icon

Ktoré celebrity sú vám sympatické?

michellemary
14. jún 2023

Je tu už diskusia o nesympatických celebritách, ale pozitívnu nikto nezaložil, tak to robím ja. 🙂 Takže, kto je podľa vás celebritný sympaťák/celebritná sympaťáčka? Z osobnej skúsenosti môžem povedať, že veľmi milí boli páni Chudík a Durdík, zo stále žijúcich napr. René Štúr, Milo Kráľ,Martin Babjak, aj Pavol Hammel, či dámy Eva Pavlíková a Miška Čobejová.

kik2022
14. jún 2023

@michellemary Adela Vinceová, Sima Magušinová, Katarina Van Derham, Adam Bardy, Ján Koleník, Richard Autner, Janka Kovalčíková

terry2003
14. jún 2023

@michellemary
Kovalčíková, Koleník, Vinczeova, Šebová, Bardy, Polnišová, Jakab, Kobielsky.
A zo zahraničných napríklad Will Smith.

glorikarebeka
14. jún 2023

Emília Vášaryová

iwesska
14. jún 2023

Caputova😁

maryetta
14. jún 2023

Sima Magušinova.
Nasťa. Matej Toth.
Z tych ludi ide take dobro. Pokora. Dobrota…

Zboznovala som Milku Zimkovu.

fauko
Odpoveď bola odstránená
jakoma
14. jún 2023

Sima Magušinová, Gregor Mareš, Julo Viršík, zo zahraničia Robin Williams, Jennifer Aniston, Simon Baker

logf
14. jún 2023

kovalčíkova,Autner,Messi,Jennifer Aniston

gr3tch3n
14. jún 2023

Slovenské nesledujem, ale zo zahraničia Keanu Reeves 😍

jj298
Odpoveď bola odstránená
vanessad15
14. jún 2023

@michellemary Ak by som mala dať zo Slovenských tak žiadna (pretože ich nesledujem), ale zo zahraničných to je určite už nebohý Paul Walker, Vin Diesel, Jennifer Aniston, Kendall Jenner a Tyrese Gibson🤍

hankab
14. jún 2023

@michellemary Selena Gomez, je taka normalna, na nic sa nehra a velakrat hovori o veciach, ktore su v spolocnosti “tabu”. Keanu Reeves, z toho ta “ludstina” priam srsi, je skromny a normalny.
Este su mi sympaticki: Reese Witherspoon, Ran Gossling a Ryan Reynolds s manzelkou Blake Lively. Aj ked teda nazivo som ich nestretla 🤣

fauko
Odpoveď bola odstránená
queen_mary
14. jún 2023

Monika hilmerova 😊

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
biankaaaa
14. jún 2023

Zo slovenských Janko Koleník, Adam Bardy aj s manželkou, Richard Autner, Vlado Kobielsky, Fero Joke a Dominika Kavaschová 🙂
Zo zahraničných Eddie Redmayne, Selena Gomez a Blanca Suarez

rikarika
14. jún 2023

Anicka Polivkova

barborachors
14. jún 2023

@michellemary Určite Adela, sestry Heribanove, Slávka Halcakova, Karel Gott, Fero Joke, Ivica Slavikova, Lucia Hablovicova.

petronellla87
14. jún 2023

@michellemary lujza sramekova, ewa farna

1gramofon
14. jún 2023

Emma Roberts, mala jeden poriadny škandál, ale neľutovala sa pred kamerou v nejakej šouke, miesto toho ďalej natáčala.
Natalia dyer to Stranger things, videla som s nou zopár rozhovorov a príde mi ako normálna mladá žena

jamimo
14. jún 2023

@michellemary Mediálne známe: Ema Drobná, Tamara Heribanová, Michaela Kocianová, Zuzana Smatanová, Jozef Hollý, Oľga Belešová, Jozef Kroner, Zuzana Kronerová, Viktor Horján, Ľuboš Kostelný, Martin Rausch, Csongor Casai, Michal Kubovčík, Anna Polívková, Jitka Čvančarová, Jiŕina Bohdalová, Vica Kerekes, Janka Kovalčíková, Jozef Vajda, Braňo Deák, Michal Hudák, Marián Čekovský, Zdeno Cíger, Cameron Diaz, Katherine Heigl, Keira Knightley, Anne Hathaway, George Clooney s manželkou, Aaron Taylor Johnson s rodinou, André Rieu, Robert de Niro, Roger Federer, Novak Djokovic, Mikaela Schiffrin.... a určite ešte mnoho iných, (mojich osobných celebrít)... ale už idem spať.

michellemary
autor
15. jún 2023

@maryetta keď píšeš o tom vyžarovaní pokoja a dobra, presne toto pre mňa spĺňal, a vlastne, stále spĺňa, kdekoľvek ich vidím, manželský pár Josef Abrhám a Libuše Šafránková. 🙂 😍 V tom som bola medzi kamoškami divná vždy, lebo im sa páčil Johnny Depp, a mne Josef Abrhám,

sticker
bylinka25
15. jún 2023

Zo slovenských je zosnulá pani Milka Zimková a zo zahraničných Luka Modrić.

laurita285
15. jún 2023

Fero Joke, pani prezidentka a inak mi teraz nik už nepríde na rozum

mareka49
15. jún 2023

Peter Bebjak.
Ide si svoje a ide si dobre

kik2022
15. jún 2023

@michellemary a ešte dodám Gregor Mareš - moderátor Duelu a ten, čo moderuje Riskuj (hrá aj v Nemocnici) len neviem ako sa volá.

bluka2
15. jún 2023

Meghan

michellemary
autor
16. jún 2023

@kik2022 Dušan Ambróž. 🙂

zuzanaam
16. jún 2023

Keanu Reeves, Jennifer Aniston, Salma Hayek