Lelosi legíny - skúsenosti
Ahojte. Akú máte skúsenosť s lelosi leginami. Myslím starú látku s novou. Ktorá bola/je lepšia.
@balova10 z látkou AAMS sa cítim príjemnejšie a som s nou spokojna ale zas z Fibers ta mi príde pevnejšia no uvidíme. Oprala som ich pre istotu ručne keďže mi za reklamáciu dali 10 eurovy kód nech im spravím zas obrat🙈 podľa mňa je to dosť úbohé za 40 eurove pyzamo ktoré mi zozmolkovalo mi dat 10 eur noo s nákupom u nich som skončila.
@jaja1222 ja odporucam leginy od Yastraby (allsort.sk myslim) slovenska vyroba, prvy krat som skusila kupit drahsie leginy ale nelutujem, najlepsie ake som kedy mala, su pevne podrzia postavu ale zaroven fakt elasticke, a velky bonus drzia na mieste a nemusim si ich stale potahovat hore. Uz som ich aj par krat prala a su ako nove. Uz len tam kupujem ;)
A odporucam kupit o cislo vacsie nez mas povodnu velkost, ja som xs/s ale M mi sadlo lepsie.
@lunademonica ďakujem pozriem ich 😉
@lunademonica myslite tie push up alebo klasické ?
@siss25 push up
Wowo neodporúčam posielajú čísla, ake maju k dispozicii. Aj po reklamacii zlého čísla poslali opäť zlu velkost. A všetko treba do Slovinska posielať a pre zmenu už týždeň neodpovedajú.