Ktorý iPhone do 1300 EUR robí najlepšie fotky?
Tí čo s a vyznáte aký sa teraz oplatí kúpiť? Potrebujem hlavne dobre fotky ale určite nechcem kupovať iphone za 1300€....rozmýšľam nad 15 alebo 16e....alebo ak to viete porovnať s inými iphonmi z hľadiska ceny a kvality,ktorý stojí zato? Moooc dakujem
ja mam firemny 16e a robi pekne fotky...
Keď si zarytý aplák, tak si aj tak kúpiš najnovší model. A kvôli nejakým fotkám kupovať nový iPhone.... 😨
Keď si zarytý aplák, tak si aj tak kúpiš najnovší model. A kvôli nejakým fotkám kupovať nový iPhone.... 😨
@chrobak7 nikdy som nemala iphone....takže tak,ale všade čítam že všetky iPhony robia kvalitné fotky preto píšem o nom
Keď chces mobil kvôli fotkám tak kúp honor magic pro, alebo úplný fotomobil je Vivo ale to už sú telefóny za cenu iphone 16 pro. Ale obyčajný iphone má síce pekné obyčajne fotky, ale pekne fotky robi podľa mňa každý nový telefón.
Mam 16pro Max som Mega spokojna . Hlavne ked fotim ked sa dieta hybe krasne ostre 😊mozno aj ine Telefony su dobre neviem 🤷🏼♀️
Vyššie triedy Xiaomi majú porovnateľné alebo možno aj lepšie fotaky než Iphone. A cenovo za polovicu.
No neviem, ja som si kupila po rokoch androida ten ospevovany iphone, ale teda nic extra. Mam 13ku, foti pekne, ale to fotil aj android, Selfie vobec nefoti pekne, to krajsie mi fotil android. Za mna ziaden zazrak, len platis za znacku.

E rada určite nie 😳.. najlepšie fotky robia PRO rady, ale ak nechceš repasovanu a použitu tak to kúpiš už len 16 pro.