icon
vilma75
12. sep 2012

ruzove, su nadherne 🙂

luciferkax
12. sep 2012

Ružovééééééééééééééééééééééééé

kvetinka211
12. sep 2012

fuha, to by som si asi nohy dolamala 🙂

ivett1
13. sep 2012

aké super topky...ja by som si určite vybrala čierne (z praktického hľadiska😀...)...ale pre radosť tie ružové....😉
...a tie čierne klinové sú super, keby mali aj béžové...(klinové...) tak neváham🙂

bets
13. sep 2012

podla oblecenia, kabelky a doplnkov, ku ktorym sa budu nosit.

mpg
13. sep 2012

Myslím si, že je lepšie mať topánky čierne /na zimné obdobie/ a doplnky napr. náramok, šál - pre osvieženie ružovej farby.
Na letné obdobie sa využijú aj ružové topánky.

sintra
13. sep 2012

tie cierne!

ewwe
13. sep 2012

mne sa nepacia ani jedny, otrasny opatok, sorry 🙂

aymee
13. sep 2012

Inak opatky mozu byť otrasné- ale tieto široké pre niekoho otrasné opatky majú výhodu a to obrovskú oveĺa lepšie sa v týchto topánkach chodí ako v ihličkových opatkoch 😉

959touareg
13. sep 2012

kukala som uplne vsetky co maju v ponuke a su uuuzasne. len ta vyska opatkov by ma asi zabila 😢 , neviem ci su aj nositelne,alebo su iba na pozeranie. ale su krasne, vsetky. a tie kombinacie farieb, wou 😉
mam rada extravagentne veci, hned by som brala vsetky, iba by som musela z opatkov kus odpilit.
takze podla mna z tych dvoch si vyber jednoznacne tie ruzove 😎 , ver mi, ze nimi uputas pozornost vsade -az ti to nevadi. az vadi a chces byt kus nenapadna, ber cierne. ale tie su podla mna jedine,ktore by som brala ako posledne z tej bohatej skaly co ponukaju.
ja by som kupila ruzove. 😵

labelo
13. sep 2012

nehnevaj sa,ale ti topanky su otrasné 😒 ,ja ti radím,aby si si ich nekupovala
1.naživo vyzerajú hrozne na nohe ako konské kopyta a ešte ked su k tomu oblečené nejaké rurky otras 😝
2.opatok je strasne vysoky a aj ked si myslis,že nosis vysoké opatky a zvladneš na nich chodit,tak to tak nie je ,každá,ktorá má takéto topanky a mysli si,že vie v nich chodit, tak je na omyle,kazda v tom ide ako priposrata a s podlomenými kolenami a drobci v nich jak sliepka 😀 už som stretla mnozstvo exemplarov s takýmito extremnými podpatkami a dost sa dobre na tom narehocem a dokonca som bola svedkom ako v nich jedna pipenka isla mestom a tak sa jej v tom vyvrtla noha,že chudera až spadla a ja som ju bežala dvihat a dokonca musela ist na pohotovost s tou nohou, kukali sme na nu traja, ja a dvaja chalani a ked presla tým priposratým krokom okolo tých chalanou,tak jej neprajem, aby počula čo o nej povedali a rehotali sa jak blbý 😀
neber nic osobne,ale toto je moj nazor na hentaké topanky

danu
14. sep 2012

@dnika2 otazku zamykam. Otazky nesluzia na to, aby sa tu uzivatelky pytali, co si maju obut a obliect