Ktoré autá majú posuvné dvere a pohon 4x4?
Ahojte.
Mám auto, ktoré sa už nevyrába, VW sharan. Už je staršie, tak sa pomaly obzerám po novom, ale mám asi požiadavky, ktoré sú nesplnitelne a nechcem z nich ustúpiť.
Mam pocit, že jediné auto, čo toto vie dat dokopy je caddy, ale tam sa zas moc neviem do ceny zmestiť.
Auto musí mať
- posuvné zadné dvere
- musí sa mi zmestiť do garáže, čiže max cca 180 cm na výšku a vyššiu svetlú výšku (toto mi vyradilo Véčko a multivan)
- musí zrkadlit android
- 4 x 4
- Európan, ideálne nemec alebo Japonec
- nechce sa mi dávať za plechovku viac, ako 30 tisíc, max 3 ročné auto, úplne nové nechcem. Ale zas keby bolo nejaké pecka auto, tak dám viac.
No čo, vie niekto poradiť? 🤣
Som náročná?
@tundra Súhlasím so sono2 - cena tej Toyoty je prehnaná. Dať za 7 ročné auto s vyše 100 tis. km najazdeného cez 40 tisíc € je fakt veľa. Aj keď na fotkách vyzerá zachovalo. To je lepšie kúpiť nové. A na dizajne už vidno, že má 7 rokov.
Inak tie Sienny sa tuším u nás ani nepredávali. Hlavný trh bol USA a Čína. Takže tam by som mal ešte obavu ohľadne dostupnosti náhradných dielov.
@chrobak7 pre niekoho je cena prehnana,najskôr sa treba odviezt,za kvalitu sa plati.Čo povies na tento Landcruiser viac, ako 35 rocne auto za 34k fr?Je v poriadku,ze nesuhlasis,ja by som si tiez nikdy nekupil napr.BMW
https://www.autoscout24.ch/de/d/toyota-land-cru...
@tilly Zdravím, ako ste sa nakoniec rozhodli? Riešim presne ten istý problém, hľadím náhradu za VW Sharan
@empevita zatiaľ nijako 😅. Stále mám sharan. Každú chvíľu sa mi mení situácia, tak ešte uvažujem. Teraz to vyzerá, že pôjdem do malého elektroauta, ale najskôr to budem riešiť v januári. Teraz nemám kapacitu ani financie
@empevita zatiaľ nijako 😅. Stále mám sharan. Každú chvíľu sa mi mení situácia, tak ešte uvažujem. Teraz to vyzerá, že pôjdem do malého elektroauta, ale najskôr to budem riešiť v januári. Teraz nemám kapacitu ani financie
@tilly Vďaka za odpoveď. Ja rozmýšľam nad ojazdenou škoda Kodiaq, majú dobré recenzie aj jazdenky prvej gebnerácie, ešte budem ale pár mesiacov zbierať informácie

@tilly jasne