icon

Kúpele Lúčky november

lubicasnopkova
11. sep 2018

Dievčatá, chystá sa niektorá z Vás v tomto termíme do kúpelov? Idem od 5. novembra na liečenie na 21 dní. Bolo by fajn sa tam stretnúť s niekorou z Vás.

Strana
z2
stanuska28
20. okt 2018

@lubicasnopkova ahoj,čo je s tebou ked sa neozyvas?

lubicasnopkova
autor
20. okt 2018

@stanuska28 ahoj, napisala som ti mailovy kontakt, tak cakam ze sa mi tam ozves a dohodneme sa. Ci som nieco prehliadla?

lucia_1985
4. okt 2019

@lubicasnopkova @11wewe11 @stanuska28 Ahojte dievcata! Boli ste pred rokom v Kupeloch? Mozem sa nieco popytat?

lubicasnopkova
autor
8. okt 2019

@lucia_1985 jasne pytaj sa

lucia_1985
10. okt 2019

@lubicasnopkova No napadli mi zatial take otazky:
1. ci je tam moznost oprat si veci, kedze su to take dlhe pobyty, ze clovek nezoberie na kazdy den,
2. v pozvanke pisu, ze predcasne odchody a priepustky sa nepovoluju, ale chcela som sa spytat, ci sa to naozaj aj dodrziava, ci aspon 1 vikend z toho mesiaca nezvyknu pustit domov.
A aky si mala celkovy dojem z pobytu? Na zdravotny problem liecenie pomohlo? Kde si bola ubytovana?
Vdaka! 🙂

lubicasnopkova
autor
11. okt 2019

ahoj, ja som bola ubytovana v hlavnom kupelnom dome Choc, izby su mensie, ale utulne a ciste, nic mi tam nechybalo, vyhodou je to, ze je tam priame prepojenie chodbou do pavilonu, kde sa chodi na procedury, takze v podstate nemusis prechadzat cez vonkajsi priestor, ked je uz velka zima, ja som bola v novembri. Co sa tyka prania, ja som si vzala dost veci a spodne pradlo som si podla potreby preprala sama v umyvadle, neviem o tom, ze by tam boli nejake pracky, alebo nejaka taka moznost prania. A vacsie veci som dala muzovi domov na opratie, ked ma prisiel cez vikend pozriet. Ja som domov na vikendy nechodila, muz prisiel vzdy za mnou a spravili sme si spolocny program. Ale niektore dievcata normalne odchadzali na vikend domov, ale ,,na tajnasa,, nie je to oficialne povolene. Z celeho pobytu som mala velmi dobry dojem, vsetko bolo naozaj na urovni, strava vyborna.

lucia_1985
14. okt 2019

@lubicasnopkova Dakujem velmi pekne! 🙂 Musim to este nejako vymysliet / prezistit s tym pranim. My to mame dost daleko a muz so synon pridu asi raz a ja raz domov.

11wewe11
20. okt 2019

@lucia_1985 Áno cooo?? Kludne

lucia_1985
22. okt 2019

@11wewe11 Dakujem! 🙂
Tak este stale som sa napr. nedozvedela, ci je moznost oprat si veci v kupeloch (byvame daleko, takze nebude mozne vziat veci domov a oprat).
Kde si bola ubytovana?
Aky si mala dojem z kupelov? Pomohli na zdravotny dovod, pre ktory si isla?

11wewe11
23. okt 2019

@lucia_1985 Ja som si zobrala dosť oblečenia nemusela som prať iba keď náhodou že tricko po masáži bolo od oleja tak som preprala ručne a marí sa mi že dnu v spojovacej chodbe bolo napísané že sa sa tam oprať ale neviem koľko €sa platilo ...ja som nebola spokojná s ubytovaním toľko peňazí som dala a strašne niečo ochorela som tam veľmi čo ja chorá nebývam bola som na antibiotikách prišla o procedúry ale išla som za riaditeľom sa stazovat keďže mi lekár nechcel nahradiť procedúry riaditeľ mi dal a ešte aj takú masáž lávovými kameňmi ktorá vôbec nebola v mojich procedúrach a prečo som ochorela lebo neustále bola zima na izbe keď sme sa sťažovali pustili kúrenie a na ďalší deň zas to isté ja a spolubývajúca sme nevedeli späť kvôli zime !!!hrozne chodili nám ovzdusnovat radiátory pomohlo nie hrozne celé zle išli má premiestniť na majú či ako sa volalo ubytovanie ale to bolo ďaleko a izba ako pre škrečka tak som ostala na mojej a ďalej trpela a ešte keď som bola chorá tak lekár má chcel dať na izbu špeciálne pre chorých a vtedy mi povedala sestrička nech do seba tlačím vitamíny veľa lebo tam je to hrozne chvalabohu vyliečila som sa a či mi pomohli no....25januara som mala poslednú menštruáciu normálnu dovtedy som mala bolestivú hrozne ale nevynechala od kedy som prišla z lucok budem som 40dni nekrvacala alebo 45krvacala injekcie na vyvolanie injekcie na zastavenie krvácania doteraz sa dávam do kopy už ma chceli dať aj na kyretaz no keďže sa snazilkujeme tak radšej nedali to je moja skúsenosť mrzí ma že negatívna ale zas aj kamošky čo boli priamo v choci zaplatili nemalé peniaze a mali zas úplne že horúco nedalo sa vydržať na izbach

lucia_1985
24. okt 2019

@11wewe11 ok, dakujem aj za negativnu recenziu! Nastastie je jedina zatial, inak som pocula/citala len chvaly. Tak som zvedava 🙂

11wewe11
26. okt 2019

@lucia_1985 No tak asik nie každá chodí na koníka ...tak ale prajem príjemný pobyt

victoire
6. júl 2020

@lubicasnopkova Lubka písala som Vám správu ❤️

Strana
z2