim poradit dobru nechtarku v Martine? Prestahovala som sa a nepoznam tu ziadnu, potrebovala by som urobit nechty co najskor. Dakujem.
Dievčatá ak máte záujem, robím gélové, polygelove aj akrylové nechtíky, v pohodlí vášho domova... Ak by bol záujem, 0948313613 🙂
@lenka200894 zdravim Vas. Ponukate este gelove nechty aj doma u zakaznicky? Aka je cena? Dakujem

Ahoj, táto pani sa volá Lucia a robí nádherné a hlavne kvalitné nechty a už strašne dlhé roky... býva v K2, len neviem, či robí aj doma...