icon

Kurz na pilotovanie vrtuľníka

ester851
17. jan 2016
Používateľ ester851 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ester851.

chcela by som sa spytat ci neviete nahodou kde by sa dal urobit kurz na pilotovanie vrtulnika. chcela by som to ako darcek ocovi kedze ma zalubu v lietadlach a pod. tak som rozmyslala ze nieco take by mu urobilo radost 🙂

Strana
z2
lorela
17. jan 2016

@kexik218 Opakujem, ona chce darcek pre otca, ktory ma zalubu v lietadlach a nikde necitam, ze sa chce stat povolanim pilotom.

kexik218
17. jan 2016

@lorela takze drzis sa svojho nazoru ze hocikto sa moze za par dni stat pilotom helikoptery za par eur?

lorela
17. jan 2016

@kexik218 A ty sa drzis popierania existencie licencie rekreacneho pilota LAPL(A), ktore su urcene pre nadsencov lietania?

kexik218
17. jan 2016

@lorela odpovedas otazkou? Ano drzim sa toho. Nikto sa nemoze stat zo dna na den pilotom. Toto co ty pises su zazitkove kurzy. Splietas jablka z hruskami.

alexska
17. jan 2016

@kexik218
@lorela tak ja dufam ze nie jemozne sa stat pilotom len tak lebo si zmyslima zaplatim tisice eur...nech niekoho mozem zabi pohodicka,ze mozem byt tupy ako motyka z danej oblasti pohodicka hlavneze chcem byt pilot...hadam to na slovensku nie je mozne..

lorela
17. jan 2016

@kexik218 Od zaciatku si neporozumela.
Aha, takze zazitkovy kurz, no ale nehovor:

"Po úspešnom absolvovaní preskúšania sa z Vás stáva súkromný pilot letúnov - PPL(A), resp. pilot ľahkých lietadiel - LAPL(A) s oprávnením na lietanie na jednomotorových piestových letúnoch - SEP(land)".

lorela
18. jan 2016

@alexska Druhych nie, ale seba ano. Drzitel licencie moze pilotovat lietadlo vylucne len pre svoje vlastne potreby.

mawka
18. jan 2016

dnes je mozne vsetko. ked chce sukromne lietat, tak si kurz moze urobit - pre vlastnu potrebu a na vlastnu zodpovednost. je ine, ked si zajde obcas do aero klubu a zalieta si rekreacne a je ine, ak sa tym chce zivit a prepravovat osoby. vsetky kurzy podobne su odstupnovane. logicky nemoze byt profik hned.
to mas ako s potapanim, maly chce kurz (cca 350 eur), urobi si, juniorsku licenciu, neskor si spravi normalnu, ale keby chcel byt master, tak ho cakaju dalsie a dalsie kurzy a licencie. ale potapat sa moze normalne a tiez to nie je uplne bezpecne. su tam iste limity a rovnako su limity aj u lietania a orzdelene podla zamerania. ci profi ci rekreacne.
a nehadajte sa, baby 🙂

ingrid25
18. jan 2016

@alexska vrtulnik pre 200 osob by som tuzila vidiet... posli link... dvakrát mysli a raz píš

pata_pajt
21. jan 2016
Používateľ pata_pajt je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pata_pajt.

taketo kurzy mas aj na zlavovych portaloch ako napr adrop.sk su tam kurzy ci pripadne vyhladkove lety 🙂 skus pozriet tam

Strana
z2