Ktorá z vás rada fotí?
Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
@adenka kraaasne fotecky si spravila 🙂 suhlasim s babami, ze je to hodne na platno 😉
Tak ja sa na dnes lucim..velmi pekne Vam dakujem za rady...zase som sa nieco nove naucila. Dobru noc a zajtra sa tesim, ako budem obdivovat vase dalsie super fotocky....papa
@majulcek DU je domaca uloha, ale ja to skor volam tema... od zajtra do 15.4. je aktualna tema drobnosti okolo nas (alebo tak nejak sa to vola @lili_a_mimi vie presne 😉 ) a potom je este celomesacna tema stromy.... mozes fotky podavat do nasho albumu, linky najdes na strankach... ak nenajdes, daj vediet
inak babulky chcela som sa spytat, ci niektra nekpujete Digitalni foto - casopis ?
alebo ak kupujete nieco ine a co ?
@kasami ja som dostala na vianoce od Mikulasa decembrove vydanie tohto casopisu a celkom sa mi to pacilo 😉 boli tam akurat recenzie na objektivy 😎

@adenka ta pani je kdesi z vychodu slovenska myslim, posiela mi to postou a vacsinou do 4-5 dni mam obraz doma... napriklad tento rozmer robi za 9 eur, teda aspon mne dala taky cennik....