icon

Ktorá veštica poskytuje veštby cez Facebook?

4. mar 2024

Pozná niekto dobru vešticu ktorá vyvešti aj cez FB a netreba k nej ísť na sedenie ?

Strana
z2
cacianka
5. mar 2024

@ana82 kazis nám kšefty 🤩

ana82
5. mar 2024

@cacianka 😂😂😂kurňa to som si neuvedomila

majlo1234
6. mar 2024

@cacianka vsetko pokazena, jedna ide pod cenu a druha zadarmo robi. Z coho ma potom clovek zit?😂

ana82
6. mar 2024

@majlo1234 no prrrr zadara bol prvý deň včul už taxa ako písala kolegyňa @cacianka plus rizikový príplatok na ťažké pripady😀

cacianka
6. mar 2024

@majlo1234
@ana82 akcie si budeme kolovať 👍

majlo1234
6. mar 2024

@cacianka
@ana82 a vraj sa zle pracuje v zenskom kolektive. Ako pekne sme sa dohodli😂 kde je ta nasa pani zakaznicka?

ana82
6. mar 2024

@majlo1234 joj neháj ju šetrí ešte to bude jeden z tých ťažších prípadov tam sa budeme musieť viacerí spojiť aby sme to dali zajtra pre istotu prikúpim čierneho kocúra a kuracie paprčky @cacanka ak nemas bradivcu s chupom na nose okamžite prilepiť prípravy nesmieme zanedbať 👌

cacianka
6. mar 2024

@ana82 nemám, vyrobím, chupy nájdem. ale mám čierne perie/ brká

ana82
6. mar 2024

@cacianka som vedela žé na teba bude spoľah 😀@majlo1234 potrebujeme babské ucho máš to na starosť

cacianka
6. mar 2024

@ana82 len či vie čo to je 🤪 prosím prosím ✌️✌️✌️ja viem. Aby nám nepo.sral kšefty 🫢

ana82
7. mar 2024

@cacianka no šak totok bude skúška 🙂uvidíme či prejde😂

cacianka
8. mar 2024

@ana82 a máme ho z kola von, zbavili sme sa konkurenta, za 24h nezvládol základnú vešteckú vec

ana82
8. mar 2024

@cacianka no povedz to čo je tootok, ideme ho zobrať do biznisu a on na saláme😂
otázka znie či nás neobišiel a nešiel tam osobne, predsa taký lukratívny kšeft😕
ešte mám aj teóriu, že nám chystá pôdu, predsa ten výpadok faceboku klientku mohol rozhodiť

majlo1234
8. mar 2024

@ana82 haha, nie, kaslem na to, nestalost zakazok ma neberie😂 a usi mam dve svoje, ale tie di chcem nechat😂

ana82
8. mar 2024

@majlo1234 teda ešte len v začiatku takto neveriť v náš biznis😂
ale no neprešiel si aj skúškou (babské ucho-šalvia) to by sme museli s @cacianka staááášne hluboko zvážiť, nám sa tu také elity hlásia na spoluprácu Jakubec s Božankou, Norika, Sisa... a klientela ani nehovorím Danko, Matovič, Kollár .....😂

majlo1234
8. mar 2024

@ana82 tak to radsej odchazam bez boja, nech sa nestrapnujem medzi vyvolenymi😂

zdenin
8. mar 2024

@guliver19 🤣

cacianka
8. mar 2024

@ana82 nepozeral Saxanu,
Aj ja už mám v portfóliu celevriti, dáme to dokopy, a bude top bizňis. Mám aj šariku

ana82
8. mar 2024

@cacianka Bože my budeme tím, jak som mohla zabudnúť na šariku😂 ešteže ťa mám, ktovie či má Plačková to prasa to by bol tiež úlovok, hneď ako ovládneme slovenský trh ideme na zahraničie, tam bude kľudne stačiť Kenya West s manželkou a sme za vodou 😂@majlo1234 môžeš banovať

stanohusar
Autor odpoveď zmazal
mega12
6. máj 2025

Dobry den prajem Naozaj poznam jednu ale k nej sa chodi len osobne .Je fakt dobra samozrejme trosku drachsia ale Same uvidite co dokaze

Strana
z2