Ktoré šaty sa vám najviac páčia?
Ahojte,ktoré šaty sa Vám páčia najviac?
Ďakujem za názor.

Tie prvé😍
@sparrows ďakujem.
Teraz, ako pridali tu doplnkovú fotku k tretím, tak jednoznačne č. 3. ALE tieto sa páčia mne.. Akoby sadli je už druhá vec. Resp. oni môžu sadnúť len sa v nich nemusíš cítiť dobre. Ak máš možnosť, vyskúšaj všetky 3. Moja sestra zase chcela šaty s vlečkou aj skúšala veľa, ma bomba telo, je krásna, vyzerala v každom jednom ako princezná, no a predsa sa necítila ani v jedných dobre a zvolila si ľahučké jednoduchšie šaty. Ja som naopak chcela jednoduché, rovné, čo najjednoduchšie a po skúškach som skončila so šatami s vlečkou a dlhým katedralovym závojom 🙈 uži si prípravy a skúšky a potom daj vedieť, ktoré si si zvolila 🙂
Tretie! Sú nádherné!
1 sú krásne
Však ináč dobrá poznamka, keby si dala svoju fotku v tych šatach, tak by sme sa jednoznačne zhodli na jednych, ale každé môžu na tebe rôzne vyzerať, mne by sa trojky určite nehodili napr.
No určite by som chcela aj čo-to potancovať.Takže buď 2 alebo 3. 1 mi prídu ako píšete fakt také”opozerané”.
@karolinakr ešte som si ich neskúšala.
@karolinakr ďakujem.
@belbel súhlasím.
@oblečenie99 ďakujem.
@karolinakr ešte nie.Ďakujem za info.Sú krásne.!! Rozhodla som sa,že si kúpim tieto(v pondelok) si ich pôjdem vyskúšať(skúšala som tie šaty,ktoré som tu pridala a ani jedny ma neoslovili,tak hľadám ďalej).Ďakujem Ti,že si ich sem pridala.!!
Ahoj, ako si dopadla so šatami alebo zabezpečila si si nejake iné?
@karolinakr ahoj,už ich mám doma(tie,ktoré si naposledy pridala).
A nemusela si do druheho mesta cestovat? Ja som vlastne nevedela-odkiaĺ si A su take pekne ako na obrazku? A dobre sadli? Tak super👌
@karolinakr áno,musela som cestovať,ale to mi až ,tak nevadilo,keďže tie šaty sú ozaj krásne.Áno,sú také pekné ako na obrázku.Sadli mi ako uliate.

@nikka005 ďakujem.