Ktoré ženy zapadajú do opisu "fúria"?
Ahojko.. Kazdy pozname nejaku tu zenu furiu. Taku o ktorej viete, ze s nou nik nevydrzi, alebo ze taku nik nechce. Su vo vasom okoli take zeny? Ako vyzeraju vzhladovo a ako sa spravaju? Aku maju povahu ci rodinny stav. Poznate taku zenu, ktoru viete ze nik nechce a ani chciet nebude a ak ano preco nechce? Su to take tie drobne zeny s nadvahou a s kazdym dietatom od ineho, alebo tie vysokanske bezdetne samotarky?
@anonym_autor Stihla, pracovita, uspesna v pracovnom zivote. V sukromi hasteriva, vseveduca, konfliktna. ( ma Apergerov sydrom ). Silna antivaxerka, prorusky orientovana, ktora chrli siru na fb a ma kladny vztah k alkoholu. Traja ex, 3 deti, 26, 16, 6, so stvrtym bola tehotna a rozhodla sa pre potrat.
@anonym_autor nepoznam zenu, ktoru by nikto nechcel.
U nás v rodine je to jedna tetka, malá, chudá, sivá... zbiť vedela aj chlapa, bila aj svojho otca. A poznám aj mladé, krásne a veľmi udržiavané furie, tie ženy sú aj vydaté a majú deti. No chlapi sa ich boja, kamarátky nemajú a žijú z intríg.
@anonym_autor ja som furia, keď mám pms a vtedy neviem vydržať ani sama so sebou, čudujem sa manželovi aj deťom, že to oni dávajú. Som vtedy podráždená, všetko mi vadí, každý dotyk, hluk. Všetko si beriem osobne a ako urážku. Neviem čo je to žart. Som nervózna, depresívna, non-stop nasratá. Pohľad do zrkadla má ubíja. Vadí mi aj keď manžel nahlas dýcha. A som teda vydatá, mám deti, veľkosť S, som pekná žena, ktorá sa mužom páči. Takže nie sú furie výhradne len slobodné, zakomplexovane a tučné. Ja som sa našťastie minula aj s touto crtou, 😂 Ale po pms som už normálna, milá, trpezlivá aj vtipná.
Ja som zatial len semetrika, obcas Xantipa, ale ked sa dobre vytocim, tak sa zo mna stava furia
@viestta 3 v 1
Fúriou sa môže stať behom dňa každá z nás. Špeciálne, keď máš PMS a muž ťa vytočí. Môj manžel hovorí, že mám PMS minimálne polku mesiaca. A áno, hlásim sa k tomu, pod vplyvom hormónov a mojej chujovej povahy, že všetko má byť hotové tu a teraz a ľudia si majú plniť svoje úlohy a neflákať sa - sa mením na fúriu - často. Chceš môj výzor? Vek 42r, 170 cm, 60 kg, dlhé hnedé vlasy, 2 deti, VŠ, podnikám, 40+ zamestnancov.
Okamžite ma napadli dve političky z PS.
@anonym_autor niekedy môže byť aj veľmi vzaaacna.😁
@anonym_709859 ja aspoň mám nick,na rozdiel od teba
@rozculena vidíš aká som chudobná? Ja ani nick nemám. Ara!

Ani jedna tebou popísaná , nemusí byť furia....
Napr ja do toho popisu nezapadam a napriek tomu sa každých 27 dní mením na jeden deň na furiu...že neviem ani sama so sebou vydržať