Ktoré slovenské celebrity sú vám nesympatické?
Ahojte, mate nejake nase medialne zname osoby, ktore vam nie su sympaticke? Ak ano, preco?
@h2 je to daň za popularitu a určitým spôsobom "právo" skritizovať verejné cinnu osobu .
Herci, speváci , moderátori politici idú s kožou na trh a vďaka ľuďom čo ich sledujú zarábajú nemalé tisíce a žijú si život smotánky ( pravdaže nie všetci aby si ma nechutila za slovíčka) , keby nemali publikum aj to "zle" mohli by ísť robiť obyčajnu prácu kde je každému šum a fuk kto su ....
Ale ako píšem, žiadne zatahovanie do toho ich deti či rodinu...na tejto otázke kto vám je sympatický a kto nie nič zle nevidím.
Napr. Matovič je mi vrcholné nesympatický aj Sulík ako volič mám právo sa vyjadriť že nie som spokojná s ich prácou ...tak isto preafektovana Vačkova má peniaze (aj , nielen) zo svojich videi kde je na mňa pôsobí nie veľmi sympaticky...ten tón hlasu artikulacia vypinam zvuk aj obraz ale recepty má fajne už nie raz som varila podľa nej...
Keď niekto zarába na ľuďoch a je závislí od ich sledovanosti má právo k tomu vždy čo povedať ....ale k práci nie do toho zaťahovať rodinu...
okrem Smatanovej všetci, ktorí tu boli vymenovaní 🙂
ja sa priznám, že mne naozaj veľmi prekáža Jasmína Alagic - ako kolega hovorí, je to taký pekne upravený chlapec, ale nemá na sebe nič ženské, moc afektuje. ale hovorím nie je to nič osobné lebo ako človek je super.
no ale hrot čo naozaj nemôžem je Peťa Polnišová, hoci ju poznám osobne, ale nie sme priateľky, skor pracovne. je nevyslovne arogantna.
Fúúú zamyslela som sa lebo klasika tv programy nesledujem.No asi najmenej rada mam Kandráča -toho ani vidieť,ani počuť-to isté Nela Pocisková.Potom Evita.To je asi moja trojka
@banderaska29 presne, polnisova aj.
Ja mám rada Adelu ale odkedy si dala vyrovnať zuby a vybieliť tak mi strašne vadi ako ich nasilu vyciera ked sa smeje a Dangl totál blb a hladí v Milujem Slovensko na Adelu ako by ju chcel vytr...ť v priamom prenose.Ady Hajdu to je blb na entu, robila som v reštaurácii,kde sa dost veci v sále točilo do telky,tak mi sme išli za Ibrahimom Majgom s deťmi sa odfotiť a Ady Hajdu si stiahol nohavice a ukázal nám holú riť
Andrej Bičan strašný debil
@apolka77 dobre ty si uplne inde, tie tvoje argumenty su odveci ako na milu jarmilu..raz za tyzden to tu otvorim a zas raz rychlo zavriem. Slepicaren proste.
@h2 Darmo sa jej snazis vysvetlit, ona nerozumie. Treba vediet aj co vyznam slovneho spojenia konstruktivna kritika znamena. Ona si mysli, ze ked je niekto verejne znamy, ma pravo ho na nejakom zdeformovanom fore hanit. Empatia chyba strasne vela ludom. Ako som aj jej napisala, ona je inde a EQ asi velmi vysoke nebude.
Ja som napriklad nepochopila aké celebrity su duo Nízlové, ze mi vyskakuju o nich clanky tyzden co tyzden.... ich tvorbu som roky rokúce nezaregistrovala nikde.... ale za to s kym, kde, ako dlho, to hej.
@apolka77 ja ti fandím 🙂 tiež mi príde ta pretvárka “uvedomelých” žien je otrasná. Keby naozaj boli take, vôbec by si tu nevypisovali. To je ako s tou celebritou, keď som známy, počítam s tým, že sa o mne baví, či kladne, či negatívne. No a keď som uvedomelý, a mám obrovské EQ, predsa sa nebudem handrkovat na takomto fóre. Tak niečo tu nesedí :D
Čo je to za tému?
@katkazocele čo urobil bývalej manželke?
@gertrudaosem podvádzal ju keď bol na tripe, tuším s nejakou vokalistkou
@katkazocele aj este je s tou Natasou Dzunkovou? On s nou ma tusim aj syna, ci?
Sisa Sklovská...
@katkazocele nemylis si to s kulym? On sa dal dokopy s vokalistkou počas manželstva.
@apolka77 ako tak pozeram na tvoje vyjadrovanie si dobry jednobunkovec, s takym skoda reci.
@clarissa96 a ty pani pretvarka, to je nepredstavitelne predstavit si ze existuju aj zeny ktore nemaju zapotrebu verejne osocovat kohokolvek, pretoze pravdepodobne nemaju tak zly a znudeny zivot, och🥹
Uprimne, nechcela by som zit vo vasej kozi, musi to byt dost naprd🙏😁
@ankare aj čeky to urobil
@momoftwo sama si jednobunkovec, Ty inteligetka , hráš sa tu načo? Pobúrená si z čoho? Nahlasila si môj príspevok za nevhodný a sama má tu osocujes pritom má vôbec nepoznas? O čo si ty lepšia ? ohanas sa tu EQ nemám pocit žeby okolo teba empatia čo len prešla . Keby si bola taká ako sa tu prezentujes ani nereagujes na túto tému .
To ako keď pokorný človek ide poúčať o pokore.
A dala si vymazať môj príspevok lebo si sa v ňom uvidela? Alebo zato že väčšina žien s tebou nesúhlasí?
Zrejme sem chodis špehovať a hráš sa priam na Matku Terezu. Si obyčajná snobka.
@clarissa96
@aurora33 hra sa tu na niečo čo nie je. Nazýva to tu slepicaren pritom sama tu kotkodaka o niečom čo tu nikto nerobí, nepacha sa tu žiadny zločin. A kotkodaka a kotkodaka...a zrejme aj toto nahlási lebo to tu "nesleduje" 😂
Zo všetkých vymenovaných sú v reale úplne mili ľudia 😂 vôbec žiadny posh, možno niektorí fetaci, ale každý ma nejaké neresti 🤣 až na Evitu, ta je aj v reale úplne mimo 😂

@apolka77 Ale aj tá verejná osoba má mamu, dcéru, manžela... Prečo o susede sa nemôže a o "nejakej verejnej osobe" áno? Veď aj to sú ľudia.