Ktorý denník považujete za najdôveryhodnejší?
Je pre Vas nejaky dennik najdoveryhodnejsi, ze v podstate co sa tam docitate beriete ako absolutnu pravdu.
Napr. keby v Denniku N napisali, ze atentat na Fica bol podvrh, tak budete to brat sa fakt?
@annm81 väčšinou si stačí pozrieť, ktorý denník je kým financovaný. Pri tzv. "mainstreame" to väčšinou majú zverejnené, dezolé weby nie. Ale pri niektorých dezolé weboch si viem zistiť, ktorý politik za nimi stojí a vždy je to niekto z tejto vládnej chunty, ktorý je známy konšpiráciami.
Ešte by ma zaujímalo či Prezident Podržtaška už konečne zverejnil čo všetko mu financovalo prezidentskú kampaň.
@annm81 Napr. keď si pozrie dnešné sme, kde sa o príchode Cyrila a Metoda píše ako o úplne zbytočnej misii, tak to je podľa mňa denník, ktorý sa ani neoplatí čítať.
@petronelag Mohla by si mi linkovať konkrétny článok, nech viem, k čomu sa vyjadriť?
@petronelag čisto z historického hľadiska nešlo o nejakú prevratnú historickú udalosť, inak by Slovensko bolo väčšinou pravoslávne a nie katolícke.
@petronelag no daj link, lebo ja som v spravach na Sme take necitala.
@petronelag nemala si dúfam na mysli
tento článok: https://komentare.sme.sk/c/23354168/cynicka-obl...
@sevrin vidim ze nie som jedina...a to ja dezinformacne media nesledujem...proste neverim ze bol postreleny
@annm81 citam, nadvazujem. Ludia si absolutne nepozru zdroj, t.j. napr. co dany politik povie, co sa tyka dennikov, neprecitaju. Oni len siria to, co nejaky "jutiber" zinterpretuje v svojom videjku, alebo co si niekde precitaju v nejakej diskusii, vcera som sa dozvedela o preposielani nejakych wordovskych obeznikov mailom. Absolutne nejdu ku gro, pritom kazdy nieco prida a pozmeni, az koncova info je uplne "zvlastna". Hlavne, ze pri tom si ponadavaju na vsetko a vsetkych, diskutujucich v lepsom pripade "len" zaskatulkuju 🙂 Kde to spejeme?
Co sa tyka dennikov, citam vsetko, co sa mi dostane do ruk.
Najviac som verila spravam rtvs, mala som rada priame rozhovory s politikmi, oslovenymi osobami.

Každá správa v médiách je nejako aj jemne ovplyvnená názorom autora správy, to je naša základná ľudská vlastnosť. A aj keď sa medzi sebou rozpravame, tak aj keď niekomu vravime co sa skutočne stalo, vždy je tam trosku vsunuty pohľad. Lenze toto brat ako nedoveryhosnost je podľa mňa hlúpe, lebo to potom nič nebude dôveryhodné, nik nevie byť dokonale nestranný. Ale áno ja si prečítam zo slovenskych denník n, postoj, aktuality, atd. To ale neznamená ze čítam všetky správy s absolútnou dôverou q pravdou. Kedze taky postoj je napríklad konzervatívny a také aktuality viac progresívne. Vyberám si v oboch a snažím sa si aj ich zdroje co uvádzajú overiť.
Kedysi som citavala hlavne správy a to bolo veľmi nedoveryhodne, samé lutovanie a nadavanie na všetkých, ako nás kazdy chce zničiť. Uplne hlúpe vyplakavacky a lutovanie.