Lak na nechty, ktorý sa po dvoch dňoch nešúpe
Ahoj baby. ! Prosím Vás,máte skúsenosti s lakom ktorý sa nešúpe po dvoch dňoch? Dakte dáke tipy,lebo mňa už ide poraziť každý druhý deň musím odlakovať a znovu nalakovať. Ďakujem Vám! 😉 😚💅
@marosinecko prave pre toto som povedala ze si budem chodit davat robit gelove nechty a teda nie take pazure ale iba na svoje nechty mi vzdy nanesie gel lak a takto sa mi neusepe a taky mesiac mi to vydrzi
@standusima ja som mala zo zaciatku gelove nechty a ked mi dost vyrastli natahovala gel na moje nechty..ale teraz mam male babo a nemam cas behat po nechtoch 🙂
Tiež som si dávala gélové, teraz mám bábo, tak tiez už nechodím k nechtarke.som si kúpila miss sporty rýchlo schnuci lak a miss sporty gél a tie2-3 týždne to vydrží pekné 😊
@standusina ja som mala zo zaciatku gelove nechty a ked mi dost vyrastli natahovala gel na moje nechty..ale teraz mam male babo a nemam cas behat po nechtoch
@marosinecko tak to verim ze uz nemas tolko casu, tak si lakuj iba priesvitnym lakom aby nebolo vidno ze sa ti olupuje
@marosinecko to asi viacere a skusala si uz aj nalakovat si farebnym lakom a potom na to naniest jednu vrstvu priesvitneho, to by mozno mohlo pomoct, hm? Alebo si skusit kupit gel lak a sama si nalakovat, uz predavaju aj take ktore netreba davat do UV lampy
@standusina ano skusala a strasne dlho to schlo. :-/ vyskusam asi ten gel lak
@marosinecko hej to je pravda ze to dlho schne, vyskusaj ten gel lak na to som pocula dobre ohlasy🙂
@standusina 😊 ozaj najlepsie su gelove nechty. Nechtarka sa s nimi vyhra,vydrzia mesiac,pokoj s lakovanim a odlakovavanim.. jooooj no musim sa s tim pohrat
@marosinecko presne tak ako si napisala a este osobne ja si u nej aj oddychnem a pokecame🙂 Najprv som sa tiez branila ze si nebudem davat robit kazdy mesiac dorabku gelovych ale napokon som to prehodnotila a je to fakt najlepsie riesenie. Podla mojho nazoru by mala mat zena pekne upravene nechty a toto je jedina mozna volba. Radsej si na jeden den zaobstaram pestunku na dve hodiny a potom mesiac mam pokoj, ako by som mala kazdy tyzden prelakovavat a niekedy ani tyzden ten lak nevydrzi pekne na nechtoch
@standusina sorry blbne mi telefon. Ked som nemala babo a boli sme sami s muzom tak som chodila 4 roky kazdy mesiac na nechty ale kedze uz je tu aj drobcek radcej za tie koruny kupim nieco jemu .... 😉😊
essence gel lak - stojí necelé 2€, výborne kryje, vydrží týždeň... ideálne použiť aj base a top coat... a pred nalakovaním nechty očistiť, odmastiť, poriadne vysušiť...
@sissy27 áno ten mám ale musela som si dať dve vrstvy a aj tak sa mi po 4 dňoch začal šupať.
@marosinecko no mne v pohode vydrží týždeň, a to aj riady umývam... a aj zvyšok robíš tak, ako som ti písala?
@marosinecko ja som nepovedala že nič nerobiš to by som si nedovolila ale mne to vydrži tri tyždne 100%
@ivetuliatko fuuu tak to máš super 😉 musim aj ja prejsť na dáke techniky 😁😊

O takom laku neviem no ja som dostala radu od kozmetičky ... lakom zatri len to miesto čo sa ošupalo a po zaschnuti nalakuj znova cely necht nemusiš odlakovavať a budu aj nechty pevnejšie. Mam odskušane Ahoj Pisala ti IVETuliatko ❤😘