icon

Ktoré autá majú posuvné dvere a pohon 4x4?

tilly
28. jan 2025

Ahojte.
Mám auto, ktoré sa už nevyrába, VW sharan. Už je staršie, tak sa pomaly obzerám po novom, ale mám asi požiadavky, ktoré sú nesplnitelne a nechcem z nich ustúpiť.
Mam pocit, že jediné auto, čo toto vie dat dokopy je caddy, ale tam sa zas moc neviem do ceny zmestiť.
Auto musí mať
- posuvné zadné dvere
- musí sa mi zmestiť do garáže, čiže max cca 180 cm na výšku a vyššiu svetlú výšku (toto mi vyradilo Véčko a multivan)
- musí zrkadlit android
- 4 x 4
- Európan, ideálne nemec alebo Japonec
- nechce sa mi dávať za plechovku viac, ako 30 tisíc, max 3 ročné auto, úplne nové nechcem. Ale zas keby bolo nejaké pecka auto, tak dám viac.

No čo, vie niekto poradiť? 🤣
Som náročná?

Strana
z2
sono2
30. jan 2025

@tilly jasne

chrobak7
30. jan 2025

@tundra Súhlasím so sono2 - cena tej Toyoty je prehnaná. Dať za 7 ročné auto s vyše 100 tis. km najazdeného cez 40 tisíc € je fakt veľa. Aj keď na fotkách vyzerá zachovalo. To je lepšie kúpiť nové. A na dizajne už vidno, že má 7 rokov.

Inak tie Sienny sa tuším u nás ani nepredávali. Hlavný trh bol USA a Čína. Takže tam by som mal ešte obavu ohľadne dostupnosti náhradných dielov.

tundra
30. jan 2025

@chrobak7 pre niekoho je cena prehnana,najskôr sa treba odviezt,za kvalitu sa plati.Čo povies na tento Landcruiser viac, ako 35 rocne auto za 34k fr?Je v poriadku,ze nesuhlasis,ja by som si tiez nikdy nekupil napr.BMW
https://www.autoscout24.ch/de/d/toyota-land-cru...

empevita
22. sep 2025

@tilly Zdravím, ako ste sa nakoniec rozhodli? Riešim presne ten istý problém, hľadím náhradu za VW Sharan

tilly
autor
22. sep 2025
@empevita

@tilly Zdravím, ako ste sa nakoniec rozhodli? Riešim presne ten istý problém, hľadím náhradu za VW Sharan

@empevita zatiaľ nijako 😅. Stále mám sharan. Každú chvíľu sa mi mení situácia, tak ešte uvažujem. Teraz to vyzerá, že pôjdem do malého elektroauta, ale najskôr to budem riešiť v januári. Teraz nemám kapacitu ani financie

empevita
22. sep 2025
@tilly

@empevita zatiaľ nijako 😅. Stále mám sharan. Každú chvíľu sa mi mení situácia, tak ešte uvažujem. Teraz to vyzerá, že pôjdem do malého elektroauta, ale najskôr to budem riešiť v januári. Teraz nemám kapacitu ani financie

@tilly Vďaka za odpoveď. Ja rozmýšľam nad ojazdenou škoda Kodiaq, majú dobré recenzie aj jazdenky prvej gebnerácie, ešte budem ale pár mesiacov zbierať informácie

Strana
z2