Kúpele Bojnice

summerlili
14. mar 2016

Boli ste niekedy v kúpeľoch v Bojniciach ? Nie na víkendový pobyt, ale na 3 týždne.
Idem v apríli, naposledy som tam v kúpeľoch bola pred 15 rokmi, tak by som rada poznala skúsenosti so stravou, pobytom, ubytovaním novšieho rázu 🙂 .
ĎAKUJEM ! 😉

agnes9
14. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Vies co jedna znama tam bola a jej sa tam velmi pacilo.. mozem ti pozistovat nejake blizsie info ak by si chcela

syberia
14. mar 2016

☺ja som tam bola v oktobri v kupeloch a mozem len vrelo odporucit.....je tam krasne.....vsetko je tam nove prerobene....prostredie je prekrasne a aj ked nam posledny tyzden prsalo stale sme mali co robit....a kde ist.....izbu sme mali krasnu a aj velku...ale to zavisi od toho kde budes ubytovana...a strava bola celkom fajn ale ja som bola na pobyte plne hradenom poistovnou takze sme nemali rano sv. stoly ale mne to vyhovovalo aspon som zbytocne nepribrala....ak chces vediet nieco konkretne kludne napis.....ale naozaj bojnice vrelo odporucam 😀😀😀

slavka_26
14. mar 2016

Do Bojnic chodievame casto, je to krasne mesto. Hlavne cez leto na predlzeny vikend. Ale asi nebudem hovorit co vsetko sa tam da zazit, ale mozem ti len odporucit ubytko Penzion Kastelan. Prijemni majitelia a velmi pekna zahrada.

summerlili
autor
14. mar 2016

Ďakujem za názory. Ja idem cez poisťovňu, kategória B, takže si hradím ubytko a stravu, poisťovňa len procedúry.
Vzhľadom na ceny som si zvolila LD Slávia na izbe 1/2 ( http://www.kupele-bojnice.sk/index1.php?ids=22 ), aj tak to bude pekná suma za 3 týždne.
Zaujíma ma, tie, ktoré ste tam boli dlhodobo, nie na víkendový pobyt, akí sú tam lekári, či je možné si dohodnúť procedúry alebo len to čo mi predpíšu, čo je fajn a čo až tak veľmi nie. A najmä, či je tam v Bojniciach alebo až v Prievidzi obchod so zdravými potravinami (mám HIT a int. na BKM, takže musím podstatne prispôsobovať stravu).
V podstate ma zaujímajú také maličkosti, na ktoré sa dá prísť až postupne, aby som bola poučená dopredu 🙂 . Sú procedúry aj v sobotu ? Ak nastupujem pondelkom a končím pondelok ráno, a teda posledné procedúry budú v sobotu, môžem hneď potom odísť domov a dostanem prepúšťaciu správu ?
Pokojne aj do súkromnej správy píšte. ĎAKUJEM !
ĎAKUJEM !

syberia
14. mar 2016

Tak v Slavii je celkom pekne az na to ze izby su len hore a dole su obchody....ale vyhlad z okna je krasny a rovno pod slaviou je jazierko😉 no a lekari..to zavisi z akej indikacie tam ides...ja som bola z gyn. Tak lekar bol super aj proceduri som si mohla vybrat.....ale bol tam jen lekar asi ukrajinec a ten nebol velmi prijemny...procedury su super vsetky...ja som mala rada bazeny a perlickove kupele....a obchody...no priamo v areali je jeden obchodik priamo v slavii ale vyber potravim nic moc a vsetko je predrazene.....v sobotu su tak 1 az 2 procedury a to hlavne bazen alebo parafin...inak cez tyzden je aj po 5 procedur takze je to niekedy aj dost unavne....😀 ....ak koncis pondelkom mas proceduru poslednu v pondelok....ja som mala ist domov v stredu ale som sa vzdala poslednej procedury a sla som domov uz v utorok vecer....neboj na vsetko prides postupne....ale naozaj si myslim ze neolutujes ze si isla do bojnic.....😀😀😀

summerlili
autor
15. mar 2016

@syberia úmyselne som si dala ubytovanie mimo hlavných budov, aby som musela chodiť, veľa, a aj po schodoch. A tá Slávia úmyselne, lebo som vedela, že tam nie je výťah, a teda predpoklad, že budem na izbe so staršou nepohyblivou osobou, je minimálny kvôli schodom. 😉
Idem s pohybovým aparátom, takže iní lekári ako ty.
Je mi jasné, že si budem musieť so sebou vziať aj svoje maslá a syry, ale na izbe by mala byť chladnička. Mala si ?
Ja končím v pondelok ráno raňajkami, ale neverím, že by som procedúry mala ešte v pondelok doobedu, lebo obed už nemám. Rátam teda, že posledné procedúry budú sobotu doobedu a po obede idem domov keď v nedeľu už nič. Predsa, 3 týždne mimo domu, od detí a manžela ☹ .
Nevieš, je možnosť priamo v areáli ubytko s 1 izbou pre deti a muža na 1 noc ?

A ráno si kedy prišla ? Lekára si mala hneď v ten deň doobedu ?

syberia
15. mar 2016

No priestorn chodenie tam budes mat urcite...areal je velky a krasny....vela stromov...jazierok...no nieco uzastne....no ja som tam bola s tetou ale viem ze oni sa snazia davat na izbu pacientov priblizne v rovnakom veku....no ja som mala proceduru v den odchodu ale o siedmej rano potom ranajky.......hej da sa tam v klude ubytovat na jednu noc.....ked pojdes pri prijme platit tak sa tam opytaj oni ti daju aj cennik....ono ja hned nad arealom je hotel Regia....viem ze maju dost casto ponuky na zlavomatoch a kludne sa mozu ubytovat aj tam.....no mi sme prisli okolo desiatej......ja som mala lekara az vecer ale ako som pisala to bol gynekolok a on ordinoval len raz do tyzdna a to poobede....joj normalne ti zavidim....ale v dobrom...hned by som sla aspon na tyzden.....na jar tam musi byt krasne.....je tam vela stromov a kvetov.....inac kupele su tak 10 min chodze od hradu a zoo.....😀😀😀😀

syberia
15. mar 2016

Teraz pozeram ze mi utekaju pismenka ale pisem na mobile.....ale tak dufam ze sa to da precitat....😀😀😀

summerlili
autor
15. mar 2016

@syberia Všetko prečítané v poriadku 🙂 . My s deťmi chodíme do Bojníc na konci júna na rozprávkový zámok každý rok už asi 6 rokov, len do kúpeľného areálu sme sa nedostali 😒 .
ĎAKUJEM MOC ! 🙂
Ešte by ma zaujímalo čo so stravovaním, či sú ochotní nejak vyjsť v ústrety - mám nejaké intolerancie 😒

syberia
15. mar 2016

No to ti neviem povedat....ale tak ranajky su svedske stoly tak to si urcite nieco vyberies...obed a vecera sa vybera z piatich druhov jedal....vzdy je tam nieco sladke...nieco zdrave ....nieco tradicne slovenske a nieco speci😊...v kazdom pripade ti prajem prijemny pobyt...uzi si to tam a hlavne zregeneruj zdravie....☺☺☺

summerlili
autor
20. mar 2016

@syberia ĎAKUJEM MOC ! Ešte taká maličká, možno zvláštna otázka. V rámci ubytovania sú na izbe aj uteráky a osušky ? Ak áno, ako často ich menia ? A upratovanie izieb ? Keďže som počula, že tam nie je k dispozícii pacientom čistiareň alebo práčka (idem tam na 3 týždne), v kúpeľni sú sušiaky alebo niečo, na čom si vysuším prádlo ?
🙂

syberia
20. mar 2016

Nie vobec nieje zvlastna...aj ja som riesila pre odchodom ci mam do toho svojho plneho kufra natlacit este osusky....a kolko spodneho pradla si zobrat.....ale nwjoj nic na izbach boli aj osusky aj uteraky a dokonca aj male uteraciky☺ no ked si chcela aby ti dali ciste tak tie spinave si nechala v kupelke na zemi a ked prisla upratovacka tak ich vymenila.....izbu upratovala kazdy den no a post. Pradlo nam menila raz....pradlo som susila na blakone na snurach ale v slavii asi balkony nie su....no ked bola zima tak v kupelke je ten rebrikovy radiator tak na nom...ja som si zobrala viac spodneho pradla tak aby som mala na tyzden a v sobotu som potom vsetko oprala a dala ususit na radiator......ale pocula som ze v jednom kupelnom dome je pracovna a tam sa da dat oprat aj vysusit pradlo....to sa mozes potom opytat na recpcii oni ti urcite poradia....☺

summerlili
autor
21. mar 2016

@syberia ĎAKUJEM MOC !!! Tiež riešim ako všetko nabaliť a čo si vezmem okrem hordy kníh 🙂, len mňa tam zanesie manžel autom, tak vezmem 2 kufre 🙂.
Ale som rada, že nemusím brať nič, teda okrem plaviek, ktoré neviem zohnať celé nikde momentálne :(.

lasoninka
22. mar 2016

@summerlili. Robím v kúpeľoch v Bojniciach na stravovacej prevádzke. S dietami nieje žiadny problém. Vyhovieme klientovi s kazdou dietou.

summerlili
autor
22. mar 2016

@lasoninka ĎAKUJEM VEĽMI za odpoveď.
U mňa je to kombinácia úplnej bezmliečnej diéty a mám k tomu aj HIT (histamínová intolerancia), takže aj nízkohistamínová 😒
Išla by aj delená strava tohto typu ?
ĎAKUJEM !

lasoninka
22. mar 2016

@summerlili Musi ťa vyšetriť lekar.ale s tou dietou čo si napisala neni problém.Stravu máš formou švedskych stolov a ty sama vieš čo mozeš jesť.Mame diety asi všetkych typov tak sa neboj budeš sa stravovať v liečebnom dome Mier tak sa stretneme.

summerlili
autor
23. mar 2016

@lasoninka ĎAKUJEM a teším sa ! Nastupujem 11.4.2016 (pondelok) 🙂 .

tinnka0902
27. okt 2016

Dobry vecer, chcela by som sa informovat ci nahodov niekto nevie ak som mesiac po operacii vajecnika ci budem mat plne hradeny pobyt alebo len procedury budu zdarma a ubytovanie a stravu si budem platit.Dakujem pekne za kazdu odpoved 🙂

syberia
28. okt 2016

To ide podla toho aka to bola operacia. Pri laparoskopii narok na kupele nemas. Pri laparotomii ano. Ja som mala laparotomiu a vybrali mi cely vajecnik, kupele mi schvalili. Bola som v skupine A to znamena ze mi poistovna preplacala vsetko.

tinnka0902
28. okt 2016

Aj mne vybrali cely vajecnik lavy.Neviete kolko trva schvalenie od poistovne cca
Dakujem.

syberia
28. okt 2016

Tak od podania ziadosti na poistovni to trvalo dost kratko na nase pomery ...asi 2 tyzdne😀.....a ak chces ist do konkretnych kupelov musis to pani na poistovni povedat aby to tam napisala....ta nasa trosku hundrala ale inak bola ochotna....no a ked ti pride schvalenie myslim ze tam mas uz napisane kam ides a na kolko a do ktorej skupiny patris...uz potom sa uz len dohodnes priamo s kupelami ze kedy by si chcela ist....dufam ze som ti to napisala spravne lebo uz je to rok co som to vybavovala😀

tinnka0902
28. okt 2016

@syberia Dakujem Vam velmi pekne za informacie 🙂

tinnka0902
30. okt 2016

@syberia a aku ste mali poistovnu.Dakujem

syberia
31. okt 2016

Vseobecnu...

evka32
30. aug 2018

@summerlili Ahoj, ako bolo v kúpeľoch, spokojná?

summerlili
autor
2. sep 2018

@evka32 bola som 2 roky späť 🙂. Ale áno, za mňa bolo všetko tip top v Bojniciach v kúpeľoch. Procedúry, ubytovanie, strava, prostredie.

evka32
2. sep 2018

@summerlili dakujem, ja idem do Tribeč..ubytko.

summerlili
autor
4. sep 2018

Toto ubytko som si zvolila, myslím, aj ja. To je to novšie, v strede kúpeľov, kde sú dolu obchody a hore 12 izieb ? Ja som mala izbu do parku a bola som MAXIMÁLNE spokojná ako som si zvolila ubytovanie. Keby si mala nejaké otázky, kľudne sa pýtaj.

evka32
4. sep 2018

@summerlili v Tribeči?

summerlili
autor
5. sep 2018

@evka32 áno.