Ktoré legíny obopínajú postavu?
baby dajte nejaky typ na fakt dobre leginy ktore budu fajne obopinat postavu budu elasticke nebudu presvitat a hlavne nech nestoja vyse 50€ ako napr lelosi ktore su fajn ale sa zmolkaju alebo yastraby ktore su mega ale tiez sa paraju a zmolkaju
Ja lelosi periem iba v rukách,pikaluna sú podobné,len ešte viacej elastické podľa mňa. Mám aj v inzeráte.s inými nemám skúsenosť
Ja osobne naradsej nosim leginy sportovych znaciek (Adidas, Nike ale aj bezecke Decathlon), tie su vacsinou pevnejsie a nepresvitaju
ja mám rada aj legíny my protein alebo adidas
Kupujem si leginy v predajni tinko, maju aj vlastnu znacku.su hrube,pevne,nepresvitaju,nezmolkaju sa.stoja cca 12e
Ja milujem lelosi doma ich mám 24/7 na sebe a vôbec sa mi nežmolkuju. Lepšie som nemala..
Mam z pikaluna. Niektoré mám už pomaly 2 roky, Peru sa stále a nič im nie je. Ak vystihnes akciu, bývajú 2+2 zdarma. Čiže cca 60 e za 4 legíny. Jedny som dala mame k Vianociam, teraz si dokupila ďalšie 3
My protein jednozmacne 🙂
@elmivelmi ja mám v bazariku nové s visačkou za 20 ak by vás zaujalo
Ja mám leginy z imody a brutalne sedia, stoja cca 24e, mám výšku 162cm a aj dĺžkovo sú super, nepresvitajú, nezmolkuju, ani ich tak ľahko neroztrhneš 🙂
@simonabelj ozaj?? pozerala som na ne len neodvazila som sa objednat z tej stranky tak mozno skusim dakujem
Za mna Calzedonia-cenovo dostupne, fakt pevne leginy, mam od nich niekolko legin a max spokojnost.
Ak by si chcela nieco kvalitnejsie a drahsie, tak odporucam Naine.sk, a ich leginy, to su topky, najlepsie ake som kedy mala. Ale teda ceny sa pohybuju nad 50€
Este z tych kvalitnejsich urcite myprotein ale tiez stoja okolo 50€ ak nenatrafis na akciu.
Imoda.sk maju tiez fajn leginy, ale ak si vysoka, tak Ti budu kratke.. Ti maju oblecenie na cca 160-170cm postavy.

Ja som kedysi nosila z Beponu, len mali iba cierne, ale boli super, vydrzali mi roky