Kvalitná zimná vetrovka
Baby poraďte mi prosím značku kvalitnej zimnej vetrovky. Muž mal značku Northland - zimnú dvojvrstvovú vetrovku, bola super. No už doslúžila. Túto značku neviem na našich eshopoch nájsť, tak sme skúsili Northinder. No dnes prišla -stála 170,- Eur a je o ničom. Muž je sklamaný, málo hreje a to je vonku 0 stupňov. Neviem si predstaviť, keď bude - 20 stupňov. Potrebuje niečo naozaj teplé a kvalitné, má operovaný chrbát a potrebuje ho mať aj vo väčšej zime v teple. Vaše skúsenosti? 😘
Ja som kupila jesennú horsefeathers lebo iná sa mi nepáčila. Stala 60 tak som si vravela ze risknem. Nosím ju aj teraz ked bolo -8 ráno do škôlky a s tenkým rolakom a nic viac. Prekvapená som aka je tepla a je dlhá az pod zadok
@pekarovamonika...môj muž raz dostal od mami na Vianoce termo tričko ktoré je originál pre poľovníkov, aby im bolo teplo keď sú dlhšie vonku ..skúste pozrieť https://termovelshop.com/collections/hrejive-te... aj toto je riešenie...je predĺžené a veľmi teplé
@pekarovamonika glami.sk😉
@pekarovamonika ja mam zafixovanu kvalitnu teplu bundu welensteyn, cenovo drahsia, neviem ani ci sa da u nas niekde bezne kupit, ale pamatam si, ze kamoska v nej kedysi davno prisla len v tricku, frajer jej ju vtedy kupil v rakusku

Columbia omni hrať, mam aj lyžiarsku aj klasickú zimnú, za mňa veľká spokojnost