icon

Ktorý je váš najčudnejší sen, ktorý sa vám sníval?

terry2003
2. aug 2022
Strana
z2
marca12
2. aug 2022

@terry2003 aj toto sa mi zvykne snivat,ze bezim na vlak na skusku a nemozem utekat,nepohnem sa z miesta. Boze to su take zive sny 😀 drzim palce na maturitach,urcite to zvladnes

terry2003
autor
2. aug 2022

@marca12 dakujem. Anglictina mi ide, ale slovencina to bude zabijak.
A mne sa prave snivalo aj o maturite z anglictiny. Vytiahla som si temu a nič nevedele. Doslova som zabudla všetko. Ani predstavit som sa nevedela. A sepkala som mojej ucitelke, že nič neviem. A ona so zufalym usmevom, že prosim ta pobedz mi, že je to iba vtip, a ja že nie.😅😅

nikayla
2. aug 2022

Ja mávam dosť živé a zaujímavé sny, napríklad:
- v dedine, kde som bývala, bol taký listnatý les a takmer nikto tam nechodil, len ja som tam chodila venčiť. A snívalo sa mi, že ako som tam šla, tak ma tam nevpustili policajti, lebo tam vrahovia mali pochod za svoje práva 😳 Normálne šli lesným chodníkom s transparentmi, v pruhovanom oblečení a niečo pokrikovali.
- sedela som na vale pri vážskom kanáli a pozerala na komíny Jaslovskych Bohuníc a v tom do nich napalilo lietadlo (bolo to predtým, ako sa to stalo s Dvojičkami). Všetko explodovalo a ja som na to len pozerala a povedala si, aspoň nemusím ísť do školy. 😂
- tento môj najdeprimujucejsi som tu už raz písala, bola som kapusta a kamión ma spolu s ďalšími kapustami viezol do Kauflandu, mali sme byť v akcii. Bola som v tom sne veľmi bezmocná a celý život sa mi premlel v hlave, lebo som cítila svoj koniec niekde v nedeľnom obede 🤷☹️

nikayla
2. aug 2022

A ešte ma napadol jeden, ktorý sa mi pravidelne sníva aspoň 2x ročne - prídem do rodičovského domu, do svojej starej detskej izby a na skrini nájdem klietku pre hlodavce. A v tom v úplnej panike si spomeniem, veď ja som tam mala škrečka a 15 rokov, čo som z domu, ho nikto nekrmil 😳 a nájdem tam už len zosušenú chlpatú kožu 😳😁

kamca495
2. aug 2022

Mne sa naposledy snívalo o zuboch Že som mala krásne zúbky. reálne mam strašne zuby chystám sa ísť na zubní mostik.

cosmic_origin
2. aug 2022

Mne sa snívalo o démonickej zombie apokalypse v Kanade (niečo na štýl filmu Smrteľné zlo), ale tí zombíci nepdokázali prekročiť hranicu do USA. Takže na jedne strane hranice chaos a na druhej nič.
Okrem toho sa mi sníva väčšinou iba o miestach, ktoré poznám, ktoré sú v rôznych štádiách rozpadu a niečo na ich proporciach a tvare nesedí: nekonečné schodiská, keď sa človeku zdá, že v každom temnom kúte niečo číha; nelogicky usporiadané ulice; izby, ktorých zariadenie a veľkosť nedáva zmysel...
A skoro som zabudla spomenúť, že sa mi snívalo, ako ma hrýzol mimozemšťan, ktorý vyzeral, ako veľká modlivka a zozelenala som z toho.

macickaandy
3. aug 2022

tohtoročnú euroviziu vyhrala skupina Kalush Olchestra, Jeden spevájk nosí ružový klobúk až na očiach. O nich sa mi snívalo predošlú noc. On s tými zakrytými očami šiel na bycikli, lietal a s ďalším členom kapely som sa dala dokopy. často sa mi sníva, o plávaní, lietaní a vlakoch.,

Strana
z2