icon

Kto zloží a zarámuje naše puzzle na objednávku?

31. máj 2025

Ahojte baby. S mužom sme na výročie dostali puzzle s našou fotkou. No ani jeden tomu neholdujeme. Sú to puzzle 1000ks. Neexistuje náhodu nejaká služba kde by nám ich zložili a nelepili do obraz? Ďakujem

bambieblue
31. máj 2025

😂😂tak to pochybujem. Sak niekomu z rodiny dajte abo deťom poskladať

autor
31. máj 2025
@bambieblue

😂😂tak to pochybujem. Sak niekomu z rodiny dajte abo deťom poskladať

@bambieblue nikto to neskadá, neveim čo ich to napadlo….

janulik2008
31. máj 2025

Posli ja poskladam 😉

katulienkax
31. máj 2025

Stavať puzzle je dobre na dlhé zimné večery. Ja som tiež nejak nikdy nesklamali ale keď v zime dlhé tmy a niet čo robiť je to vhodne na zabitie času.takze si to odložte na jeseň a zimu a skladajte.

autor
31. máj 2025
@katulienkax

Stavať puzzle je dobre na dlhé zimné večery. Ja som tiež nejak nikdy nesklamali ale keď v zime dlhé tmy a niet čo robiť je to vhodne na zabitie času.takze si to odložte na jeseň a zimu a skladajte.

@katulienkax sme pracovne vyťažený obaja, celoročne 🙃 ( szčo)

mirkam3
31. máj 2025

Odkial ste?

autor
31. máj 2025
@mirkam3

Odkial ste?

@mirkam3 trnava

lintu
31. máj 2025

Myslim, ze aj v Trnave sa najde kopa ludi, co radi skladaju puzzle, no nevedia, co potom s tym, takze toto by mohla byt pre nich ako vyzva. Ak Ti nevadi riziko pripadneho poskodenia, skus oslovit miestnych. Mozno by ti to niekto velmi ochotne zlozil i zadarmo. Kolko kusovka to je?

autor
31. máj 2025
@lintu

Myslim, ze aj v Trnave sa najde kopa ludi, co radi skladaju puzzle, no nevedia, co potom s tym, takze toto by mohla byt pre nich ako vyzva. Ak Ti nevadi riziko pripadneho poskodenia, skus oslovit miestnych. Mozno by ti to niekto velmi ochotne zlozil i zadarmo. Kolko kusovka to je?

@lintu 1000 ks