Ktorú zoznamku odporúčate?
Ženy tie čo ste sa zoznámili cez internet, ktorú zoznamku odporúčate? Prosím Vás,tie ,čo chcete napísať,že sa mám zoznámiť inak ani nereagujte.Dakujem
Úchyla stretneš aj v bare, milo sa usmeje, zvládne par minútovú milú konverzáciu, vypýta si číslo, ty sa tešíš a potom príde to prekvapko 😅 ja som kedysi chodila na badoo. Napísali mi aj blbeckovia, ale po prvej zvláštnej správe som už neodpisovala
FB zoznamka, zoznamko, elitedate - kamosky maju dobru skusenost, ja zial nie.Som asi magnet na zufalcov a podivinov 👀
@ada_alica ja som si vzdy precitala aj co mal o sebe dotycny napisane....filtrovala som si vek pripadne dieta-deti ...kedze ja uz mam velkych chalanov tak som chcela aby aj tam boli deti....samozrejme sympatie...no u mna je zaklad komunikacia a teda ako vravim je tam xy manipulatorov kadeakych expertov ale aj slusnych a zlatych chlapov ...

Tinder. 🙂 zatiaľ mám iba dobré skúsenosti, nie sú tak uchylovia, mám za sebou aj nejake obedy.. 🙂 A vyzerá to tak že sa mi rysuje aj vzťah s fajn chlapom odtiaľ. za mna top 🙂