icon

Ktoré kúpele vybrať?

eva112014
26. jan 2019

Ahojte žienky! Vedeli by ste poradiť, ktoré kúpele sú asi najlepšie? Výber je z týchto troch: Lúčky, Nimnica a Vyšné Ružbachy. Ďakujem veľmi pekne za Vaše názory.

Strana
z6
miska_kal
21. feb 2020

@1didiana1 nie, nebola som. so syncekom bol manzel doma a chodili ma cez vikendy len pozerat. nechcela som ho tam tahat, kedze on velmi pekne vydrzal v tom case aj s manzelom. ved uz mal 2 rocky, takze to uz bolo v pohode.

1didiana1
24. feb 2020

@miska_kal jasne, rozumiem. to si mala vyhodu, ze uz bol starsi. uvidim ako sa budem citit po porode a ci pojdem po nejakom polroku alebo tiez pockam, pokial bude nase baby starsie. vsetko sa uvidi od okolnosti. ale uz aspon viem, ako to u nich funguje.

dakujem vam babulky😉

miska_kal
25. feb 2020

@1didiana1 presne, vsetko ma svoj cas a uvidis, ako ti bude. zbytocne nieco planovat teraz, ked mas pred sebou este porod a predsa len si budete musiet zvyknut na iny styl zivota, ked uz bude s vami babatko. drzim ti palce, aby vsetko dobre dopadlo. a nemas zaco, kludne ked budes niekedy este nieco potrebovat zistit, tak napis 🙂

1didiana1
26. feb 2020

@miska_kal dakujem ti, si velmi zlata😘 keby nieco, tak sa isto ozvem😉 zatial ti este raz velmi pekne dakujem❤

miska_kal
20. mar 2020

@1didiana1 uz nedakuj, ved predsa vobec nemas zaco! som si dnes na teba uplne spomenula, ze ci uz si porodila a ako sa mas, hm? snad vsetko v poriadku prebehlo v tejto situacii, ktoru momentalne na Slovensku mame😢☹

1didiana1
21. mar 2020

@miska_kal este nie, akosi sa nam nechce ist von, ale tak pevne dufam, ze uz to kazdu chvilu bude. ani nehovor, mam velke obavy ale na druhej strane sa modlim, aby vsetko dobre dopadlo. ani vo sne ma nenapadlo, ze taketo nieco pride na Slovensko☹

miska_kal
23. mar 2020

@1didiana1 vazne este nic? no je to nejaky lenivcek malicky🙂😀 potom teda napis, ked sa ohlasi na svet, dobre?😉 vsak toto, ze asi nikto si to nemyslel. no musime si teraz davat velky pozor a fakt byt radsej doma a tu na modrom koniku😀

domcci72
25. mar 2020

ahojte zienky, smiem zopar otazok? viem, ze teraz je situacia aka je, ale aj napriek tomu by som chcela vediet, ktore kupele na Slovensku su podla vas najlepsie?

lucia_1985
25. mar 2020

@domcci72 Ahoj, zalezi od diagnozy. My sme tu hlavne rozoberali kupele na zenske problemy. Ak by Ta zaujimalo, mozes si precitat recenziu na kupele Lucky, ktoru som pisala tu v nejakej skupine, tak kopirujem a pridavam aj sem. Bola som na prelome november - december 2019.

Ubytovanie:
Bola som ubytovana v hoteli Kubo, je to novy pekny hotel, v prevadzke od roku 2018. Ibzy trosku mensie, ale staci, zariadenie na urovni, steny tensie. Kupelna bola pekna velka a velke samostatne wc. Od hlavnej budovy vzdialenost tusim nejakych 350 m a procedur asi do 500 m, ale mne to vyhovovalo, ze som sa viac hybala ako inokedy 🙂
Strava:
Ranajky boli v hoteli Kubo, to som bola spokojna. Obedy a vecere v hlavnom hoteli Choc. Mala som svedske stoly, dalo sa vybrat, ale je to skor takeho kantinoveho typu, skolskej jedalne. Keby som sla na dovolenku s muzom, tak by som nadsena nebola, lebo radi si vychutname aj jedlo, ked niekam ideme. Ale v ramci kupelneho pobytu to nebolo zle.
Procedury:
Mala som 72 procedur na tie 4 tyzdne, cca 3-5 na den. Napr. bazeny, rozne vane, masaze, cvicenie na fit loptach, mojzisovej cvicenie, raselinove zabaly, magnet, ultrazvuk, oxygenoterapiu. Ja som mala pobyt v ramci ktoreho som mala denne aj hodinu vo vonkajsom bazene a kardiofitness a aj som to vyuzivala.
Cena:
Bola som na kupelnom pobyte typu B, co znamena, ze poistovna mi zaplatila procedury a ja som platila stravu a ubytovanie. Od poistovne doslo schvalenie na 28 dni (treba to dodrzat, nie je moznost skratit a ked aj nahodou z nejakych vaznejsich dovodov, clovek zaplati celu sumu rovno pri prichode). Platila som 616€ na tie 4 tyzdne. Od toho novembra tusim do aprila maju vyhodnejsie ceny. V tom Kubovi 21€ na den (inak bezna cena 31€ na den). Plus nejaky kupelny poplatok sa plati. V hlavnom hoteli nebola zlava, tam bolo 31€ a este su tam take mensie penzionove domceky - depandance, vyzerali tiez pekne, tam bolo 17€ (ale bez moznosti svedskych stolov a tusim fitko a vonkajsi bazen bol len raz do tyzdna).
Spolubyvajuca:
Spolubyvajucu som mala super 🙂 Vacsinou asi davaju dokopy baby podobneho veku a diagnozy. A aj ine baby boli fajn, boli sme dobra partia. Ak niekto chce byt sam na izbe, doplatok bol 25€ na den 😕

domcci72
25. mar 2020

@lucia_1985 jaj, ospravedlnujem sa, zabudla som napisat, ze tiez ma zaujimaju kupele, kde sa liecia zenske problemy. dakujem ti za skopirovanie, idem si to precitat.

hvolkovamirka
26. mar 2020

@domcci72 ahoj, pokial mas zenske zdravotne problemy a odporucaju ti ist na kupelnu liecbu tak suhlasim s Luckou a vybrala by som si kupele Lucky. aj ja som tam bola na 4 tyzdne a pacilo sa mi, bola som so vsetkym spokojna. vidim, ze Lucka ti to tu super opisala a plne s nou suhlasim. tiez som bola ubytovana v hoteli Kubo. nebudem sa opakovat, kedze sa da povedat, ze skoro vsetko som mala to iste.

domcci72
27. mar 2020

@hvolkovamirka dakujem ti velmi pekne za spravu. a kvoli akym zenskym problemom si tam bola? kludne mozes aj do IP ak nechces sem pisat.

hvolkovamirka
31. mar 2020

@domcci72 mne uz nerobi problem o tom pisat ani verejne. ved to nie je ziadna hanba, vela zien ma zenske problemy. bola som na operacii vnutornych rodidiel a tym padom som mala narok na kupelnu liecbu, tak som to aj vyuzila.

domcci72
3. apr 2020

@hvolkovamirka nie je to ziadna hanba, to mas pravdu, no niektorym zienkam to robi problem o tom pisat, lebo nemozme si klamat, ale su to take chulostive veci. no najdolezitejsie je to, ze si uz v poriadku a ze ti aj liecebny pobyt pomohol. to je uplne najlepsie!😉

hvolkovamirka
6. apr 2020

@domcci72 ano, to mas pravdu, ze su to take chulostive veci. aj ja si to hovorim, ze som rada, ze sa uz citim dobre a plnymi duskami si to aj uzivam, to mi ver!

domcci72
18. apr 2020

@hvolkovamirka verim ti😉 a je mile od teba, ze si takto otvorene o tom napisala. dakujem ti este raz😉🙂

miriamik77
23. apr 2020

Babuľky a ako to teraz je s kúpeľami? Sú zatvorené a všetkých ľudí presúvajú na iné termíny? Neviete, kedy by sa kúpele mali pootvárať? Ďakujem

pukavica
24. apr 2020

Zatial su zatvorene ale uz som pocula, ze niektore kupele presuvaju terminy a chystaju sa pomaly otvarat. Neviem priamo o ake kupele mas ale zaujem. A ci si ich chce zaplatit sama alebo teda mas indikaciu od lekara

miriamik77
28. apr 2020

@pukavica zatiaľ sa len tak všeobecne pýtam, nemám žiadnu indikáciu od doktora. Len kamarátka mi spomínala, že na moje problémy by som mohla požiadať o kúpeľnú liečbu. Tak sa trochu informujem, že ako to teraz je, keď je na Slovensku pandémia covid-19.

Strana
z6