Kto vyhrá prezidentské voľby v roku 2023?
Kedže sa pomaly ale iste bliži čas, chcem sa spytat kto myslite ze vyhra? A koho by ste urcite nechceli, koho volit?
@deti95060810 ano, lebo viem ako funguju agenturne prieskumy. V praci si tiez zadavame prieskumy niekolkokrat do roka.
@zuzulka558 tiez to neviem
Volim Korcoka, ale kto vyhra to je tazke uhadnut. Antikampan proti nemu bude masivna, smeru ide o vela. Ak budu mat v prezidentskom palaci svojho cloveka, bude pre nich ovela lahsie schvalovanie nezmyselnych zakonov, nehovoriac o amnestiach. Ak budu volit ludia zase podla Facebooku, tak vyhra podrztaska Pellegrini, lebo tam budu urcite kolovat take bludy ze koniec. Od uplnych nezmyslov, ako ze je to Sorosov agent, cez snazenie sa o odplasenie volicov skrz jeho "napojenie na smer" az po falosne hlasove nahravky a necudovala by som sa keby prvy krat v antikampani unikne aj fake video vygenerovane cez AI. Nehovoriac o tom, ze Penta kupila novy cas, rozposiela do kazdej schranky svoje noviny. Cize kampan na fb, kampan do schranok bude uplne obsadena Pellem. Otazne je ako a ci toto vie Korcok porazit.
@paradajkova tak ja dufam ze to.nebude ani jeden z nichm
@ibatanecnica okej, je to na tebe ako sa rozhodnes, otazne aku sancu budu mat dalsi kandidati. Ja som Korcokovi davala aj podpis na namesti, isli sme okolo a uvidela som ho v dave. Okrem toho, ze je podla mna vhodny kandidat, je aj velmi naozaj velmi sympaticky nazivo. Z obrazkov mi neprisiel az taky charizmaticky.
Z momentalnej zostavy jedine Korcoka. Ale po sklamani z parlamentných volieb tipujem,ze bohuzial vyhra Pelle.
Ja Korčoka. On je diplomat hodný tejto funkcie. Ak to vyhrá bábka v rukách Smeru, tak sa ako krajina naozaj vymažeme z civilizovaného sveta. Žiaľ.
@diewcatqoo mudrejsi ustupi a preto vladne ten zvysok. Neda sa volit postou?
@eva8 nechce sa mi to riesit. Este minule roky som mala aku taku nadej, ze to nemusi byt az tak zle. Bohuzial, sepembrove volby v mojej mysli zhasli aj ten posledny plamienok nadeje.
Ak sa nahodou z nejakeho ineho dovodu vtedy budem nachadzat na Slovensku, volit pojdem a viem koho. Ak nie, tak nie.
@diewcatqoo verim ti
Nepojdem volit. Je mi to uplne jedno.
@martinkah pre mňa tiež. Človeku by nemalo byť jedno akým smerom sa to tu vyvíja.
Mame niekolko dalšich kandidatov, ako to vidite teraz zatial?
@autorka, stale Korcok (teda chcela by som aby vyhral)
Myslim si, ze pelle to ma vo vacku
Že Korčok 🤦♀️ Vám už niet pomoci. Korčok, ktorý je za to, aby sa zrušilo právo veta.
@valeria_h aj mňa zaujal keď každý ho vychvaluje tak som čítala kto to je,, zaujalo ma ze za každej vlády mal dobre miesto,, čiže pre mňa ďalší prezliekač kabátov,,, lístok sa bez vetra nepohne
@zuzulka558 nemusi byt prezliekac kabatov, ale jeho schopnost spoluprace?
@valeria_h ake pravo veta chce zrusit?
A ešte sa tváriť, že neviete o čom píšem 🤦♀️
Pri sucasnej situacii (okolnosti schvalenia trestneho zakona) Pellegrinimu mozu sa znizit hlasy. Lustrovanim Korcoka a sirenim kadejakych sprav a fam mu tiez klesnu hlasy. A v druhom kole budu Harabin a Matôvic 😉 Na Slovensku je vsetko mozne
@valeria_h ano, migranti su najvacsi problem 🙃 Preco si Slovania dovolil prist na Slovensko. Ako si Izrael narokuje na Gazu. O Syrii sa tolko nepise, lebo ani novinarov tam nepustaju kvoli situacii omnoho viac ohrozujucej zivot ako predtym....
Akych migrantov sa bojis? V ramci eu, ked dostanu azyl, aj tak budu moct volne cestovat. Popis viac, prosim

100% KORCOK ...