Lebka v detskej rozprávke
Podla vas je normalne v rozpravke pre najmensie deti dať tam lebky na disky kolies a kosti zavesene ako nastroje na opravu auta ci co, ludske kosti nie su znak smrti? vsak clovek ich ma az po smrti takto.
boli tam este kosti asi ludské zavesene tam kde byvaju ze nastroje ..srobovak, kluce kladiva a podobne
@oblecenie99 to je pre najmensich, kde skladaju auta take najjednoduchsie, ma to kratky dej a zvykne byt takato skladacka, je toho vela obmien roznych,
nie je to mexicka produkcia alebo neodohrava sa dej niekde v Mexiku? tam su tie lebky vsade 🙂
Ja to až tak zle nevidím, môj syn miloval pirátov a všetko pirátske. Od úplného malička. Len vďaka jednému pracaku ktorý mal jeho bratranec
Nosil lebky všade. Nijak mu to neublížilo
Ale súhlasím s
@kittykat22 nie je to Mexiko a okolie? Tam majú lebky a kosti v obľube
@kittykat22 tak mozno hej, to je vauvka na lala tv, moze to byt namet akoze z Mexika
vsuvka tam malo byť, inak tam su anglicke pesnicky, ucia farby, zvieratká,
je dost mozne, ze je to z mex. produkcie a tam su tie lebky fakt vsade. Ale chapem, ze keby aj toto bola odpoved, tak na to pozeras s otvorenymi ustami. Dobra sprava je, ze pre deti je lebka len lebka a nie symbol smrti a konca - tak ako pre nas. Takze sa tym moc netrap. Pokial to dieta nejako extra neriesi, tak to nechaj tak. Podla mna to vnima ako dalsi tvar do zbierky a je mu to uplne sumak.
Tie lebky na kolesach by som este prehtla ale ta lebka na haku... to je sila. To je ako z nejakeho hororoveho filmu.
Rozpravky pre najmensich? Najmensi nemaju co pozerat telku. Ale ano, ta lebka na haku je pre mna tiez cez ciaru. Odporucam vypnut telku este aspon na dalsi rok, miesto nejncitat knizky, daju najmensim ovela viac
Pozor daj aj na slovenské ľudové rozprávky, v každej jednej vražda. Pozor na Červenú čiapočku, najprv vlk zožerie starú mamu, potomu brucho rozpataju a hodia do studne. Labkova patrola je o bezohladnom politikovi, ktorí zapríčini hromadné nešťastia a prírodnú katastrofu
@simsalabim áno má. Ale to väčšina slovákov, ktorý nepoznajú mexické tradície nepochopia. Mne sa tie tradície páčia, mám tam rodinu, tak som videla aj tú výzdobu aj tie svätyne príbuzných.
@simsalabim ja viem ale tiez su tam kostri a lebky a skor som to myslela ironicky
@kandelabra zatiaľ nerieši, ale v podvedomí to ostane a potom sa cudujeme, ze je velký narast detských dusevnych porúch, co je fakt.
Je rozdiel medzi cervenou ciapockou a kostrou napichnutou na bagri, co je pre 3 rocne deti priste nevhodne, mexiko nemexiko. V mexiku matky od narodenia hodiny spievajú svojim detom take krasne piesne k ktorych Slovacky nechyrovali a ich vztahy su ine ako u nas, prejavuju si silné laskyplné city, my sme oproti nim velmi chladný narod, do dospelosti matky volaju deti laska mojho zivota a podobne. Je smutné, ze toto nejaja matka schvaluje, ale niet sa.comu cudovat, sme na Slovensku, kde je taky moralny upadok, ze si mozme podat ruky si zaostalymi kmenmi, ktori sa pozierali. Porovnavat rozpravky pre deti od 7 rokov s programom pre 3 rocne deti...zaostale hlupe Slovacky, samozrejme sa robite ako velké zeny, ale ste iba zaostale.
a samozrejme, ze bezcitné, obyvajne bezcitné osoby, zevraj matky.
Cica, sme na Slovensku a teda jej obyvateľky sú Slovenky. Takže o tom kto je tu zaostalý a hlúpy nech si urobia nazor ti ktorí nemajú na rozdiel od teba v hlave prievan.
Este nerozumiem prečo sa ideš radit s hlúpymi zaostalymi ževraj matkami... Zbal si caky paky a choď žiť kdesi do zahraničia, tam sú isto same hlavy pomazane.