icon

Ktoré ste nepociťovali túžbu po deťoch?

keira
11. feb 2011

ahojte

ste tu aj nejake, kt. ste obzvlast nepocitovali tuzbu po detoch, skor ste to brali ako obtiaz, nieco, coho sa bojite? dakujem za prispevky ☹

ela2710
11. feb 2011

@keira ahoj, ja sice nie som taky typ, od zaciatku tehu som sa na maleho tesila, ale samozrejme aj ja som sa bala, ako to budeme zvladat, ale zatial nam to ide skvele, zas myslim si, ze slovo obtiaz je dost drsne, babo predsa nemoze byt na obtiaz, ved to je najvacsia radost v zivote matky, kamoska nebola materinsky typ, no hned ako sa dozvedela, ze je tehu nakupovala ako blazniva 🙂 ty cakas babo, ci uz mas?

latvia
11. feb 2011

@keira bojis sa tehotenstva alebo proste nemas vobec pocit ze chces byt matkou?

desszi
11. feb 2011

Keira, zavisi mozno aj od veku, neviem kolko mas rokov, ale ja som mala obdobie, ked som po detoch vobec netuzila, aj ked je pravda, ze ja mam deti velmi rada, ale vlastne som este nechcela mat, bolo to po navrate zo zahranicia a ja som si jednoducho chcela vychutnat pocit slobody a cas s priatelmi. Potom preslo par rokov a ako sa to blizilo k tridsiatke tak to tak nejak prirodzene prislo, tie pocity a tuzby.

stardust
11. feb 2011

ja som vzdy verejne hlasala, ze mam rada deti iba na cesnaku v trube 😀 a teraz som spokojna s dvoma krpcami 🙂

keira
autor
12. feb 2011

no proste nejak ntuzim po detoch, mam uz dost rokov, stale cakam, kedy to pride a nic ☹

traktor
12. feb 2011

mozno je to len strach s nepoznaneho.. 😉 .., ked budes drobca cakat, ked ho budes uz drzat v naruci, ..tak ten materinsky pud tu bude 😉

sirinka
12. feb 2011

a co ta vlastne trapi? tlaci ta partner alebo niekto do toho, aby si deti mala? ved ked po nich netuzis, tak nikde nie je napisane, ze ich mat musis....uzivaj si taky zivot, aky sa ti paci.... 😉

viera27
12. feb 2011

@keira Ja ta uplne chapem co chces povedat. Mas strach mat dieta (co ak ten pud nepride ani po jeho narodeni?) a zaroven mas strach, aby sa pud neozval prilis neskoro, ked to uz nebude mozne.Mam syna, ktoreho velmi milujem, ale otehotnela som neplanovane, za co som veeeelmi vdacna. Nikdy som po detoch netuzila a teraz sa uz roky snazim nakopnut materinsky instinkt na druhe.