icon

Kvalitná zimná vetrovka

pekarovamonika
30. dec 2021

Baby poraďte mi prosím značku kvalitnej zimnej vetrovky. Muž mal značku Northland - zimnú dvojvrstvovú vetrovku, bola super. No už doslúžila. Túto značku neviem na našich eshopoch nájsť, tak sme skúsili Northinder. No dnes prišla -stála 170,- Eur a je o ničom. Muž je sklamaný, málo hreje a to je vonku 0 stupňov. Neviem si predstaviť, keď bude - 20 stupňov. Potrebuje niečo naozaj teplé a kvalitné, má operovaný chrbát a potrebuje ho mať aj vo väčšej zime v teple. Vaše skúsenosti? 😘

Strana
z2
sense
31. dec 2021

Columbia omni hrať, mam aj lyžiarsku aj klasickú zimnú, za mňa veľká spokojnost

sasanka605
31. dec 2021

Ja som kupila jesennú horsefeathers lebo iná sa mi nepáčila. Stala 60 tak som si vravela ze risknem. Nosím ju aj teraz ked bolo -8 ráno do škôlky a s tenkým rolakom a nic viac. Prekvapená som aka je tepla a je dlhá az pod zadok

desore
31. dec 2021

@dencagee Bogner, Moncler - osobna skusenost-vyborne...len cenova relacia je pre skor lepsie financne situovanych

dencagee
31. dec 2021

@desore však preto som sa pýtala na finančný strop, v ktorom pani bundu zháňa. Ja ich ale odporúčam, síce sú drahé, ale vydržia roky ako nové a vždy vyzerajú dobre. Za mna zodpovedajú cene.

nika672
1. jan 2022

@pekarovamonika...môj muž raz dostal od mami na Vianoce termo tričko ktoré je originál pre poľovníkov, aby im bolo teplo keď sú dlhšie vonku ..skúste pozrieť https://termovelshop.com/collections/hrejive-te... aj toto je riešenie...je predĺžené a veľmi teplé

katka164
1. jan 2022

@pekarovamonika glami.sk😉

shogun
2. jan 2022

@pekarovamonika ja mam zafixovanu kvalitnu teplu bundu welensteyn, cenovo drahsia, neviem ani ci sa da u nas niekde bezne kupit, ale pamatam si, ze kamoska v nej kedysi davno prisla len v tricku, frajer jej ju vtedy kupil v rakusku

Strana
z2