icon

Ktorý mobil Samsung, LG alebo Xiaomi pre mamu?

9. mar 2025

Ahojte, mamina potrebuje mobil, chce dotykový,ale ona len volá a fotí, takže nejaké extra funkcie mať nemusí. Ktorý by ste z týchto odporučili? Mala Samsung a bola spokojná...

gribka1
9. mar 2025

Samsung, keďže je na jeho ovládanie zvyknutá.

autor
9. mar 2025

@gribka1 prosím ťa a nevieš či ti treba niečo inštalovať alebo zapne a nastaví základné údaje a hotovo?

autor
9. mar 2025

@gribka1 a teda pozdáva sa mi jeden xiaomi. Má lepšie parametre ako Samsung tiež konkrétny čo pozerám...iba stoja okolo 150€... Tak hlavne ten xiaomi či netreba niečo aktivovať a tak

gribka1
9. mar 2025

Nemyslím, že by bolo niečo potrebné. Ak máš skúsenosť s Androidom, nebude problém. Zapneš, ideš podľa inštrukcií. Je jedno aká značka.

martinka17
9. mar 2025

Mám teraz Samsung aj Xiaomi, za mňa jednoznačne Xiaomi. Možno preto že Xiaomi mám už 10 rokov, ale Samsung ml i príde ťažkopádny. Švagor po 2 Xiaomi skúsil Samsung, bol spokojný, keď kupoval nový, vrátil sa k Xiaomi.

autor
9. mar 2025

@gribka1
@martinka17 žienky rozhodujem sa medzi týmito dvoma... Tieto majú u nás na predajni. Prosím poraďte... A oni nemajú nabíjačky? To treba zvlášť dokúpiť?

gribka1
9. mar 2025

Kľudne xiaomi. Samsung A nie je zas ktovie čo. Nabíjačky majú všetci doma aj zo starých mobilov. Už sú jednotné. Preto nebudú v balení.

martinka17
9. mar 2025

Tu 13ku som kupovala synovi teraz, vyhovuje mu to, nesťažuje. Neviem na čo všetko ho má, ale parametre sú tam výborne s ohľadom na cenu. Preto som ho aj ja vybrala, ten Samsung je slabý, bude ti sekať internet napríklad, bude sa ti zdať spomalený. V balení stále kábel, myslím že syn mal teraz celú nabíjačku.

Súčasťou je ináč aj ochranné sklo už nalepené a obal pri Xiaomi

autor
9. mar 2025

@gribka1
@martinka17 ďakujem vám moc. Idem ho rezervovať.

autor
9. mar 2025

@martinka17 a teda zapnem a bude má navigovať čo a ako,však?

slavomira236
9. mar 2025

Ja som mala xiaomi 4ku teraz mam 8cku uz 4ty rok ked dojde kupim xiaomi. Synovi som riez kupovala xiaomi 10 rocnemu ten ma 12 ku

autor
9. mar 2025

@slavomira236 ďakujem, rezervovali dom xiaomi. Ja mám tiez a tiež som spokojná...

saskia_98
9. mar 2025

@martinka17 mna na xiaomi strasne odradzaju reklamy. Su vsade. Hlavne note 13tka je tym znama a je to maximalne otravne. Zapnes appku, najprv reklama, tak otvoris appku. Vsak to je o nervy.

martinka17
9. mar 2025

@saskia_98 a kde všade? Okrem niektorých ich - Xiaomi aplikácii? Ktoré v podstate nepotrebuješ ak máš klasické napríklad od Google? Lebo ja nemám žiadne reklamy v mobile. Jediné občas v prehliadači PDF, ale ten používam len výnimočne.

lenkakravcova
9. mar 2025

Xiaomi je výhodnejšie. To isté je za lepšiu cenu. Samsung platíš už aj dosť len za značku. Okrem toho má Samsung nejakú kauzu s detskou prácou..

saskia_98
9. mar 2025

@martinka17 no realne su všade. Ja ako človek čo využiva telefon na viac než fb, fotky a volania to vidi. Ale na bežne používanie to stači samozrejme.

martinka17
9. mar 2025

@saskia_98 tak to máš pravdu, telefón má na telefonovanie nie na prácu, na to mám notebook.

autor
9. mar 2025

Ďakujem vám, kúpila som ten xiaomi. Ešte idem popozerat na to nejake puzdro...