Ktoré digitálne hodinky presne sledujú ženský cyklus?
Ahojte! Chcela by som si kúpiť digitálne hodinky na sledovanie ženského cyklu. Máte niekto také, ktoré vám odmierajú funkcie a podľa toho vám presne ukazujú v akej fáze ste? Ak áno, napíaali by ste mi do komentára o aký model ide?
Ďakujem 🙈
@minenkak mne by úplne stačilo len keby vedeli presne odmerať telesnú teplotu
@annevoight ahoj, na sledovanie cyklu si musis merat bazalnu teplotu za dodrzania urcitych podmienok (pravidelny cas, ihned pri prebudeni,dlzka spanku,ziadny pohyb atd) a nemeria sa na ruke
Nie hodinky ale prsteň Oura to dokáže. Používam už viac ako rok a som veľmi spokojná. Kľudne sa ma pýtaj čo potrebuješ a ak chceš môžeš využiť môj 10 % kód: https://ouraring.com/raf/bc2a760a47?utm_medium=...
Ja poznám Daisy. Keď to máš nonstop na sebe, aj keby to nebolo exaktne presne, i tak to urči zmeny v tele a vyhodnotí.
Mám na predaj Tempdrop ak by mal niekto záujem 🙂
@bianka_012 dobrý deň prečo predavate tempdrop, nie ste spokojná?
Samsung galaxy watch 7 mi nenstruaciu predpovedal vždy na deň presne, ak som ich nosila pravidelne. Ovulaciu neviem úplne potvrdiť keďže o bábätko sa nesnazim. Ak to chceš ako formu antikoncepcie na to by som sa nespolahla, ak len aby si vedela kedy to dostaneš, tak odporucam.
Mám na predaj Tempdrop ak by mal niekto záujem 🙂
@bianka_012 ahoj, ešte ho máš na predaj? 🙂
@bianka_012 dobrý deň prečo predavate tempdrop, nie ste spokojná?
@anonym_3f8ff6 Bola, len som otehotnela tak nevyužívan 🙂

@annevoight to nerobia žiadne