Ktoré znamenie je najlepšie a ktoré najhoršie?
Ktore znamenie zverokruhu je podla vas najlepsie a ktore najhorsie? A preco? 😊
suhlasim s tebou....skorpion je cele zle (byvala milenka a teraz sucasna manzelka, medzitym byvala manzelka a teraz zase manzelka, mojho ex) a ja strelec...🤣🤣🤣
@mimi408 ono to nie je na základe toho, ono je to už potom bonus k tomu, čo ten človek vykonal🤭
Jednoznačne baran je najlepsi😅 som úžasná,dokonalá 😆 ale vážne,mne napr nesedí absolútne moje znamenie ,.dcéra je blíženec a ňu to sedí všetko, ale ze úplne...
Na znamenia sa nezameriavam ,ved bezne netuším ake je kto znamenie...😳
Podla mna neexistuje dobre a zle znamenie.
Dokonca zatial v mojom okoli co mam priatelov tak znamenie ktore maju, sedi minimalne na nich.
Ja ako Panna si ze vraj velmi dobre rozumiem so Skorpionom ( ze vraj - niekde som to citala ) a musim potvrdit.
Mam vo svojom okoli 3 skorpionov ( + moj syn ) a prave s tymi osobami udrziavam najlepsie vztahy. Naopak moje znamenie Panna ked sa stretnem s inou pannou prichadza kalamita 🙂
@simca06022011 preferujem vyraz šovinsticky zmrd/hovedo ale ak nemas rada hruby jazyk pokojne rozpravaj ako sa ti raci 😁
Ja som Vodnár a perfektne sa dopĺňame s mm on je strelec. Inak blizencov mám v okolí niekoľko, aj v rodine, ale teda lezú mi na nervy. Rozumiem si s rybkami, ženami, moja dlhoročná kamoška zo školy, poznáme sa 37r.a teda super si rozumieme a moja svokrička, s ktorou si tiež veľmi rozumieme a nikdy sme nemali konflikty za 26r.ci mi je svokrou😊 a ešte som si spomenula na Kaloša, rybu,s ním si tiež rozumiem, poznáme sa 17r.a musím povedať, ze s ním by som si vedela predstaviť život 🤫😂
@simca06022011 ja milujem váhy ❤️ moja babka aj otcim aj strýko sú váhy a sú to najlepsi ľudia úplní dobráci. A kumne ide najviac váha ako chlap. Ach asi vymenim toho kapra čo mám doma🤣

@mimi408 nemyslím ze niekto to takto hroti :D väčšina ludi ani netuší, kto je ake znamenie 🙂)) netreba zase robiť drámy okolo toho...