icon

Ktorá z vás rada fotí?

briketa
8. mar 2009

Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂

zajo79
3. aug 2010

@monika0001 havo krasny. len mam otazku... ma zmysel taketo fotky fotit v priorite casu? ten je na zvyraznenie pohybu...ci nie??? skus ho cvaknut ako lieta za tou loptou 😉

amunet, cice kraaasne

zajo79
3. aug 2010

@monika0001 zmenis si v nastaveni ze chces fotit do raw.. a ked tak kup si na upravu fotiek v raw

monika0001
3. aug 2010

@zajo79 - to ja tak pomaly.. som skúšala, že keď sa hrá a hýbe hlavou a labami stále že či to odfotím bez rozmazania.. teraz ho naháňam po byte nech behá a skúšam, no už je unavený a moc sa mu nechce 😝

monika0001
3. aug 2010

@zajo79 - hej to viem, že to musím zmeniť ale asi na to potrebujem dajaký program nie? lebo keď som dalas fotky do PC nešli mi otvoriť. ale vraj aj v krabici od fotáku by som niečo mala mať.. vraj nejaké cd tak to skúsim pozrieť...

amunet
3. aug 2010

ale tuto galeriu mam verejnu, tak kuk 😅
http://www.suziafoto.jecool.net/

monika0001
3. aug 2010

@amunet - noo tú som tiež pozerala.. krása.. iné mi nenapadá.... 😉

monika0001
3. aug 2010

@amunet - tie kvapky.. že waaaw

lili.nicol
3. aug 2010

@monika0001 jeeeee moni to je vas havino krasnz je ja nasho nemozem poriadne pofotil pretoze ak si cupnem k nemu ma ide zvalcovat 🙂))) toto je nas havinko 🙂 a mne tu zasa chyba chvostik ☹

@amunet krasna fotka uplne uzasne sa mi pacia taketo rozmazane len mne to moc neide ☹
@nelynka tiez super fotky 😉

monika0001
3. aug 2010

@lili.nicol - no to poznám. tiež nemôžem ísť dole lebo hneď ide po mne.. len teraz mal hračku tak mal inú zábavku 😉
a ten váš tiež poriadny "macek" 😀

lili.nicol
3. aug 2010

@monika0001 to ano 😉 😀

lili.nicol
3. aug 2010

@amunet no nadhera uplne vsetky su krasne.....

monika1
3. aug 2010

@monika0001 krasny havino 😵
@amunet nadherne fotky a neposles link na fotky deticiek do IP? 🙂
@lili.nicol aj vas havino je paradny, mne sa velmi pacia velke plemena, my mame krpateho oproti vam 😅
@zajo79 zacala som fotit raw ale to upravovanie v pc bolo hrozne, program mi spomalil vsetko v pc a trvalo to dlho a akosi som v tom zatial nenasla zmysel, jedine ze by sa fakt nejaka super fotka nevydarila tak sa v raw da opravit ale zase to tiez treba vediet 😒

monika0001
3. aug 2010

a ešte zopár z nedele čo som skúšala.... 😉

bambi2
3. aug 2010

@monika0001 tie sa mi zdaju byt neostre... ☹

monika0001
3. aug 2010

@bambi2 - hej tu to tak vyzerá ale sú pekne ostré... 😒

bambi2
3. aug 2010

jedna prevedena do cb... 🙂

michalag
3. aug 2010

Ahojte tak ja som si dnes objednala knizku od Scotta Kelbyho Digitalni fotografia 1 a ak sa mi zapaci tak kupujem aj dalsie 2 diely 🙂 ..... dufam ze mi nieco da lebo .....

michalag
3. aug 2010

krasne foto ste popridavali 😵

zajo79
3. aug 2010

@michalag mne sa pacia asi tie knihy od kellbyho najviac, vsade su dlhe clanky, takto precitas konkretnu vec a ides na dalsiu.

70-300 je domaaaa. a teda, na fotenie vo vnutri to nieje, tak na von. a mala by som ist zobrat do Trnavy este pevne sklo, ale ani sa mi nechce.. pojdem zajtra, pripadne ak necham doma deti, vybehnem.

bambi2
3. aug 2010

@zajo79 som zvedava, ci budes spokojna...

zajo79
3. aug 2010

muz chodi o pol jedenastej domov, sama sa nevyberiem nikam.. do kelu. tahat deti po poliach sa mi zrovna nechce, hlavne mladsieho v nosici. kazdu chvilu vyzera ze bude prsat... nepraje mi pocasie moc. 😒

bambi2
3. aug 2010

@zajo79 skoda... ja som dnes skusala malu fotit, ziadna sanca... ☹ este ked idem s nou von, to este ujde ale doma ani ked co bude a kindervajco som jej musela dat aj tak 😠

zajo79
3. aug 2010

ak by deti doma nepistali za usami, da sa fotit aj doma... voda kvapkajuca, dym, skusat nove veci... ale ked mi mladsi kontroluje vsetko co robim, a pisti za usami...tak to nespravim pri nom skoro nic. a to este musim dnes varit. zaspal, tak az ked sa zobudi.

bambi2
3. aug 2010

@zajo79 mne sa tiez nejako nechce nic, take divne pocasie je zas.... a mam tu kamoskinho psa a svokrovci su tu (isli s malou na spielplatz) inak by som uz bola niekde prec... 😒

zajo79
3. aug 2010

to mavam take dni...ze par dni nieje co fotit, a potom zas fotim ako besna 😝

bambi2
3. aug 2010

neviem ako sa fotia psy, ak mate niekto dobre tipy, hodte ich sem prosim... 🙂
dnesne... moj model... ☹

bambi2
3. aug 2010

fotky su neupravovane, divne pocasie, pod mrakom ale svietilo dost ostre slnko z jednej strany...

zajo79
3. aug 2010

@bambi2 pozri neake rady na nete, daj do googlu

bambi2
3. aug 2010

@zajo79 nechce sa mi hladat teraz... 😒

zajo79
3. aug 2010

😀 ani mne,deti behaju po byte, len odbieham.