Kúpele Lúčky. Chystá sa niektorá z Vás na pobyt?
Ahojte babenky, nechystá sa niektorá z Vás na liečebný pobyt v Lúčkach?
Skuste sa ozvať, nech tam niesom sama.
@stanuska28 ano
@ivet010 to má teší že ste spokojná... odkiaľ ste ak sa môžem opýtať?
@stanuska28 Okres Galanta..🙂
Ahojte, lekár mi odporúča liečenie, len neviem či si vybrať Lúčky, či Nimnica. Čo by ste poradili?
@lejja ahoj,ja som bola v Lúčkach a bola som spokojná
@stanuska28 ďakujem
Ubytovanie prideľujù alebo sa dá vybrať? Nebolo ti dlho, hlavne cez víkend?
@lejja ubytovanie si môžeš vybrať ktoré chces.ja som bola ubytovaná v Kubo..tam nie je čas kedy nudiť 😁.. môžeš si spraviť svoj program alebo dá sa ísť odtiaľ na výlet,nikto ťa tam nekontroluje
@ivet010 ja som
A a ponukli mi len Kubo a Maja.Podla mna ponuknu,co im vyhovuje🙂)
@anabella2016 ak sa môžem opýtať, ako ste spokojná?
@anabella2016
@anabella2016 ano, presne, dajú čo majú volné. Ja som prišla pred 2 -mi týždnami domov a teraz sú tam hostia z Litvy.Prišlo ich 170. Ako procedúry fajn, ale viac by som tam nešla.
Ahojte, 3.5. idem na liecenie do Lucok. Je tu niekto kto tam ide v podobnom datume? ;) Vdaka za odpoved
Moja skúsenosť s Lúčkami je pozitívna 🙂 síce som tam bola len na predĺžený víkend, ale určite by som tam ešte išla 🙂 bývali sme v hlavnom hoteli, stravovali sme sa v Lipe (tuším... bola to jedáleň napravo s výhľadom vonku). Jedlo bolo super, švédske stoly, človek si ledva vedel vybrať, ja som tam pribrala za víkend určite 2-3kg. Na procedúrach boli ženy milé, keď človek prišiel skôr zobrali ho, nebol problém 😊 izby tiež v poriadku, no telka bola staršia, ale to vôbec nevadilo 🙂 vonku sme sa bohužiaľ nevedeli prejsť, lebo cely víkend pršalo 😕 ale každopádne ho odporúčam 😊
@stanuska28
@ivet010 môžem sa opýtať, čo všetko ste si so sebou brali na liečenie?Nastupujem 10.6., neviem koľko si tam toho vziať a hlavne co nezabudnúť.
@lejja ja som tam bola v zime takže som mala veľa zimných vecí.. zoberte si hlavne svoje plavky, športovú podprsenku, tričká a legíny na cvičenie,hlavne si zoberte kolíky na prádlo.. uteráky potrebovať nebudete všetko budete mať na izbe a keď pôjdete do bazéna tam Vám dajú plachty
@stanuska28 dvoje plavky😁

@ivet010 ešte ste v kúpeľoch?