Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
@briketa sme si hovorili s mm co by sme chceli do noveho roka... tak okrem zdravych deti som mala presne tento isty objektiv na "zozname" 😀
uz je tata nalomeny...tak VERIME VERIME ze bude cim skor.
vo februari- marci je tu v dedine veeelka dedinska zabijacka...tak dovtedy ho musim mat.
baby ja vam zavidim ze sa vyznate aj vo foto technike ..... ja som asi blba
@michalag presne ako hovori bambi, je rozdiel ked mas fotak rok a je rozdiel 15 rokov....
to je presne ako ja teraz s tretim dietatom to uz beriem ako keby sa ani nic nedialo a moja svagrina, co cakaju prve, tak z toho robi absolutnu kovbojku, az mi je luto tej malej ked sa narodi. ale uprimne, taka som zdaleka nebola ani pri prvom..
@briketa ja moj fotak nemam este ani rok... 😀 az v aprili... ale uprimne povedane, ja sa mu aj dost venujem a takysto citanim... sam fotak o sebe by mi hadam nic nepriniesol... treba o tom aj nieco vediet a citanim sa clovek dost nauci ak nema inu sancu.
ja ked som bola slobodna a pracovala s modou, kupovala som same casopisy ako je ELLE, Cosmopolitan, Glamour atd... ked som bola tehotna tak to boli casopisy ako baby&co, wir eltern atd... teraz kupujem iba casopisy co sa fotenia tyka... 😀
baby co vravite na tento Canon http://www.pixmania.sk/sk/sk/3230692/art/canon/...
alebo nieco taketo http://www.pixmania.sk/sk/sk/6864196/art/nikon/...
ja by som brala aj lepsi ale to by som nan skrabala 10 rokov a museli by sme byt asi na suchych rozkoch 😅 😝 😀
ahojte baby....potrebujem poradit...prosiiim 🙂 zatial som si precitala prvych a poslednych 10 stran 😀 ale pracujem na tom... 🙂
este v roku3 som si kupila v usa fotacik canon eos rebel 2000 - na klasicky film..ma objektiv 28-80mm....co s nim... je suci uz len do kosa?? mam si iba dokupit k tomu objektivu nove telo ??...sedel by ten objektiv? a ak ano, ake odporucate....a odkial najlepsie kupit...dakujem za vsetky drahocenne rady... 🙂 🙂 🙂
a to telo na klasicky film uz asi nikde nepredam, ze..?
kazdy podla toho, co potrebuje vylepsit.
ahojte, idete fotit to zatmenie slnka ? na akej clone ? 😲
tu je hmla, tak nehrozi.
myslim ze bez filtru, neodfotis... 😕
Ahojte....
ako sa máte?
🙂
@zajo79 - aj tu je hmla ako mlieko.. ☹
u nás nebolo vidieť nič 😠
@zajo79 - no, ako si pisala. ja som fotila len jednu cast o 9.10. a bieda, prebieda. len s odrazom. a po odfoteni som mala este pred ocami 5 minut rozmazane. potom som ho o hodinku videla krasne za oblakmi, ale kedze som soferovala, tak nic z toho. a vrchol som uz nevidela, lebo som sa dostala do doliny, kde bolo zamracene a snezilo. no, co uz 😖
Ahoj babulky 🙂
potrebujem od vas radu 😉
crta sa mi moznost kupit lepsi fotak canon eos 60D mam 450D .... myslite, ze sa oplati vymenit ? ak ano mrkala som si telo .... a neviem sa rozhodnut, ci kupit s objektivom ....
http://www.faxcopy.sk/search
18-55 setovu uz vlastne mam .... co poviete na tie ostatne ? ci radsej kupit len telo a kupit iny objektiv ? aky by ste mi poradili ? fotim hlavne svoje deti .... maleho hyperaktivneho sportovca (motocros, hokej, cyklistika, lyze, snowboard) no a moju dvojmesacnu hviezdicku 🙂
dakujem vam za rady 🙂
@kasami zlata vianocna poza. ako to uteka, ze sedem mesiacov.