Kuriér mi nevolal
Ahojte objednávala som si balík, dnes mi ho mali doručiť, firma DPD. Čakala som ho, telefón som mala pri sebe. Pred chvíľou mi došla sms že kurierovi sa ma nepodarilo skontaktovať tak ho doručí zajtra. Mne ale kuriér vôbec nevolal. Skontrolovala som si na stránke či som zadala dobre číslo, a áno všetko som zadala správne. Napísala som im na info email, ale som vytočena riadne. Stalo sa toto už niekomu? A oni ani číslo na kuriéra neposielaju takže ani mu neviem zavolať.
DPD kuriér nikdy!!!!
Už mesiac mi vozí balik hore dole z webshopu a aj druhý balík na odoslanie neprevevzal celý mesiac.
Posiela balíky spät bez udania dôvodu.
Neoznamuje kedy príde ani sms-kou ani telefónne ani mailom!!!!!!!!!!!
Druhý deň sa ani nenamáha doviesť alebo prevziať balík späť.
HRÓZA!
Nemám ani tovar ani peniaze.
@lentilka23 riesila si s eshopom? popravde nemam s dpd ziadny problem v poslednej dobe, vzdy mi pride email... minimalne. A kurier tiez, dokonca ho viem sledovat. A ze neprevzal balik.. to ako nejaky na vratenie od teba, ci co? nemoze byt nejaky iny problem s tou zasielkou? lebo ked nosia balik tam na 3 zvozy a potom sa okamzite vracia... nezvyknu to mesiac vozit
@simca06022011 jeden balik vraciam do e-shopu - neprislo mi ziadne upozornenie do mailu ani na mobil. Kuriera objednava e-shop, poslali len ze objednali kuriera nic viac, ziadny datum kedy ani cislo balika nemam tak nemozem sledovat. Volala som tam, že oni nemjú info kedy ani číslo balika... tak nemôžem sledovať ani sa nachystať bzť doma. Druhý balik z iného eshopu vraciam, tiež objednal e-shop kuriera ani k nemu nemam info kedy balik prevezme kurier, nic.
@simca06022011 a ten čo vozí hore dole, tak prisiel prevzať balik kuriér, nevedel do akej firmy ho berie, tak som mui dala ten čo som mala prevzatie potvrdené mailom, ale bez čísla balíka a bol to ten druhí e-šop..... takže zobral iný balík. Tak som tam volala do tej firmy, že mi balík vrátia a poslali ho spať a on mi ho nedodal poslal ho do tej pomilenej firmy.... mňa že nezastihol..... volal mi ked som bola v praci a vtedy som nevedela ža ma prísť vyzdvihnuť balík, vynadal že som neni doma..... atd. Dohodla som sa s ním že príde na druhy deň, neprišiel, po troch dňoch som volala zase do e-shopu, mimochodom do Čiech a že sa im vratil balik..... ja som bezmocna, nemám údaje k balíkom, chcem peniaze za tovar spat a kurier 2 balíky nevie vzydvzhnúť.....
@lentilka23 psycho, toto riesit ale cez eshop. NIe ty. Ty pekne napis odstupenie od zmluvy ak nemas (ale vacsinou sa to robi hned) a ziadaj ich o vyriesenie. DO 14dni od odstupenia od zmluvy ti mali vratit peniaze, predlzit to mozu ak tovar nemaju, ale ked si zariaduju dopravu, maju to poriesit.
Cize pisomne poriesit s eshopmi, nech riesia. A ja teda sa necudujem tomu eshopu ze ti to nevracia, pretoze to nie je lacna vec, posielat zasielky.. na balik ked si etiketu nelepis sama, si vzdy adresy napis.
A na kuriera podaj staznost normlane v DPD cku, ze nedorucuje, nekontaktuje, je arogantny, nema stitky pri sebe.
@lentilka23 a ked vies ze je to dement, nech ti poslu ten balik do nejakeho boxu/na odberne miesto.
@simca06022011 dobrý napad máš 🙂
@lentilka23 no hádam vybavíš... eshop mame, tak viem co-to trosku 😊

Nemám problém, že nedorucia v ten deň keď nestíhajú.. lenže prišiel mail ze príde medzi 13-14 nikto ani nevolal a večer prišiel mail ze balík bol doručený... takže asi tak