icon

Kurz sociálnej rehabilitácie

monikasl
24. jún 2017

Baby prosím o radu.Robila si niektorá z Vás kurz socialnej rehabilitácie ,čo ro obnáša.Mám strach či to dám.

kamilka2012
6. sep 2019

@monikasl Ahoj,aj mna to zaujíma,prosím vás urobili ste si ten kurz? Dakujem.

monikasl
autor
7. sep 2019

@kamilka2012 Ano robila som si ho a v pohode sa to dá zvládnuť😉

kamilka2012
7. sep 2019

@monikasl a posunulo Vás to nejak vpred,alebo zbytočne vyhodene peniaze za kurz?

monikasl
autor
Autor odpoveď zmazal
kamilka2012
8. sep 2019

@monikasl ja som pred par dnami ukončila opatrovateľsky kurz a lektorka nam odporučila prave aj kurz inštruktora so.rehab. tak preto sa pytam,či mam do toho ísť.

ashe
22. máj 2022

@monikasl ahoj, prosim ta vies mi dat info k tomu kurzu? ako dlho trva, kolko stoji, a co potom z neho mozes robit?

monikasl
autor
23. máj 2022

@ashe Ahoj ja som si kurz robila asi 9 týždňov. Neviem koľko momentálne stojí, ja som dávala do 300€, ale vlani sa dal urobiť aj online cez covid, čo bolo fajn.Prax som si urobila u nás v DSS a odvtedy tam pracujem momentálne ako inštruktor sociálnej rehabilitácie. Robila som si ho cez Vav akademy a dá sa s nimi spojiť aj cez chat na fb. Určite nebanujem, že som sa na to dala. Prácu mám 5 min. od domu, takže super😉

lenka1989
23. mar 2024

@monikasl ahoj prosím čo obnáša tá praca ? ❤️

monikasl
autor
Autor odpoveď zmazal
kybel_
13. máj 2026
@monikasl

@ashe Ahoj ja som si kurz robila asi 9 týždňov. Neviem koľko momentálne stojí, ja som dávala do 300€, ale vlani sa dal urobiť aj online cez covid, čo bolo fajn.Prax som si urobila u nás v DSS a odvtedy tam pracujem momentálne ako inštruktor sociálnej rehabilitácie. Robila som si ho cez Vav akademy a dá sa s nimi spojiť aj cez chat na fb. Určite nebanujem, že som sa na to dala. Prácu mám 5 min. od domu, takže super😉

@monikasl ahoj, tiez idem robit tento kurz cez vav akademy. Aka bola prosim narocnost a skusky? A celkovo dojem z toho. 🙂

monikasl
autor
13. máj 2026

@kybel_ahoj,určite to dáš neboj.Skúšky boli online,porozprávala som o závetečnej práci,ktorá bola potrebná k ukončeniu kurzu a každá sme si ešte vytiahli jednu otázku.U nás prebiehal celý kurz online,tak fajn že som nemusela nikam cestovať.Keď si naštuduješ materiály,kroré dostanete a šikovné kolegyne na praxi ti ukážu čo ich práca obnáša tak to bude v pohode.

kybel_
13. máj 2026
@monikasl

@kybel_ahoj,určite to dáš neboj.Skúšky boli online,porozprávala som o závetečnej práci,ktorá bola potrebná k ukončeniu kurzu a každá sme si ešte vytiahli jednu otázku.U nás prebiehal celý kurz online,tak fajn že som nemusela nikam cestovať.Keď si naštuduješ materiály,kroré dostanete a šikovné kolegyne na praxi ti ukážu čo ich práca obnáša tak to bude v pohode.

@monikasl vdaka za info 🙂 tiez teda teoriu by som mala mat celu online co bol aj dovod preco som si vybrala prave vav akademy kedze mam aj ine povinnosti. A co sa tyka toho, ake dlhe a ako casto boli jednotlive prednasky? Boli iba prednasky v konkretne casy alebo aj dostupne materialy na samostudium?

monikasl
autor
14. máj 2026
@kybel_

@monikasl vdaka za info 🙂 tiez teda teoriu by som mala mat celu online co bol aj dovod preco som si vybrala prave vav akademy kedze mam aj ine povinnosti. A co sa tyka toho, ake dlhe a ako casto boli jednotlive prednasky? Boli iba prednasky v konkretne casy alebo aj dostupne materialy na samostudium?

@kybel_ my sme mali prednášky každú sobotu,trvali každá asi 6 hodín.Mali sme to cez teams,tak sme museli byť pripojené online.Mala by si byť na tých stretnutiach aby si mohla robiť záverečnú prácu.
Postupne sme si prechádzali všetky materiály a potom aj otázky ku skúške

kybel_
14. máj 2026
@monikasl

@kybel_ my sme mali prednášky každú sobotu,trvali každá asi 6 hodín.Mali sme to cez teams,tak sme museli byť pripojené online.Mala by si byť na tých stretnutiach aby si mohla robiť záverečnú prácu.
Postupne sme si prechádzali všetky materiály a potom aj otázky ku skúške

@monikasl dakujem ti za info, lebo som uz prihlasena ale musim cakat este dost dlho kym sa dozviem nieco konkretne 🙂 a ked to bolo iba v soboty tak kolko cela teoria trvala? A co sa tyka praxe, maju zazmluvnene nejake zariadenia z ktorych davaju na vyber? Alebo je to cisto na mne a riesim to po vlastnej osi?

monikasl
autor
15. máj 2026
@kybel_

@monikasl dakujem ti za info, lebo som uz prihlasena ale musim cakat este dost dlho kym sa dozviem nieco konkretne 🙂 a ked to bolo iba v soboty tak kolko cela teoria trvala? A co sa tyka praxe, maju zazmluvnene nejake zariadenia z ktorych davaju na vyber? Alebo je to cisto na mne a riesim to po vlastnej osi?

@kybel_ my sme mali asi 9 sobôt,už si to celkom nepamätám,aby som ti netárala.
A prax me si riešili samé

janulka928
26. máj 2026

Dobrý deň, celkom ma zaujal tento kurz. Rada by som sa spýtala, čo by bol niekto ochotný mi poslať obsah tohto kurzu - čo všetko ste preberali , resp. Material. Veľmi pekne ďakujem za ochotu. Prajem pekný deň
Posielam moju mailovú adresu: topoliova.j@gmail.com