icon

Kto vyhrá prezidentské voľby v roku 2023?

8. jan 2024

Kedže sa pomaly ale iste bliži čas, chcem sa spytat kto myslite ze vyhra? A koho by ste urcite nechceli, koho volit?

alenamihal
8. jan 2024

100% KORCOK ...

queen_mary
8. jan 2024

@deti95060810 ano, lebo viem ako funguju agenturne prieskumy. V praci si tiez zadavame prieskumy niekolkokrat do roka.

slavomira236
8. jan 2024

@zuzulka558 tiez to neviem

paradajkova
8. jan 2024

Volim Korcoka, ale kto vyhra to je tazke uhadnut. Antikampan proti nemu bude masivna, smeru ide o vela. Ak budu mat v prezidentskom palaci svojho cloveka, bude pre nich ovela lahsie schvalovanie nezmyselnych zakonov, nehovoriac o amnestiach. Ak budu volit ludia zase podla Facebooku, tak vyhra podrztaska Pellegrini, lebo tam budu urcite kolovat take bludy ze koniec. Od uplnych nezmyslov, ako ze je to Sorosov agent, cez snazenie sa o odplasenie volicov skrz jeho "napojenie na smer" az po falosne hlasove nahravky a necudovala by som sa keby prvy krat v antikampani unikne aj fake video vygenerovane cez AI. Nehovoriac o tom, ze Penta kupila novy cas, rozposiela do kazdej schranky svoje noviny. Cize kampan na fb, kampan do schranok bude uplne obsadena Pellem. Otazne je ako a ci toto vie Korcok porazit.

ibatanecnica
8. jan 2024

@paradajkova tak ja dufam ze to.nebude ani jeden z nichm

paradajkova
8. jan 2024

@ibatanecnica okej, je to na tebe ako sa rozhodnes, otazne aku sancu budu mat dalsi kandidati. Ja som Korcokovi davala aj podpis na namesti, isli sme okolo a uvidela som ho v dave. Okrem toho, ze je podla mna vhodny kandidat, je aj velmi naozaj velmi sympaticky nazivo. Z obrazkov mi neprisiel az taky charizmaticky.

marca12
8. jan 2024

Z momentalnej zostavy jedine Korcoka. Ale po sklamani z parlamentných volieb tipujem,ze bohuzial vyhra Pelle.

miggy
8. jan 2024

Ja Korčoka. On je diplomat hodný tejto funkcie. Ak to vyhrá bábka v rukách Smeru, tak sa ako krajina naozaj vymažeme z civilizovaného sveta. Žiaľ.

eva8
9. jan 2024

@diewcatqoo mudrejsi ustupi a preto vladne ten zvysok. Neda sa volit postou?

diewcatqoo
9. jan 2024

@eva8 nechce sa mi to riesit. Este minule roky som mala aku taku nadej, ze to nemusi byt az tak zle. Bohuzial, sepembrove volby v mojej mysli zhasli aj ten posledny plamienok nadeje.
Ak sa nahodou z nejakeho ineho dovodu vtedy budem nachadzat na Slovensku, volit pojdem a viem koho. Ak nie, tak nie.

eva8
9. jan 2024

@diewcatqoo verim ti

11bodka11
9. jan 2024

Nepojdem volit. Je mi to uplne jedno.

martinkah
9. jan 2024

@11bodka11 tak to je veľmi smutné a pre mňa absolútne nepochopiteľné

ibatanecnica
9. jan 2024

@martinkah pre mňa tiež. Človeku by nemalo byť jedno akým smerom sa to tu vyvíja.

autor
17. jan 2024

Mame niekolko dalšich kandidatov, ako to vidite teraz zatial?

paradajkova
17. jan 2024

@autorka, stale Korcok (teda chcela by som aby vyhral)

juliacenc
17. jan 2024

Myslim si, ze pelle to ma vo vacku

valeria_h
10. feb 2024

Že Korčok 🤦‍♀️ Vám už niet pomoci. Korčok, ktorý je za to, aby sa zrušilo právo veta.

zuzulka558
10. feb 2024

@valeria_h aj mňa zaujal keď každý ho vychvaluje tak som čítala kto to je,, zaujalo ma ze za každej vlády mal dobre miesto,, čiže pre mňa ďalší prezliekač kabátov,,, lístok sa bez vetra nepohne

eva8
10. feb 2024

@zuzulka558 nemusi byt prezliekac kabatov, ale jeho schopnost spoluprace?
@valeria_h ake pravo veta chce zrusit?

valeria_h
10. feb 2024

A ešte sa tváriť, že neviete o čom píšem 🤦‍♀️

owecka
10. feb 2024

@valeria_h mas pravdu, nie je nam pomoci...pokial budu vladnut mafiani...dakujeme Vam za kus dobrej roboty a chod dat hlas teplemu Pellegrinimu. Veru noe je nam pomoci. Vies ci je vlastne pravo veta? Ci len tak to pises

eva8
10. feb 2024

Pri sucasnej situacii (okolnosti schvalenia trestneho zakona) Pellegrinimu mozu sa znizit hlasy. Lustrovanim Korcoka a sirenim kadejakych sprav a fam mu tiez klesnu hlasy. A v druhom kole budu Harabin a Matôvic 😉 Na Slovensku je vsetko mozne

valeria_h
10. feb 2024

@owecka Už nevieš ako reagovať? Skúšaj to na niekoho iného 😉

eva8
10. feb 2024

@valeria_h netvarim sa, pytam sa. Pripustat sa nerovna chciet 🙂
Je vikend, klud ❤️

eva8
10. feb 2024

@valeria_h v niektorych pripadoch prave pravo veta brzdi vsetko. Jeden stat zabrani vsetkemu. V sucasnosti, so statom, ktory nesuhlasi, sa da rokovat.

valeria_h
10. feb 2024

@eva8 Treba niekedy brzdiť. Nie schváliť všetko čo tupci chcú, ako napríklad povinnosť prijímať migrantov. Už to schválili. Je to možné? Že neberú ohľady na ostatné štáty? Nanútili nám migrantov pod vyhrážkou. Boh nás ochraňuj 😢

eva8
10. feb 2024

@valeria_h ano, migranti su najvacsi problem 🙃 Preco si Slovania dovolil prist na Slovensko. Ako si Izrael narokuje na Gazu. O Syrii sa tolko nepise, lebo ani novinarov tam nepustaju kvoli situacii omnoho viac ohrozujucej zivot ako predtym....
Akych migrantov sa bojis? V ramci eu, ked dostanu azyl, aj tak budu moct volne cestovat. Popis viac, prosim

valeria_h
10. feb 2024

@eva8 Myslím, že nemá zmysel debatovať, vidíme to každá inak 😊