icon

Kvety pre učiteľky v MŠ

buba7
29. jún 2020

Idete zajtra dávať učiteľkám v MŠ kvety, keď Vám dieťa bude chodiť do škôlky aj počas prázdnin?
A keď už...keďže sa v jednej triede striedajú dve učiteľky, ráno keď zanesiete dieťa tak dáte kvet jednej učiteľke a poobede keď po dieťa prídete dáte kvet druhej?

klarissa25
29. jún 2020

@buba7 nie, prave preto že ide ešte v juli teraz nič davať nejdeme....donesie v juli...

buba7
autor
29. jún 2020

@klarissa25 len naša bude chodiť celé prázdniny tak preto sa pýtam 😁

simca06022011
29. jún 2020

nie, iba pri rozlucke sme nosili, cize ked uz koncila..

pininka1
29. jún 2020

My určite zajtra nesieme, je koniec školského roka. Moja ide az v auguste do škôlky. Ale môžu byť úplne iné učiteľky.

lenka2710
29. jún 2020

@buba7 mala tiež dávala vždy na konci júna, cez prazky nemajú rovnaké učiteľky a mala dala jednej učiteľke ráno, ja som potom položila na stôl pre druhú učiteľku co chodila na obed! Vždy mali dve kopy na stole, jedna pre jednu a druha pre druhú 😊

buba7
autor
29. jún 2020

@lenka2710 takže si oba kvety doniesla ráno?

maris5
29. jún 2020

Kvety nosime vzdy na zaciatku a konci skolskeho roka. Kvety davame zajtra, lebo je oficialny koniec sk. roku. Potom budu v skolke len 2 triedy zo 4 a ucitelky sa budu striedat, tak nemusime odchytit tie, ktore ho ucili. Bezne som nosila jednu kyticku rano, druhu popoludni. Zajtra ho beriem naobed domov, tak pojde rano s dvoma a ked pride druha ucitelka, tak jej v triede da tu kyticku.

lenka2710
29. jún 2020

@buba7 áno, ráno 😉

nenuska123
29. jún 2020

@buba7 zajtra ráno nesiem kvety pre obidve učiteľky,počas prázdnin tam budú iné a predsa teraz keď ma dcérka ešte svoju učiteľku tak dáme jej ako poďakovanie 🙂