Letecká spoločnosť Travel Service a vaše skúsenosti
Kocky leteli ste s touto spolocnostou ,ako sa chovaju k detom ?Letime v juni ,som zvedava ako to tam funguje s kocikmi ,papanim ,pitim na palubu .
@verka2204 predpokladám, ze dohodnutý sú.. Keďže mi dneska jedna z tých spoločnosti povedala, ze nam travel ponúkol 180 eur kompenzáciu namiesto 400 a pokiaľ nesuhlasime, mame to riešiť súdne..
@malaberuska s tym ale vymahacska spolocnost nemusi mat nic spolocne. Mne jej zastupca tiez povedal ze nie jedna ziadost konci na sude, kedze nie vzdy (aj napriek naroku) letecka spolocnost narok na kompenzaciu uzna, alebo uzna iba cast.
@verka2204 len teda neviem ci sa na to vykaslat a zobrat to alebo to naozaj dat na súd..
@malaberuska ako ste to prosím riešili? my sme mali meškanie letu na Korfu viac ako 4 hodiny a podali sme žiadosť na nárok na kompenzáciu. keďže sa nám nikto neozval a neodpovedal, tak sme tento nárok podali cez jednu vymáhačskú spoločnosť, ktorá sa tým zaoberá. Ťahá sa to už od decembra a zatiaľ bez akejkoľvek odozvy z leteckej spoločnosti. ignorujú výzvy advokáta, predžalobnú výzvu. teraz čakám na odpoveď advokáta či to budú riešiť súdne... som veľmi prekvapená z toľkej arogancie ignorovať nároky ľudi, ktoré zvnikajú zo zákona. úprimne by som si tento nárok ani neuplatňovala, ak by som videla, že sa spoločnosť o nás ako cestujúcich zaujíma. Počas celej doby čakania sme neboli spoločnosťo dostatočne informovaní. najprv vyhlásili meškanie 1 hodinu ak si dobre pamatám. Nasledne nás vyzali, že sa bude nastupovať do lietadla. Po pár minútach to celé odvolali, že meškanie sa predlžuje. Pracovníci spoločnosti odišli a my sme nevedeli čo ďalej. viacerí sme skúšali volať do spoločnosti, kde nikto nedvíhal a pracovníci letiska nemali žiadne informácie. Neposkytli vouchery na očerstvenie a nepodali informácie, že si máme odložiť pokl. bolky za občerstvenie, ktoré si môžeme dať preplatiť spoločnosti. keď som si pri nastupovaní do lietadla pýtala brožúru s informáciami ako postupovať pri uplatnení nároku za omeškanie letu, tieto brožúry nemali a boli ku mne arogantní. takže toto bol dôvod prečo sme sa rozhodli nárok uplatniť. na ceste spat jednu rodinu s menšími deťmi rozsadili tak, že by nemali deti pri sebe. takže môjho manžela požiadali o presadenie aby matka mohla sedieť s dieťaťom. nechápem ako sa niečo také môže stať.
ešte dodám, že meškanie letu vzniklo kvôli technickým problémom, pokazené stierače. keď som pozerala na webe rôzne diskusie, našla som veľmi veľa prípadov omeškania letu danej spoločnosti kvôli technickému stavu lietadla. to ma trochu desí, akými lietadlami daná spoločnosť lieta...
@tyli este stale riesime... 10ty mesiac, dala som to cez SOI a necham to co doriesia. neponahla mi to a dam to aj na sud. cez vymahacsku mi ponuklu 180 e na hlavu.. cize chybu si priznali.. ale preco sa mam uspokojit s takymto riesenim ked mam proste narok na viac.. uvidime.
@malaberuska máš pravdu. Žiaľ oni vôbec nereagujú. A ako má prísť k tomu, že by to vymáhacská spoločnosť mala dať na súd, už sa mi ani oni neozývaju. S tou SOI je to dobrý nápad. Tiež to urobím.

Dobry den.v pondelok letime do Albanska zo spolocnostou Travel Servisis...mate niekto skusenosti?cestujeme z 2 roc.synom..mozem mu zobrat na palbu do prirucnej tasky jedlo?vodu,ovocie atd...dakujem pekne