icon

Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?

9. júl 2022
Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?
autor
9. júl 2022

Dakujem za nazor. Uz som pobehala toho dost tak hladam na internete... je lepsie dlhe aleko kratke .. 🤷‍♀️ ja potrebujem zakryt nedostatky ...

nikasmile
9. júl 2022

Odporúčam aj Peek pozrieklť, ale neviem odkiaľ si takže možno mimo tvojho bydliska.

loliki
9. júl 2022

Určite z obchodu a vyskúšať treba. Z internetu, keď ti príde o čislo väčšie alebo menšie, čo spravíš? Číslo može byť správne, ale veľkosť šiat nie, a šaty na obrázku nechytíš, nepokrčíš... Toto by som neriskovala.

autor
9. júl 2022

A co tieto?

autor
9. júl 2022

Ja viem ze xez internet to je ine ako ked idem do obchodu .. ale tu bohuzial neni kde ... a na par hodin co tam budem nechcem kupovat za 60 eur apolocenske saty co budu stat v skrini .. 🤷‍♀️

loliki
9. júl 2022

Ja by som v nich na svadbu nešla. Ak máš partnera, je "in" zladiť sa s partnerom. Každý sa vyoblieka na pár hodín.

evaachesa
9. júl 2022

Skús pozrieť bazár ak si trúfneš. Ja som si tak kúpila šaty za 20cku a sadli mi parádne. Dala som si ich premerať a všetko ok. Tiež som nemala chuť platiť za šaty na jedno oblečenie viac ako 30e. 💁

lienka.7
9. júl 2022

Ani jedny.

autor
9. júl 2022

@evaachesa dakujem za typ idem kuknut... 🙂

autor
9. júl 2022

@nikasmile ked tak az dlhe po zem by som chcela ...

miadi
9. júl 2022

Aj tieto su obyc saty nie su vyslovene na slavnostnu akciu. Akoze Daj si co chces 😉len nebudes extra elegantna ( stale mozes byt pekna ) Hlavne ked to tebe nevadi ..

jaskolka
10. júl 2022

Prvé aj druhé hrozne, jedno ako plážový župan, druhé nočná košeľa.
Keď tak, už tie posledne

kassandra25
10. júl 2022

U mna nic a ta 2 je postrach Denis

kassandra25
10. júl 2022

V tych ciernych pochopim 60 + rocnu, tej uz moze aj vrece byt jedno

lusyc
10. júl 2022

Ani jedny nie sú vhodné na svadbu. Prvé tak na pláž, ako je na foto, druhé ako nočná košeľa.

martinka13
10. júl 2022

Podľa mňa sú oboje vhodné tak na pláž, alebo na žúr. Prvé sú krajšie.

titla
10. júl 2022

Ani jedne. Tie prve budu dobre vyzerat, len ked budu z kvalitneho materialu a precizne usite, cize za mastnu sumu. Co podla tvojich komentarov nehladas. Druhe su absolutne nevhodne a tie tretie o trosicku lepsie, ale nevhodne tiez...
Pozri si bazare, ci uz tu na koniku, alebo na mojasvadba.sk. Pripadne sa poobzeraj po kvalitnejsich letnych satach, napr. zo sifonu, ktore s vhodnymi doplnkami budu posobit slavnostne, ale budes ich potom vediet vyuzit aj na vsedny den.

h2
10. júl 2022

Ani jedny. Prvé sú, ako vrece ( @evaachesa Rambo pobavil 😂) a presne také, ako tie druhé, len v čiernej farbe mám a nosím ich ako nočnú košeľu.

katkaaaaaaaaaaaa
10. júl 2022

Ani jedne 😕 Obe sú podľa mňa ako na večernú párty ale na svadbu sa nehodia. Môj názor

bessie12
10. júl 2022

za mna ani jedne. Nehodia sa na svadbu. Skus najst nieco ine.

elementissa
10. júl 2022

No tie prvé sú vhodné večer do mesta, keby si si ich dala na kamoskinu rozlúčku so slobodou, tak vtedy ok. Tie druhé jedine na pláž/na kupko/v lete do obchodu, určite nie na svadbu. Tie tretie by som si dala na nejaký open air koncert v lete. Ešte si nebola na žiadnej svadbe, keď vyberáš takéto šaty?

leskovael
10. júl 2022

Normálne si popozeraj bezne obchody H&M ci zaru. Hmko napr zvykne mávať elegantné veci a šaty v pohode na svadbu... Mne sa nepáči z tohto nič, ani tie ktoré si vybrala ty, ani tie odkazy v komentároch.

rebekamarcusko
10. júl 2022

Kukni si luxie.eu
Dodanie rychle za tu cenu super material,mam odtial uz dvoje co som mala na svadbe

ivanaempe
10. júl 2022

prvé 🙂

panizima
10. júl 2022

Prve

renatabystrica
10. júl 2022

Urcite žiadne, ani jedne nie su slávnostné.

leskovael
10. júl 2022

Alebo si pozri asos a budeš mať problém vybrať iba jedny šaty.

ssiinnkkaa
10. júl 2022

Tie prvé mám vyzerajú dobre ( som cca 42-44) ale na svadbu niesu , aspoň podľa mna , tie druhé ee …tiež sme boli v máji na svadbe a bol problém nájsť niečo vo väčšej velkosti ( bola som 3 m po porode) ale nasla som každý ich chválil, ak chceš pošlem ti foto ,predávam ich