Lego ninjago album 2018
Zbierate karticky ninjago?mam vela na vymenu
Tie čo som poslala pondelok neprišli?ja som ich prvou triedou posielala...
to fakt? neprisli:(:(
este som si hovorila ze mozno sli obycajne a preto ich este nemame v schranke:(
No nic poslem vam aspon tie dalsie potom...len skoda karticiek
:( no veru, vobec neprisli... dajte teda vediet ci vam dnes dorucili tie od nas aspon...
Dobry mate niake nove karticky ja som sa teraz dlhsie neozvala lebo mala som kopu vybavovaciek..
Dobrý, ano mame nove, len som tiez nemala cas to spisat, boli sme odcestovani..dam to s krpcom dokopy a ozvem sa...
dobry den, moc ma to mrzi, zakazdym som zabudla spisat tie karticky:( krpec to mal ale medzitym v skolke a stihol vacsinu tych co ma porozdavat kamaratom...dnes si uz davam zavazok spisem co mame. vcera mu abka omylom kupila 5 balikov nalepiek..tak neviem ci to vymenili, skusim dat este dnes vediet, lebo zajtra ideme na dofcu...
ok a chybaju vam este niake?
Nez sme odisli na dovcu som to pozrela, samozrejme v tom zhone vam zabudla napisat, ale z tych ktore vam chybali sme nemali nic. Ano este nam chybaju..asi 15 kariet, ale v poslednej dobe ich u nas ani nedoplnili do predaja:( kolko vam este chyba?
Ahojte bolo by nieco este na vymenu? dakujem
Chybaju nam tieto 37,53,116,171,200,209,232,237,243,246,247 ak mate z nich vymenim aj za viac karticiek
nas krpec to nejak prestal zbierat, vela karticiek co mal na vymenu porozdaval, mozem pozriet co este ostalo...

ospravedlnujem sa nestihla som a dufala som tiez ze este cosi nove najdeme v balickoch co vcera dostal a tiez nic:( . Viem ze krpec na ne isto caka:( Dnes pojdu 1.triedou. Inak ani nam este neprisli...