icon

Ktorá banka ponúka najlacnejší účet?

1104
10. feb 2014

Rozhodujem sa medzi Vúb a Unicredit keďže ich mám najbližšie. Tak ktora poraďte.

sissy27
10. feb 2014

@1104 na stránkach oboch máš vypísané poplatky, tak si porovnaj... najlacnejšie sú jednoznačne mbank a zuno - zadarmo...

1104
autor
10. feb 2014

To si mi veľmi nepomohla 🙂

sissy27
10. feb 2014

@1104 no ale veď ty vieš, akým spôsobom chceš účet využívať a aké služby potrebuješ...

1104
autor
10. feb 2014

To áno ale chcela som niekoho s osobnou skúsenosťou :-P

mima4
10. feb 2014

@1104 ja odporucam skor vub banku, ma viac bankomatov...a celkovo je OK

1104
autor
10. feb 2014

@mima4 máš tam účet koľko platis?

mima4
10. feb 2014

@1104
platim 3,50, ale dostavam 6 % urok, lebo splnam ich podmienky http://www.vub.sk/osobne-financie/ucty-platby/v... ktory je asi 2 eura u mna 🙂

exiúčet Vám prináša množstvo BENEFITOV:

Flexiúčet extra odmení Vašu aktivitu úrokom 5% p.a. na zostatok do výšky 500 Eur.
Stačí ak:

si necháte na flexiúčet extra zasielať minimálne 500 Eur mesačne,
každý mesiac urobíte aspoň 12 pohybov na účte

1104
autor
10. feb 2014

@mima4 tých 12 pohybov čo sa tam ráta aj trvale príkazy, platby kartou alebo čo?

mima4
10. feb 2014

@1104 presne tak, a ked uz...urobis par platieb na manzelov ucet cez internetbanking...posles mu po jednom eure..ja to tak robim 😀

jajus28
10. feb 2014

@1104 ak vyuzivas ib tak isto zuno, my sme zmenili zo slsp a nemozem si vynachvalit, vsetko vybavim z pohodlia domova, neplatim ziadne poplatky za vedenie uctu, a ked potrebujem nieco mozem im na stranke napisat aj o pol noci a oni su ochotny vzdy pomoct 🙂

1104
autor
10. feb 2014

@jajus28 ako to funguje ked chceš napríklad vybrať alebo vložiť peniaze. Ked vyberas z bankomatu inej banky aký je poplatok?

jajus28
10. feb 2014

@1104 takze ak myslis vkladanie hotovosti to sa robi cez postovu poukazku, a vyber je zdarma v tatra banke nad 50e ja vkladanie hotovosti neriesim kedze mi tam chodi vyplata a karta mi dosla postou, zmluva kurierom, ostatne riesis cez net, mozes si upravovat denny limit, precerpanie, uver skratka vsetko mne to vyhovuje kedze nemam rada banky naposledy som v nej bola 2 h pokial mi zrusili vkladnu knizku skoro som tam umrela 🙂, ale samozrejme musis si vybrat to naj co vyhovuje tebe.

ammellia
10. feb 2014

najvacsia nevyhoda internovych bank je prave obmedzena moznost hotovostnych vkladov.

mima4
10. feb 2014

@ammellia
len realne, kto dnes este robi hotovostne vklady? vyplata chodi na ucet...

kikulienka19
10. feb 2014

Mám Mbank a ešte som za nič neplatila. Mám ju už vyše roka. Jeden výber z bankomatu je zadarmo. "Pobočkové" banky majú šialené poplatky, povedala som si, že nebudem platiť niekomu, kto môže byť vôbec rád, že môže spravovať moje peniaze a mať z toho zisky.

ammellia
10. feb 2014

@mima4 mima, ako kto a ako kedy. staci, ze pride jedna situacia, ze zrazu potrebujes vybrat vyssiu sumu penazi v hotovosti alebo naopak vlozit a je tam mierna komplikacia.
Ja mam ucet v TB (aj manzel) - po novom budeme mat ucet zadarmo (po splneni jednoduchych podmienok) a som s nim spokojna. spolocny ucet na bezne vydavky na domacnost mame v mbank, aj sporiace ucty mam tam. Zalozila som si aj zuno, ale to nevyuzivam :D
Ja som uz vystriedala vela bank, kazda ma svoje + aj -, treba si vzdy zvazit svoje potreby.

ammellia
10. feb 2014

@kikulienka19 pozor, ani mbank uz nema vyber zadarmo - je potrebne spravit obrat kartou aspon 80€.

kikulienka19
11. feb 2014

@ammellia Toho som si nevšimla, ale pravda je, že tie obraty robím, a vyberám možno raz za dva mesiace. Ešte som nemala žiaden poplatok, čo je super. Predtým som mala VÚB banku a tam chceli len za zmenu limitov na karte niečo cez tri eurá, čo ma dorazilo. Nehovorím o základných poplatkoch k tomu. Tak som to s nimi vzdala.

nika1020
11. feb 2014

Skús Zuno.