Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
a kuk mame 2 tyzdne nove jaši - vlasy, uplne iny clovek
cikanie,... uz tu svokrus oznackoval vsetko co sa dalo
Mmem, strašne ďakujeme 😵
Takú knižku majú sestrine dvojičky a veľmi ho nezaujala, skôr som ho chcela naučiť viacero nástrojov, nech ich vie aspoň pomenovať...
A Zuzka zaujíma aj mňa....
Mmem, to je úplne iný chlapec 😉
Ja idem dať Adamka ostrihať zajtra. Ale u nás to nebude až taká radikálna zmena, len skrátenie...
Teraz som si všimla, že ja som to drevené puzzle kúpila lacnejšie ...131 Sk...vo Svete knihy na Obchodnej...
Peti, 😀 ja som si dnes dala takú rozlúčkovú prechádzku, už tam tiež nebudem tak často. Od pondelka už umývam okná a upratujem a všetko okolo toho...do bud. piatku musíme byť presťahovaní....
hmm.. to bude vleka zmena Podunajske a centrum.. ale jasne ze pokial je toto len podnajom tak nie je co riesit , cena a velkost bytu hovori za vsetko
nemas zac 🙂
dala som este jednu foto, bol to aj pre mna sok,ale u nas je klasicke strihanie misia nemozna,takze bud alebo.
vlasy mal uz uplne v ockach a hrozne sa potil, no dost dlho som si zvykala,nasi ho ani nespoznali, ved dorastu
Peti, áno, poriadna zmena, ale v tomto veku, ako je on tu s ním ani nemám kam chodiť, tam sú aspoň pieskoviská alebo niečo také...tu je jedine Prezidenstká, príp. všade musím chodiť autom, a potom keď sa vraciam nemám kde zaparkovať...ale ono je to vždy o tom, že sa niečoho vzdáš a iné získaš...okrem toho, v tomto byte by sme už tak či tak nechceli zostať...
prišiel chlap tak vyfasoval deti a už behajú po vonku 😀
chcela som si odlakovať nechty na nohách a nejde mi to ani jedným jeho špeci modelárskym odkakovačom 😀 😝
Mmem - simko je krásny 😵
Mimi - skús zohnať "Moja druhá knižka" tam sú na dvojstránke hudobné nástroje okrem klasiky aj zubcová flauta, pikola, tamburína a podobne 😀 my máme aj Moja prvá knižka a Verča to zbožnovala, sú to také klasika detské tvrdé knižky, veľmi fajné pre deti dychtiace po vzdelaní 😀
a drevené puzle a lego naše úplne milujú, ale puzle bez písmenok, my zatiaľ len zvieratká a krtka 😀
Mimi toto - http://www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp=search&u...
to prvé vydanie má určite aj tie hudobné nástroje, to druhé neviem, ale sú to fakt dobré knižky 😉
a toto má aj po nemecky a anglicky 😀
http://www.martinus.sk/?uItem=31608
inak moje deti po dovolenke vôbec nechcú pozerať telku 😕 tak snáď keď bude hnusne zoberú na milosť aspon nejakú rozprávku 😅 ak nie budem musieť zhánať dokumenty o žabách, to by pozerali stále 😀
Ahojte tak oddychovanie sa začína až od zajtra 🙂 🙂 až zajtra ideme k našim 😵
mimi tá abeceda je svetová 🙂 🙂
Lilianka tiež zbožnuje také drevenné puzzle a má ich 6 , a tiež sa fajne vie s tým vyhrať najviac ju baví keď všetky tie časti pomieša všetko má pekne rozložené na gauči a pomaličky stavia 😵 😵 😵
A knižky tie by sme mohli ma kvantum aj tak ich budem čítať dokolečka dokola 😅 dnes napríklad na ihrisku som Lilianke spievala asi 15 básničiek a jedna baba čo tam má 3 ročnú dcérku mi hovorí ,že ona vie tak 4 básničky a , že ešte keď sme sa nepoznali tak ked som malej niečo recitovala tak kukala ako puk 😅 😅 Tak som jej navrhla ,že každý dne nová básničky a bude vedieť tolko čo ja 😅 😅 my fakt Lilianke stále ale stále čítame ona hneď keď ráno vstane tak vytiahne 4 najoblúbenejšie a čítať tak čítame potom sa ide pohrať potom zasa čítať potom si konečne vypijem kávu a spapáme jogurt a zasa čítať , poprípade hojdať potom skladá puzzzle , von , prídeme, čítať , spať zobudí sa ide jej serial DAGGI a NODDY tak to pozeráva potom hojdať čítať no čo vám budem hovoriť stále dokolečka dokola a aj som rada ,že ju to tak bavý aspon nevymíšla a obsedí.
Ja fakt odporúčam knižky volajú sa ,že VIKTOR v školskej lavici sú 4 a tam sú také okienka sa otvárajú a non stop ich chce čítať teraz som obkukávala ,že vydali aj ďalšiu seriu ako nauč sa tvari s VIKTOROM...tak postupne začíname kupovať 😅
Mimi tam ti bude určite lepšie väčší byt a kamarátku na von 😉
leni ty si to nejako zariadiš aby kukali aj TV 😉 😉
mmem no toto si sa musela strašne ťažko lúčiť s takými krásnymi vláskami na Simonkovi s tými vlasmi bol ako anjelik , aj teraz je krásnučký fakt zmena 😉
Toto sú tie knižky sú fakt svetové http://www.junior.sk/catalog/default.php?cPath=...
leni a to nemas normalny odlakovac ze musis modelarskym? 😕 😕 😕
my samozrejme potrebujeme tuto knizku http://www.martinus.sk/?uItem=55097 😀
ale tiez ich mame stovky a minule som mala 4 v ruke ale som sa drzala na uzde a nekupila mu, on to tiez cita, vyvali sa na gauc ze ide buvinkat, povie ze mama pockaj pridem, zleze dole, zobere knizku, vyvali sa a cita, pripadne spolu citame a takto dokola sa aj 7 krat obrati. no ale kto to bude skladovat?
a jasne ze bezpliekove obedne spanie skoncilo precuranou plachtou, ale to len preto ze sme sa este v postielke bavili a ukladali medvede spat a sa popisal. inak cely den okrem teraz co sa pokakal do gatiek vonku bol bez nehody 😵 😵 😵
Ahojte,
tak sme doma, uz som sa aj tgesila, lebo som si vobec neoddychla, mala bola stale na mne nalepena ☹ 😔
a museli sme znovu zacat s nocnikovanim, lebo ked sme boli v kuse v terene tak som samozrejme nechodila s nocnikom 😀, ale Linduska sa celkom tesila, ked som jej obliekla gatusky, tak snad sa vratime do starych kolaji 🙂
maji super fotka v pase 😵
bože to len ja chodím s tým šerbľom ako pipina 😀
ale dnes s ocíkom vonka /rozumej na terase v krčme/ cikali a Lenka aj kakala do trávy 😨 🤐 takže dnes bez nehody. obedné spanie už viem ako funguje, ak spia 1-1,5 hodky tak suchá plienka , ak viac tak morká 😅
Nika - škoda že si si neodýchla ☹
Letu - no nemám 😀 musím zaobstarať, som sa spoliehala na neho, lebo svoje som ešte za čias tehu dala ivke a odvtedy som nemala nalakované nič 🤐 😅 😀
Maji - buď rada že stále číta, knižky vyzerajú super, a prajeme príjemný odychový týžden 😉
Leni ja som mala so sebou nocnik, ale mala mi odmietala donho cikat, mala asi nejaku traumu ci co, som sa bala aby nemala nejaky zapal, lebo vzdy kricala , ze nejde bojiiiiiii, ale do plienky islo, tak som to prestala riesit
ale ked sme prisli domov, tak uz aj som plienku odhodila
Nika dakujem 🙂 🙂
A super ,že sa Linduška vracia do starých kolají s nočníkovaním 😉 a s tou dovčou ma to mrzí treba isť tento rok ešte raz na to isté miesto a už bude okukaná a neboj oddýchneš si 😉 😉 😅 😅
Leni ja som bola na tom podobne asi pred 2 mesiacmi a teraz mám nalakované max nohy od dovolenky sa mi strašne lámu nechty 😔 😔
A s tým ukladaním tých knižiek ani nehovor to je strašné ja ich uložím a v zápätí príde a zasa mi všetky poukladá na gauč aby sme čítali 😉 😉
Leni ved som rada ,že chce toľko čítať 😉 😉 🙂 🙂 🙂
no jedia polievku a večer pijú krupicu 😖 klasika voda nie. to im pred spaním nedávam. tak neviem ako nato 🤐
idem pokuk nejaké torty, však už sa to blíži 😨 a chcela som ísť aj k fotografke aby boli na narodky fotky, no "zase stíham" 😝
Maji, tak vratit sa este raz to nehrozi 😀 , neviem kto by to zaplatil, ved Tatry su drahsie ako ist k moru, za kazku kravinu chcu rozne poplatky 😠

ozik a co zuzka doletela do malagy?