Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
zuzi a v malege je pri gate B take detske ihrisko,smykacky,hojdacky vnutri v hale,tak ked poletite spat tak sa maly urcite zabavi,my sme o nom ani nevedeli 😀
a je tam krasne mas sa na co tesit,v ktorej casti segra byva?
zuzi ďakujem 😵 😵 😵 hej ono veľa ludí mi povedalo, že to je ich vysnívaný dom 🙂 aj moj bol .. aj je 😵
byva v marbelle, to je von z malagy, ja viem, ze tam byva more studene, ona byva v takom novopostavenom bloku blizo mora, ale maju v areali domu aj bazen, tak asi viac sa budeme kupavat my v bazene ako vs tudenom mori, aspon na moje vajecniky a mechur to more nie je a malemu tam kupime taky maly detsky bazenika do neho naberieme morsku vodu a v nom sa bude hrat
kati ahoj dakujeeem, hej hej som, a uz som ako tank 😀
som tu u svokrovcov,ale chysta sa velka oslava tak sa do mesta nechystame teraz, ale v juli sem este asi pridem tak to sa ti urcite ozvem 😀
v spanielsku sme boli 🙂
ja by som strašne šla do Španielska.. moj oblúbený štát 😅 ale kukali sme tam dovču a drahé jak riť 😝
my zase len do spanielska furt chodime, ja som este ani v Chrovatsku enbola, sa hanbim normalne 😀
mmem ty máš furt výhovorku
🙄
inak aj v zámčankách idú skoro všetky druhé kolo tehotenstva už.. 😲 a to som ja rodila medzi prvými 🤐
mmem kde konkrétne?? hotel?
ale hadam buduci rok nejake chorvatsko, alebo taliansko, alebo egypt, sak ja som sa kupala len v spanielsku 😅 , este som boal pri mori v belgicku, ale to v septembri a to tam uz zima boloooooo
zuzi daj tip kde je pekne a lacno 😀
LENKA!!!!! Darujem Ti moje dieťa, nechceš???? On je pre Teba ako stvorený!!!! Celý deň, fakt celý dokáže chodiť s cilitom a striekať na všetko a potom to utiera 🙄 aj teraz.. a vyničí mi tak cilit za dva dni 🙄 🙄 🙄
v marbelle sme neboli,ale obehali sme Sevillu,Gibraltar,Granadu a este take primorske mestecka-Ronda,Mijas
my sme byvali v Benalmadene, bolo to mimo toho ruchu, hned na plazi, fakt dobre, len ta voda,ale to sme vedeli ze tam bude vplyv toho atlantiku citelny
katika: my sme isli cez nemecku cestovku, lebo aj z ciech to bolo asi o 600 eur drahsie, tak to sa nam oplatilo ist do berlina a tam prespat 🙂
katika, najcastejsie sa chodi pri barcelonu alebo benidorm, o enach v cestovkach nemam prehlad, kedze my sme tak uz neisli aspon 5 rokov, my si vzdy sami let zabookojeme a aj hotel sami vybavime, v Barcelone vyjde teraz nejako v letnej sezone jedna noc v hoteli okolo 80-100 eur predpokladam
nemam to na laptope ulozene len doma ale je to taka siet hotelov playasenator
idem kuknut, hotel sa volal playabonita
za to mám dovolenku v egypte 😀 starý dobrý egypt 😀 😵 Leniiiiiiii... vy kedy idete na dovču?????? Daj link kam 🙂
aj mne 😝
Kati - Rišiaka beriem aj bez cilitu, však to vieš 😉 a mne tak míňajú clin 😀
a ten vas dom som uz okukovala , lebo sa mi paci vnutorne rozlozenie izieb 🙂 zvon by som ho dala biely s nejakym kuskovým kontrastom /červená, modrá, alebo nejaká krikľavá/ 😀
link na dovču ti hodim za chvilku 😉
Zuzi - ale skus si otvorit pôdorys - tam do obytnej plochy rátajú len izby, bez kuchyne, kupelky, chodieb a wc, v byte sa do obytnej ráta všetko 😉
lenulik rozloženie izieb je úplne fasa, preto sme si ho vybrali 🙂 a nelutujem vobec
a kedy idete?????
26.6. čo je presne za dva týždne, ešte vôbec nemám nič nachystané ani neviem ako ideme a pod. hlavne že som tu už v januári spriadala plány, lebo JA musím mať všetko naplánované 😀
caute
mne sa tiez paci vas Kati, aj vsetky domceky sa mi pacia len mat pozemok 🙄
moje dieta je od rana strasne, najskor sme sa spred domu vratili s revom ze fuka vietor a potom som ho presvedcila lebo uz boli deti vonku tak sme sli a s kazdym jednym sa pohadal o volaku hracku tak sme urevani a osomrani zas isli domov, poobede ideme na navstevu k svagrinej tak som zvedava aky bude tam...
zajtra idem k nasim na tyzden tak sa tu neukazem
lenka_ vsetko najlepsie k meninam 😉
tu je hotel
http://www.cedok.cz/zajezdy/hotel-playa-bonita-...
zuzi asi 220 km
bola som jest
inak sme boli v takom delfinariu a maly bol hotovy uplne,ani nemukol a ja tiez 😀 😀 😀
kati ten domcek vyzera super, aj mne sa hrozne pacia bungalovy
a karfiol milujem
mish,vsak ty nemas ziadne brusko ja mam vacsie,ulozim maleho a hodim nejake fotos

mmem ty si tehotná??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kde žijem 😀 ježiš, gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ste na SK???????? Dajme rande 😵 😵 😵
aaa kde ste boli na dovči??????????