Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
no a pre tieto otázky prečo, kde je , čo je a podobne som rada že ešte nerozprávajú, však ma švihne keď každá o niečom inom a ešte aj Verča s jej problémami 😀
Aj ja mám tie farby.
Tak to ešte teraz risknem s mojím marcipánom a keď nie, tak nabudúce objednávam K2.
Aj my na vsetko "co to je" a tiez ma uz z toho nervy beru.
A s tymi oblatkami sa ako robi, to treba aj niecim pripevnit, ci sa len jednoducho polozi navrch?
Leni, diky za podrobny postup, ja urobim tiez nejaku obdobu tvojej obdoby 😀 😀 😀
Tie srdiecka si tiez odtialto objednavala ako aj hmotu?
ale veď tá tvoja torta bola krásna, ja som to chcela risknúť s robeným marcipánom, ale sa mi teraz v lete nechce, budem skúšať v zime počas dlhých zimných večerov 😀
aj ja mam tie farby z lidla 😀 len neviem ci v tube, som to este ani neotvorila 😀 tak super, ze my mame tu k2 😀 😀
leni, aspon su este babenka, ked nerozpravaju, mne je kolkrat aj luto, ked nieco zacne skomolene hovorit a za tyzden uz to vie pekne povedat, ze ako to leti, to su nezabudnutelne okamziky... napr. ked na kona hovorila koňak 😀
Ret tie nase baby su nejake podobne, skoda ze byvate tak daleko, mohli by si pokecat..
Aj u nas Maminka a kam ideme? Maminka a co varis? Timke obedik? Maminka pod tancovat, maminka nespievaj, nevies pekne spievat. Maminka ty si hlava derava, zabudla si cajik
😀
ja sa momentuš zabávam s týmto 😀
Jak chytrá je tvá pravá noha??
Tohle je tak srandovní, že ti to bude vrtat hlavou. a budeš to zkoušet nejméně padesátkrát, abys zjistila, jestli to tu pravou nohu naučíš.
Ale tvoje noha to bohužel nikdy nedokáže:
1. V sedě na židli zvedni pravou nohu ze země a dělej s ní kruhy po směru hodinových ručiček.
2. A teď, když deláš ty kruhy, začni psát ve vzduchu pravou rukou číslo “6”.
Noha změní směr kroužení. Říkala jsem to………A nic s tím neuděláš. Tvoje pravá noha tě vždycky zklame a je jedno kolikrát to budeš zkoušet !!!
Určitě to předej dalším známým - nikdo nebude věřit , že to nejde !
Ako tak čítam, dobre by si rozumeli 😀 Ja som minule Lucke povedala, keď čosi vyviedla: "Čo si?" A ona mi na to "pipi" 😀
Alebo v obchode sme boli, vytiahla tričko na vešiaku a pýta sa ma: maminka pekné to je? 😀
Bilu - 😀 tie srdiečka som spravila z tej hmoty, kúsok som si zafarbila, vyvaľkala a vykrojila, nalepovala som tú oblátku aj srdiečka takým gélom čo mám tiež odtiaľ, lebo inak sa tá oblátka po jednom dni rozmočí, presnejšie tak zvlhne z tej torty že je po obrázku 😉
aj Timka rada nakupuje handry, ked ideme do obchodu vsetko pochyta pokuka.. ze to je pre Timku suknicka a saticky a toto nechcem a toto mi maminka kup.. niekedy na nervy lebo dostat ju z obchodu je hroza
Našťastie Lucka až taká nákupná maniačka nie je 😀 Ale šaty si rada prezerá. A tiež sa Timka oslovuje menom? Lebo Lucka nepovie Kúp to mne! ale Kúp to Lucke!
hej ona same na seba hovori Timka.. Dbes rano tiez hovori svokre: Maminka ide do prace zarabat peniazky Timke na vlacik 😀
hej presne tka hovori ze nevie to vysklonovat ,akurat take ze Nejdem papat, nejdeme spinkat.. alebo chcem cukriky, to sa neoslovuje
ahojte 😀 😀 😀
v prvom rade prajem všetko najlepšie drobcom všetkým ktorí oslavovali 2 rôčky 🙂 🙂 🙂
baby ja som tiež objednala tu hmotu K2 ale bola týždeň na pošte v tých najväčších horúčavách, kedže som bola u našich, tak dúfam že jej to neublížilo . Pre istotu mám v pohotovosti ten recept od ret na ten marcipán z pekárne.
peta, ret, baily tak Vám baby ako super kecajú , sa s nimi už normálne porozprávate však ?
Vaneska stále viac ukazuje a dorozumieva sa rukami ako rozpráva , rozprávam za ńu ja , lebo ona to ukazuje do vtedy kým to nepoviem ja .
a tortu budem plniť asi týmto krémom , celkom sa mi pozdáva http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16531
ahojteee
vidite tento moj album?
caute..fuha vy ste toho popisali 😨
leni pekne fotky si vybrala 😉
my uz sa tiez rozbiehame s kecanim, pekne povie ako sa vola tj Bubi, cau, ajoj, mami, tati, babi, haji, babo, domov, deti, voda, tma, dneska napr. pridala balon, noha, ale ma kopec skomolenin, kt. rozumiem ja 🙂 aj tak sa mi najviac paci, ze sa na otazku naucila konecne odpovedat ano, takze hned viem co chce - len sa musim spravne opytat 😉
inak som dneska po dlhej dobe uspavala Natalku na rukach a to rovnych 45 minut uff 😠 ale uz spokojne odfukuje
a Natali priam neznasa obchody, ked do nejakeho vstupime spusti neskutocny rev, takze ja nakupujem a mala s ockom striedaju detske atrakcie, takze sa musime vzdy predzasobit 50 centakmi
baily už som ti dávno chcela napísať , vieš ako si nám posielala ten maily s tým pevným objatí m , no tak som to praktizovala len raz 😔 , poviem ti že ja na to nemám "gule" alebo čo, normálne som sa to bála viac krát spraviť , lebo to čo malá robila bola fakt pecka ☹ ☹ . Akurát sme boli vtedy u našich a ja že no super rodinný dom aspoň plač nebude nikoho rušiť a stalo sa to že susedia z okolitých domov sa vypytovali mojich rodičov že čo sa stalo malej keď tak plakala.
http://picasaweb.google.sk/zuzana.poliakova/Nap...
a toto?
a poradte mi, ked nechcem, aby to videl hocikto, to mam ako urobit? alebo ked si to pozriete vy, tak ako to mozem odtial vymazat, neda sa mi to totiz

Bailey - áno my máme K2 😀
Ret - áno ja farbím tými farbami z lidlu v tubách 🙂