icon

Lelosi legíny - skúsenosti

jaja1222
31. okt 2022

Ahojte. Akú máte skúsenosť s lelosi leginami. Myslím starú látku s novou. Ktorá bola/je lepšia.

Strana
z2
jaja1222
autor
Autor odpoveď zmazal
balova10
4. nov 2022

@jaja1222 Tak pozrela som štítky kraťasy mam zloženie AAMS a dlhé su fibers, mozno o trošku kvalitnejsie mi prídu tie z látky AAMS

jaja1222
autor
5. nov 2022

@balova10 z látkou AAMS sa cítim príjemnejšie a som s nou spokojna ale zas z Fibers ta mi príde pevnejšia no uvidíme. Oprala som ich pre istotu ručne keďže mi za reklamáciu dali 10 eurovy kód nech im spravím zas obrat🙈 podľa mňa je to dosť úbohé za 40 eurove pyzamo ktoré mi zozmolkovalo mi dat 10 eur noo s nákupom u nich som skončila.

lunademonica
6. nov 2022

@jaja1222 ja odporucam leginy od Yastraby (allsort.sk myslim) slovenska vyroba, prvy krat som skusila kupit drahsie leginy ale nelutujem, najlepsie ake som kedy mala, su pevne podrzia postavu ale zaroven fakt elasticke, a velky bonus drzia na mieste a nemusim si ich stale potahovat hore. Uz som ich aj par krat prala a su ako nove. Uz len tam kupujem ;)
A odporucam kupit o cislo vacsie nez mas povodnu velkost, ja som xs/s ale M mi sadlo lepsie.

lamara55
6. nov 2022

@jaja1222 neviem no, mne aj napis zliezol, aj vybledli a aj žmolky majú 😅 po troch praniach 😔 pri nízkej teplote, bez sušičky atď

jaja1222
autor
7. nov 2022

@lamara55 ja to tiež tak nejak rátam že po 2-3 praní sa mi vytvorili na vnútornej strane 🤧 tak sa mi zdá ze do práčky ich už nedám 😦

jaja1222
autor
7. nov 2022

@lunademonica ďakujem pozriem ich 😉

siss25
7. dec 2022

@lunademonica myslite tie push up alebo klasické ?

lunademonica
7. dec 2022

@siss25 push up

monkaslaba
8. jan 2024

Wowo neodporúčam posielajú čísla, ake maju k dispozicii. Aj po reklamacii zlého čísla poslali opäť zlu velkost. A všetko treba do Slovinska posielať a pre zmenu už týždeň neodpovedajú.

lucka1222
13. jan 2024

@olivnik Moje to isté. Mám ich už roky, x-krát prané v práčke, nie sú ani žmolkové, ani vyťahané, čierna je stále čierna. A nosím ich fakt často. Mám asi 6-7 rôznych farieb.
Akurát na moje výšku sú mi troška dlhšie, ináč som veľmi spokojná.

Strana
z2