icon

Ktoré šaty si mám vybrať?

liviafazekasova
8. jún 2022

Ahojte baby pôjdem v lete na svadbu a budú týždeň na prijímanie. Neviem sa rozhodnúť ktoré šaty si mam kúpiť strašne sa mi páčia obe. Ktoré sú podľa vás vhodnejšie a krajšie??. 😊😊😊😊

Ktoré šaty si mám vybrať?
Strana
z4
marion09
10. jún 2022

Ani jedne

liviafazekasova
autor
10. jún 2022

@simona1306 ďakujem krásne že ste sa ka takto zastali, ja beriem každého názor a som s tým úplne v poriadku aj keď tiež nechápem to z tým ramenom keďže nevesty majú bežne odhalené rameno úplne vlastne som zatial bola len na 2 svadbách ale obe mali šaty bez ramienok a nič ine na sebe nehovoriac o tom že fakt niektoré šaty sú uplne vyzývavé aj spoločenské šaty tak isto.
Ešte raz dakujem.

liviafazekasova
autor
10. jún 2022

@smiling89 ďakujem, nie sú to šaty z aliexpresu sú zo slovenskej stránky za 56 €. Nikdy by ma nenapadlo si z tade objednávať šaty 🤦‍♀️ viem že aj na aliexprese sa dajú zohnať hocijaké a sú použité tie isté fotky ale metarial je úplne iný.

liviafazekasova
autor
10. jún 2022

@malinka158 nie su z aliexpresu, ani by ma nenapadlo z tade objednávať 🤦‍♀️🤦‍♀️ dajú sa tam nájsť hocijaké šaty a sú použité rovnaké fotky len iný material to je alebo na živo úplne iné. Ja som našla na slovenskej stránke.

h2
10. jún 2022

@liviafazekasova Na ktorej stránke si ich našla?

liviafazekasova
autor
10. jún 2022

@h2 ale už treba kašľať na to ja som sa len spýtala slušne na názor mne sa tieto šaty páčia a spýtala som sa na nazor je beriem každého názor a ďakujem každému, jedine fakt nechápem niektoré komentáre typu odhalené ramená ked nevesty mávajú také šaty a ešte dokonca viac vyzývavé alebo hostia na svadbach v kostole, ja sa možno do kostola ani nedostanem keď mi malý nezostane, len som chcela niečo letnejsie ľahšie. Ďakujem za názory

ankare
10. jún 2022
nini1978
10. jún 2022

@h2 koľko konzervatívnych ľudí žije stále na Slovensku!
Čo majú tie šaty,že sú "nevhodné?"

nini1978
10. jún 2022

@liviafazekasova ale prosím ťa,normálne šaty,nič ,čo by si si nemohla obliecť aj do kostola!
Farár už tých odhalených ramien videl do Haleluja,to si buď istá.a nie sú absolútne také,aby sa babky a dedinské tetky mohli prezehnavat keď budeš okolo nich
prechádzať 🙄
Neskutočné,ako ľudia súdia iných podľa oblečenia.
Ja keď vidím v lete silonky... alebo dokonca sandále a v nich silonky,normálne ma napína...ale tak predsa... dobré maniere a bonton na prvom mieste!!🤣🤣

smiling89
10. jún 2022

@liviafazekasova myslela som to opacne. Su SK eshopy, ktore tie veci maju z aliexpress a predavaju tu za drahsie. Clovek ani nemusi vediet, ze ma saty prave odtial.

malinka158
10. jún 2022

@liviafazekasova a co myslis, odkial beru slovenske stranky tovar? Jasne ze aj z aliexpresu. Ci si si myslela ze len po fotky si tam idu? tie si stiahnu pridaju na stranku, ale tovar maju uplne odniekadiam inam a nenormalne kvalitny?

simona1306
10. jún 2022

@liviafazekasova absolutne nie je za co dakovat 🙂 ako som uz spominala, ja tiez beriem nazor ze sa saty nemusia pacit kazdemu, ale treba to napisat hlavne slusne . 🙂

tosomja
10. jún 2022

@liviafazekasova tak myslím, že nevesta a dievčatá na prvom svätom sú niečo iné, ako hosť. V každom prípade sa to nehodí do kostola s odhalenými ramenami. Myslím, že farár ťa, však, nevyhodí. Bola som na prvom svätom prijímaní, kde každý bol "slušne oblečený" muži mali obleky a ženy mali svetriky, bolerká, saká, či nejaké šatky, alebo šaty s dlhými rukávmi. Až na dve rodiny (nebudem písať aké- asi sa dovtipiš) jedna žena mala zlaté flitrove šaty, že jej boli malé, to nič, brucho mala hole, ramená odhalené a najsuper boli také korálky namiesto rukávov, proste sa ligotala ako diskogula. A jej dcérka mala tiež šaty asi "najhonosnejsie" s veľkým kruhom a dlhou vlečkou, čo počas toho, čo išla na prijímanie, brala všetky kvety z výzdoby so sebou a mne vyzula topánku 😃
Nejdem nikoho zhadzovať, len píšem, že aj také sa v kostole nájdu. Čiže, keď chces tie šaty a nevadí ti, že sa to neslusi, tak si ich obleč. Na pohľad sú pekné, na oslavu aj svadbu by som si ich kľudne dala, ale do kostola s nejakým prekrytim 😉

Strana
z4