icon

Labioplastika - vaše skúsenosti

12. apr 2020

Žienky, ste tu niektorá, ktorá podstúpila plastiku stydkých pyskov tzv. labioplastiku?
Mne to tam dole narástlo a strašne sa za to hanbím, visí to dole, navyše aj klitoris mám dosť vystupený. Ešte som nerodila, skrátka to tak narástlo 😞 Hanbím sa vyzliecť pred mužom, kvôli tomu odmietam vzťahy, keďže sex neprichádza do úvahy.

Strana
z4
ninafigurova
9. aug 2026
@verka15

@natal1230 Teraz k samotnému zákroku. Samozrejme, je dôležité vybrať si správneho doktora. Ja som si MUDr. Švehlíka vybrala na základe skvelých recenzií, čo som našla na nete, no až pri osobnej konzultácii sa rozplynuli všetky moje obavy. Pán doktor, ale aj jeho sestričky sú neskutoční profesionáli s ľudským a priateľským prístupom, ktorí vám zákrok spríjemnia, ako to len ide. Zákrok som absolvovala v lokálnej anestéze, čo tiež vrelo odporúčam. Prvá injekcia na umŕtvenie je trošku nepríjemná, ale nič, čo by sa nedalo zvládnuť, resp. dostanete predtým „taký sirupček” na odvahu. Ak zákrok podstúpite v v lokálke, 2 hodiny po zákroku vás sledujú, ak nie sú komplikácie, idete domov, no mali by ste mať zabezpečený odvoz. U mňa to okrem môjho partnera, ktorý robil v zahraničí, nikto nevedel. Vyriešila som to tak, že som poprosila kamaráta, že mám nejaké vybavovačky v Ke, nech pomňa potom príde. Dala som si jeden prášok proti bolesti Flector, ktoré mi pribalili, a skoro dvojhodinovú cestu domov autom som zvládla celkom v pohode. Nebudem klamať, prvé 4 dni po operáci boli náročné, ja som väčšinu preležala, no tabletku od bolesti som brala iba v deň operácie. Ono to nejako nebolelo, skôr išlo o pocit nekomfortnosti, no úľavu mi spoľahlivo priniesol mrazený hrášok v uteráku a chodenie na ostro. Po každej potrebe som sa tam dole len opláchla čistou vodou. Stalo sa, že asi 2x som objavila na toaletnom papieri nejakú kvapku krvi, ale netreba sa hneď báť, hoci hlava hneď pracovala, či nevykrvácam, Google ma len zneistil, preto som volala aj doktorovi, ale ono to proste pracuje a hojí sa to. Neskôr, asi 3. deň, po častom umývaní, som to tam mala trošku podráždené, akoby taký biely povlak, na to som si dala 2x denne obklad, a to gázu namočenú v čaji z rebríčka obyčajného, nič viac a hneď pomohlo. Po 5 dňoch od operácie prišlo výrazné zlepšenie, tam dole sa to pekne hojilo, trošku to odpuchlo, podráždenie zmizlo a už som nepotrebovala ani gázu do nohavičiek, stačila neparfumovaná intimka. Čo sa týka stehov, mali by vypadnúť samé, to sa aj stalo, len ja som napr. trochu stresovala, keďže tým mojim to trvalo dlhšie, ako pôvodne povedal doktor, no postupne všetky pekne vypadli, pomáha na to horúci kúpeľ. Len ich určite neťahajte nasilu! Samozrejmosťou je potom kontrola pri pánovi doktorovi a dosť sme si písali aj maily, posielala som mu potom s odstupom aj fotky, ako to krásne vyzerá. Inak do roka od operácie by ste nemali otehotnieť, lebo pôrodom sa to tam predsa naruší. Prvé benefity operácie uvidíte už po pár týždňoch. No teraz po vyše roku môžem povedať, že mi operácia fakt zmenila život. Ono na ten deň operácie a aj tých 5 ďalších raz-dva zabudnete. No tie benefity ostanú, konečne ma nič neškriabe v nohavičkách, tesných legínach či tangách. Pri sexe ma už nič nepichá, vytratili sa výtoky a ako bonus, vyzerá to tam dole perfektne. Konečne mám aj ja takú broskyňku 🙂))))) Kľudne môžem súkromne poslať aj foto pred a po. Inak sex som mala s priateľom prvýkrát asi mesiac a pol po operácii a odvtedy sme fungovali opäť normalne.

@verka15
@verka15 ahoj, taktiež premýšľam nad labio. Veľmi ma to psychicky trápi, vadi mi to pri bežných aktívach a ani nehovoriac o tom pocite hanby, ktorý ma pred každým sexom doháňa… mohla by som ta poprosiť o tie foto, ako si písala?

beliam
9. aug 2026
@roja21

Ahojte, ja som bola u pani doktorky Skulavikovej, určite odporúčam. Ak by ste mali nejaké otázky, kľudne napíšte, rada odpoviem.

@roja21 dobrý deň prajem, prosím Vás dr robi laserom?

roja21
10. aug 2026
@beliam

@roja21 dobrý deň prajem, prosím Vás dr robi laserom?

@beliam nie, normálne chirurgickým zákrokom

bebicek1
10. aug 2026
@roja21

@beliam nie, normálne chirurgickým zákrokom

@roja21 treba si uvedomiť že je to chirurgický zákrok čiže nebudeš fit na druhý deň. Treba si dobre naplánovať čas operácie. 🙂

Strana
z4