Ktorá šálka na kávu je vaša obľúbená?
Ktorá je vaša naj? Dajte foto 🙂
Modrá s ikey
ja napríklad nemám obľúbenú. Mám plnú skrinku šálok a vyberám si podľa nálady ☕ 😁
@petrofka no daj zo srandy, koľko máš šálok, či ma tromfneš, ja asi 30
@jarmila2010 no presne tristovku som hľadala, keby som si nekúpila včera 3, tak si asi túto kúpim
Ja mam cappucinovu salku s bodkami. To je moja salka a nikto iny z nej nepije. Kazdy mame svoju oblubenu salku.
Ja mám 2 obľúbené jedna vianočná a druhá taká srdiečková(ležím už v posteli a vstať sa mi nechce) a obe sú 500ml - to je šálka na kávu podľa môjho gusta.
Nemam foto ale je to salka/mensi kyblik/ od mojej babky … uz ostal len posledny - kupit sa nedaju. Nikto si ju nesmie ani pozicat. Hladam este jednu po mojom otcovi snad najdem taku retro … take spomienkove
Každá, čo má aspoň 400ml 🫢
@ekira1
miska na polievku
asi nemam oblubenu salku, ale urcite viem, ze sa mi pije lepsie z takej, kde je vnutro biele a nie farebne.
@karolinakr dosť blbo sa drží pri pití..
@ekira1 maš 400? ukaž..ja som si pozerala nedavno šalky 400- 500 sú dosť veĺké ..kávu z toho piješ alebo skôr čaj..?
@karolinakr kávu s mliekom. Neviem koľko presne majú, sú veľké. Keď odfotim, pošlem ti.
@karolinakr napríklad tieto
@ekira1 👍 tá je pekná ! niekde som videla na ňu reklamu, ale bola len biela, táto je špeci s hviezdičkami
@tiana080 ahoj 😊 no práve som zistila že presne tento model sa už nepredáva 🫤 čo som ani netušila
Bol to tento: https://klavesnice.heureka.sk/razer-blackwidow-...

Až v pondelok. Mám ju v robote. 😁