Ktoré celebrity sú vám sympatické?
Je tu už diskusia o nesympatických celebritách, ale pozitívnu nikto nezaložil, tak to robím ja. 🙂 Takže, kto je podľa vás celebritný sympaťák/celebritná sympaťáčka? Z osobnej skúsenosti môžem povedať, že veľmi milí boli páni Chudík a Durdík, zo stále žijúcich napr. René Štúr, Milo Kráľ,Martin Babjak, aj Pavol Hammel, či dámy Eva Pavlíková a Miška Čobejová.
@michellemary
Kovalčíková, Koleník, Vinczeova, Šebová, Bardy, Polnišová, Jakab, Kobielsky.
A zo zahraničných napríklad Will Smith.
Emília Vášaryová
Caputova😁
Sima Magušinova.
Nasťa. Matej Toth.
Z tych ludi ide take dobro. Pokora. Dobrota…
Zboznovala som Milku Zimkovu.
Sima Magušinová, Gregor Mareš, Julo Viršík, zo zahraničia Robin Williams, Jennifer Aniston, Simon Baker
kovalčíkova,Autner,Messi,Jennifer Aniston
Slovenské nesledujem, ale zo zahraničia Keanu Reeves 😍
@michellemary Ak by som mala dať zo Slovenských tak žiadna (pretože ich nesledujem), ale zo zahraničných to je určite už nebohý Paul Walker, Vin Diesel, Jennifer Aniston, Kendall Jenner a Tyrese Gibson🤍
@michellemary Selena Gomez, je taka normalna, na nic sa nehra a velakrat hovori o veciach, ktore su v spolocnosti “tabu”. Keanu Reeves, z toho ta “ludstina” priam srsi, je skromny a normalny.
Este su mi sympaticki: Reese Witherspoon, Ran Gossling a Ryan Reynolds s manzelkou Blake Lively. Aj ked teda nazivo som ich nestretla 🤣
Monika hilmerova 😊
Zo slovenských Janko Koleník, Adam Bardy aj s manželkou, Richard Autner, Vlado Kobielsky, Fero Joke a Dominika Kavaschová 🙂
Zo zahraničných Eddie Redmayne, Selena Gomez a Blanca Suarez
Anicka Polivkova
@michellemary Určite Adela, sestry Heribanove, Slávka Halcakova, Karel Gott, Fero Joke, Ivica Slavikova, Lucia Hablovicova.
@michellemary lujza sramekova, ewa farna
Emma Roberts, mala jeden poriadny škandál, ale neľutovala sa pred kamerou v nejakej šouke, miesto toho ďalej natáčala.
Natalia dyer to Stranger things, videla som s nou zopár rozhovorov a príde mi ako normálna mladá žena
@michellemary Mediálne známe: Ema Drobná, Tamara Heribanová, Michaela Kocianová, Zuzana Smatanová, Jozef Hollý, Oľga Belešová, Jozef Kroner, Zuzana Kronerová, Viktor Horján, Ľuboš Kostelný, Martin Rausch, Csongor Casai, Michal Kubovčík, Anna Polívková, Jitka Čvančarová, Jiŕina Bohdalová, Vica Kerekes, Janka Kovalčíková, Jozef Vajda, Braňo Deák, Michal Hudák, Marián Čekovský, Zdeno Cíger, Cameron Diaz, Katherine Heigl, Keira Knightley, Anne Hathaway, George Clooney s manželkou, Aaron Taylor Johnson s rodinou, André Rieu, Robert de Niro, Roger Federer, Novak Djokovic, Mikaela Schiffrin.... a určite ešte mnoho iných, (mojich osobných celebrít)... ale už idem spať.
@maryetta keď píšeš o tom vyžarovaní pokoja a dobra, presne toto pre mňa spĺňal, a vlastne, stále spĺňa, kdekoľvek ich vidím, manželský pár Josef Abrhám a Libuše Šafránková. 🙂 😍 V tom som bola medzi kamoškami divná vždy, lebo im sa páčil Johnny Depp, a mne Josef Abrhám,

Zo slovenských je zosnulá pani Milka Zimková a zo zahraničných Luka Modrić.
Fero Joke, pani prezidentka a inak mi teraz nik už nepríde na rozum
Peter Bebjak.
Ide si svoje a ide si dobre
@michellemary a ešte dodám Gregor Mareš - moderátor Duelu a ten, čo moderuje Riskuj (hrá aj v Nemocnici) len neviem ako sa volá.
Meghan
@kik2022 Dušan Ambróž. 🙂
Keanu Reeves, Jennifer Aniston, Salma Hayek

@michellemary Adela Vinceová, Sima Magušinová, Katarina Van Derham, Adam Bardy, Ján Koleník, Richard Autner, Janka Kovalčíková