Kupujem si veľa kozmetiky
Kupujem si vela kozmetiky.Som sama, nemam deti, muza, tak peniaze utracam na kozmetiku. Minule som sa nad tym zamyslela ze ci je to ok,ale myslim ze ano,aj kamaratka ma doma na polici v kupelni vela pripravkov.Je pravda ze sa necitim pekna ani ked to vsetko patlam na ksicht :(
@xsimonkax ako uz len ten môze pomôct? K jednemu som.v minulosti chodila a povedal mi,ze sa musim s nejakymi vecami zmierit,lebo ze nie na kazdy problem je riesenie.
@cocolino234 ono, ten jej problem asi nie je v kozmetike, ale niekde inde a nevedela ako zacat... tak mi to teda pride.
autorka, radsej to pomenuj presne, co ta trapi, potom ti len tazko moze niekto pomoct. vratane psychologa...
A vadí to niečomu? Chýbajú Ti potom peniaze? Problém by to bol, ak by si míňala bez rozmyslu a potom Ti peniaze chýbali na základné veci, prípadne si nesporíš. Ale ak si najskôr všetko poplatíš a dáš aj bokom na rezervu, sporenie, tak je všetko ok.
Kamoške od nakupovania pomohlo, že sa rozhodla pre rekonštrukciu domu a potom už dávala každé euro bokom,keď mala jasný cieľ, vedela koľko kto za čo urobí. Dokonca sa veľa vecí rozhodla predať cez bazos,lebo aj tak bude musieť miestnosti pred rekonštrukciou vypratavat.
nerozumiem veľmi dôvodu pre ktorý si napísala tento príspevok...nie v zlom, len neviem, akú čakáš reakciu. Lebo to začína tým, že si kupuješ veľa kozmetiky, pokračuješ tým, že sa Ti to zdá ok a končíš tým, že sa necítiš pekná.
Čo sa týka množstva kozmetiky : možno chceš len vyskúšať nové veci a zaujmú Ťa, tak si ich kúpiš. Niektoré ženy utrácajú na šaty, iné na kabelky, bižutériu, jedlo...Ty na kozmetiku. Je to v poriadku podľa mňa, pokiaľ to nejde na úkor iných, dôležitých vecí.
A keď tú kozmetiku aj použiješ. Či ani nevyužiješ, iba kúpiš a zistíš, že Ti to netreba? 🙂
Krása ženy nezávisí od množstva kozmetiky. Ak máš nízke sebavedomie, ťažko si ho zvýšiš novým make-upom. Ostatní si v prvom rade všimnú, čo zo seba vyžaruješ, nie to, akú kozmetiku používaš. Držím palce!
možno je to teda aj v norme s tou kozmetikou a možno to nie je problém, ktorý by bolo treba riešiť.

Psychológ